Сполучливи имитации на маркови парфюми - 56

• 63 468
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Докато съществуваше физическия магазин на Парфен на Руски паметник в София, съм си наливала и аз Парфен. Никога не е имало капки. Сега може и да има вече, отдавна нищо не съм си купувала от Парфен. За мен това само доказва предположението ми, че всички разреждат от едни и същи концентрати Simple Smile На Рефан Императрицата им беше много добра.

# 556
  • Стара Загора
Радвам се, че сте обсъждали Императрицата..Приноси ми се в тези жеги. Ползвала съм на Заг, но този път ще налея от споменатите от вас.

# 557
  • София
Служителките на Парфен пред мен пълнят и шишенцето, като съм уточнила колко капки искам. Да, слагат капки, ако искаш.

# 558
  • BG-DE
Явно това с капките им е някаква новост 😊 Последно съм пазарувала от тях преди около 3 години, ако не се лъжа, от щанда им в Скай мол и капки още нямаха. И според мен май повечето фирми, да не кажа всички 😊 се снабдяват от едно и също място.

# 559
  • София
Не знам от къде се снабдяват, но парфюмите, които купих са много добра имитация и трайни.

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 19:58 от Amiamo

# 560
  • София
А имат ли Парфен в момента промоция два парфюма на по-ниска цена?

# 561
Чела съм, че към домашно направените парфюми се добавя глицерин.
Дали е възможно капките, които добавят в Рефан да са глицерин?

# 562
  • София
А имат ли Парфен в момента промоция два парфюма на по-ниска цена?

Не ми казаха за промоции. Но и аз не съм питала.

# 563
  • София
Издирвам хубава имитация на Ellie Saab Le Parfum, но не реформулиран вариант, а този от 2011 г. Ползвах на Парфен, но сега като видях цените и ... Та, моля за насоки.

# 564
Здравейте,
Ходих в едно Франчайз магазинче(наливни парафюми) на рефан питах, ако си купия парафюм от там дали ще могат да ми сложат двойна доза капки за повече издръжливост. Жената ми каза че няма смисъл двойна доза капки нямало да стане по издражлив парафюма, ако съм искал могла да ми сложи да кажем на 100 мл. не повече от 120 капки. Според нея повече капки било излишно, Вие какво мислите?

# 565
Ами, ще кажа следното: преди известно време си купих масла от Shobi /защото не посмях да си купя от "водния им спрей" Smiley / и си ги направих на парфюмче - спрей. За първи път правя такова нещо. Първоначално направих пропорцията 1 част масло + 2 части спирт. Но после добавих още от маслото /на око/ Smiley. Ами...ИМА значение колко масло /концентрат/ си сложил. Парфюмите ми се получиха с чудесна плътност, трайност и шлейф /доколкото тези качества ги имат и оригиналните им събратя, естествено, де.../
Цял живот ползвам Рефан. Винаги съм слагала двойно количество капки за да е както трябва парфюма. Без капки - не става за нищо - боди мист. С Рефан, обаче, трябва да се пазарува от проверено място. Защото се навъдиха много франчайзи, разреждат, мърляво съхраняват...

# 566
Капките със сигурност не са глицерин, той е по-гъст, аз веднъж пробвах да сложа, станаха в парфюма едни парцалчета и се отказах да слагам, като престоят месец-два си стават трайни и хубави. Може би някаква химия, есенция от рода на Изо, не знам.
Аз пък влязох да ви кажа, че Латафа са пуснали аналог на Бианко лате, но още го няма по нашите ширини, дано се появи, защото изглежда страхотно!
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Eclaire-93628.html

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 16:43 от morgana999

# 567
  • обл. Шумен
Здравейте!
От Парфен напълних.......
Исках да купя и Премиер жур, но са го спряли. Може да е стар парфюм, но много го харесвам.
Amiamo, аз също го обожавам, но не намирам старият вариянт. И аз щях да го поръчвам, но там отдавна е спрян. Но не съжалявам, защото си взех Cartier - La Panthere и се оказа много тежък - направо отвратителен. С две пръскания щях да отровя колежките, а бяхме в голямо помещение. Та Premier jour сигурно щеше да е същата гадост. От тогава ме загубиха като клиент.

Издирвам хубава имитация на Ellie Saab Le Parfum, но не реформулиран вариант, а този от 2011 г. ......
Mari_qana, къде проверяваш дали даден парфюм е реформулиран? Искам да проверя Premier jour.

# 568
..Аз пък влязох да ви кажа, че Латафа са пуснали аналог на Бианко лате, но още го няма по нашите ширини, дано се появи, защото изглежда страхотно!
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Eclaire-93628.html
В немския Амазон го има за 67 Евро Money Money Money
Ще видим тук на каква цена ще дойде.Любопитен ми е много.

# 569
Отдавна дебна да се появи, защото вече 2 месеца ютуб го възхвалява.
Видях го в за около 100 лв. в някакъв български сайт, но не беше наличен. Напоследък повечето качествени арабски вдъхновения са с доста високи цени близки до дизайнерските. Вярно, че са наистина пипнати, но не ми се струват оправдани подобни цени.

Общи условия

Активация на акаунт