Сполучливи имитации на маркови парфюми - 56

• 60 606
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Аз дълги години ползвах масла обаче стоят много близо до кожата не излъчват, почнах да си ги разреждам със спирт на спрейове -друга работа, техните фабрични спрейове са също много излъчващи, но си трябва отлежаване. Аз тежка артилерия като Кирке и монтале не ползвам, но обичам да се носи около мен парфюма, а с неразредени масла това не става.
Как разреждате маслата? Аз имам на гиза масло кафе, може ли да се ползва като самостоятелен аромат?

# 736
Оххх, забърсах няколко Дженита, а вече харча от следващата заплата (т.е. тази, която все още не съм взела 😆), моля за емоционална подкрепа и някой да каже на глас и със самочувствие, че не сме откачалки, че това е хоби и страст, защото вече не си вярвам 😆.
Липата все я оставям на заден план, защото винаги има някакво друго Джени, което много искам. Е, този път я поръчах (благодаря, че споделихте сайта, намаленията са супер), заедно с един Wood&Sage (имам на D&P, но вече привършва, а 20лв за 80мл на Jenny Glow си е супер). Поръчах и Oak&Barries, който изобщо не знам с какво е сходен, но много ми хареса описанието на нотките - дъб, мандарина, черен касис.
Сега се чудя защо не поръчах един Red Rose, защото звучи супер интересно - здравец, банан и виолетка. Но съвестта ме загриза, защото съм поръчала и два арабски, та си казах: "Спри се!".
Ако някой познава този Red Rose, моля да сподели бързо едно мнение, докато има още намаление 😆.

# 737
  • София
И мен липата много ме изкушава, защото другият сайт така и не ми я прати, явно нямат наличност. Това лято свежата цитрусова липа на L'erbolario ме спасява в жегите.

# 738
И мен липата много ме изкушава, защото другият сайт така и не ми я прати, явно нямат наличност. Това лято свежата цитрусова липа на L'erbolario ме спасява в жегите.
Lizzy_Crow, моля имайте предвид, че липата на Джени Глоу не е сочна и свежа, току-що откъсната. Бих я описала като суха, прашна и нахална. Не е подходяща за летните жеги според моя нос. Аз си я бях купила, но я размених. Никак не се разбрахме.

# 739
  • София
Ако някой пробва Goddess новата на Гиза,моля да сподели.

Не знам колко е нов, тъй като от около месец поне съм с този аромат на Гиза. А го купих по Великден.
За мен е страхотен за лятото, на моята кожа първо се усеща добре узрели смокини, силно и отчетливо. След това вече се промъква и ванилия.

Тествах на кожа и Страсти - Gris Charnel BDK Parfum -  Също много ми хареса. По -скоро е есенен аромат, усеща се дървесната нотка с нещо свежо и цветно. Много интересен аромат. Със сигурност ще го взема.

# 740
# 741
А от къде поръчахте Mаison Alhambra Reyna? Навсякъде е изчерпан.
[/quote]
Междудругото е уникален и на мен е много траен, при все че моята кожа е доста суха.
Аз го поръчах от emag Simple Smile
Аз имам още едно терзание, от La parfum адски ми хареса техния уж дизайнерски Sense white парфюм за 277 лв 😂🤣, който с 1000 молби успях да тествам на китката, защото няма ли тестер, пълно безумие. Та аз след много изследване стигнах до извода, че мобе би е реплика на Bacarrat 540 rouge extrait версията, който се различава от обикновения бакарат. Някой има ли представа дали съм на прав път? Иначе на La parfum версията е хипер трайна, от петък каишката на часовника ми ухае невероятно.
https://leparfumbulgaria.bg/produkt/sense-white-lextrait-elixir-absolue/

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 13:07 от Sansola

# 742
# 743
Ако някой пробва Goddess новата на Гиза,моля да сподели.

Не знам колко е нов, тъй като от около месец поне съм с този аромат на Гиза. А го купих по Великден.
За мен е страхотен за лятото, на моята кожа първо се усеща добре узрели смокини, силно и отчетливо. След това вече се промъква и ванилия.

Тествах на кожа и Страсти - Gris Charnel BDK Parfum -  Също много ми хареса. По -скоро е есенен аромат, усеща се дървесната нотка с нещо свежо и цветно. Много интересен аромат. Със сигурност ще го взема.
Мисля, че се имаше в предвид новият аромат на Burberry Goddes - на Гиза е номер D 324 Богинята в теб. Присъединявам се към питането за него.

https://giza-perfumes.eu/vanilov/558-parfyum-d324-boginyata-v-teb.html

# 744
Да,за него питах👍

# 745
  • Варна
Има нова тема!!!! Пишете в нея!!!

# 746
  • Sofia
Здравейте,
Препоръчайте добра имитациия на мъжкия bleu de chanel?

https://makeup.bg/product/825172/
Alhambra Maitre De Blue
Ето този спрягат за клонинг на Bleu de Chanel, но не знам колко е добър.

Общи условия

Активация на акаунт