Сполучливи имитации на маркови парфюми - 56

• 60 653
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
да , bargello го имат

# 706
Оо, супер много благодаря 🤗🤗🤗🤗

# 707
знаете ли някоя парфюмерийка с наливни аромати на о. Тасос? 😀

# 708
  • София
Парфен имат ли Нероли на Том Форд?

# 709
  • София
Влезте им в сайта и вижте какво имат, толкова ли е сложно!

# 710

Камея имат, Мартин Лион и Шоби

# 711
  • Deutschland
Рефан и те ли вдигнаха цените? Като знам как се оливам. 40 лева за Заг, а аз купувам по 4, 5 парфюма на едно ходене. Ами то пари за един оригинал.

# 712

Камея имат, Мартин Лион и Шоби

Заг също

# 713
Бихте ли споделили за добра имитация на Tom Ford White patchouli?

# 714
Аз напоследък давам повече пари за арабелки. Хем са по трайни(и от оригиналите), хем са добре направени. Естествено, Гиза и Мистерсцент също са ми фаворит. От арабските вземам и отливки и цели шишета -греда нямам досега

# 715
  • обл. Шумен
https://www.temu.com/bg/%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D1 … 099579121270.html
Тези масла дали стават за разреждане като маслата на Гиза?

# 716
Не мисля...Това са етерични масла за аромалампи,дифузери и тн

# 717
За цените на Рефан не знам, но си спират най-сполучливите парфюми... тръгнах да поръчам тяхната версия на Bois'd Argent, ами вече е махнат от уебсайта. А го пуснаха мисля 2022 или 2023, имам малко останал и е наистина хубаво направен.
Поръчах Cypress of Italy наливен, пак го няма в сайта вече от днес (не знам даже дали ще ми пратят, ако го няма ще търся от капсулованите останали из магазините - стана ми един от най-любимите аромати и много ме е яд че няма да го предлагат вече, добре все пак че имам 2 шишенца от 55 милилитра от по-рано тази година).

# 718
Здравейте,
Препоръчайте добра имитациия на мъжкия bleu de chanel?

# 719
За цените на Рефан не знам, но си спират най-сполучливите парфюми... тръгнах да поръчам тяхната версия на Bois'd Argent, ами вече е махнат от уебсайта. А го пуснаха мисля 2022 или 2023, имам малко останал и е наистина хубаво направен.
Поръчах Cypress of Italy наливен, пак го няма в сайта вече от днес (не знам даже дали ще ми пратят, ако го няма ще търся от капсулованите останали из магазините - стана ми един от най-любимите аромати и много ме е яд че няма да го предлагат вече, добре все пак че имам 2 шишенца от 55 милилитра от по-рано тази година).
Може ли номерче на този Рефанския  Cypress of Italy?

Общи условия

Активация на акаунт