Сполучливи имитации на маркови парфюми - 56

• 63 364
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Гиза е пуснала още нови аромати, единият е на BDK Gris charnel.
Взех го от дивайн , заедно с Creed Carmina и Bianko Latte. И трите ми харесват , като имам в оригинал Celeste, който носи днк-то на bianco latte, но е по-интересен със виолетка. Та срявнявайки с него , този на дивайн мисля, че добре са го докарали.

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 17:56 от jarkira

# 721
Скрит текст:
За цените на Рефан не знам, но си спират най-сполучливите парфюми... тръгнах да поръчам тяхната версия на Bois'd Argent, ами вече е махнат от уебсайта. А го пуснаха мисля 2022 или 2023, имам малко останал и е наистина хубаво направен.
Поръчах Cypress of Italy наливен, пак го няма в сайта вече от днес (не знам даже дали ще ми пратят, ако го няма ще търся от капсулованите останали из магазините - стана ми един от най-любимите аромати и много ме е яд че няма да го предлагат вече, добре все пак че имам 2 шишенца от 55 милилитра от по-рано тази година).
Може ли номерче на този Рефанския  Cypress of Italy?
512

# 722
ГИЗА имат доста нови аромати. И ми прави впечатление, че вече имат вариант 50 мл - около 27 лв.
https://giza-perfumes.eu/

# 723
Аз въобще не мога да ги разгадая кое от какво е вдъхновено.
Имам питане колко време трябва да оставя ароматите на Гиза да узреят? Взех GGGB и LDBSE, но нещо не ми допадат. Отдавам го на нуждата за "зреене".

# 724
Ако някой пробва Goddess новата на Гиза,моля да сподели.

# 725
Взех го от дивайн , заедно с Creed Carmina и Bianko Latte. И трите ми харесват , като имам в оригинал Celeste, който носи днк-то на bianco latte, но е по-интересен със виолетка. Та срявнявайки с него , този на дивайн мисля, че добре са го докарали.

BDK Gris charnel как е този като аромат, подходящ ли е за лятото Simple Smile

# 726
Ако в готов спрей на Гиза, поне месец,два  си иска отлежаване😀. Аз вземам винаги масло. Между другото,във вид на масло, аромата почти винаги е идентичен с оригинала....

# 727

BDK Gris charnel как е този като аромат, подходящ ли е за лятото Simple Smile

Подходящ е да , според мен може да се носи целогодишно. Смокинов аромат е , унисекс.

# 728
И двата са спрей, да. Сега ме е яд е не взех масла. Доста и по-евтини бяха Sad

# 729
Аз дълги години ползвах масла обаче стоят много близо до кожата не излъчват, почнах да си ги разреждам със спирт на спрейове -друга работа, техните фабрични спрейове са също много излъчващи, но си трябва отлежаване. Аз тежка артилерия като Кирке и монтале не ползвам, но обичам да се носи около мен парфюма, а с неразредени масла това не става.

# 730
Според мен Gris charnel не е много за лятото, тежък и пудрен ирис е, миналата зима го носих доста, но въпрос на вкус. Утре чакам 3те нови от Гиза и ще пиша как са.

# 731
За цените на Рефан не знам, но си спират най-сполучливите парфюми... тръгнах да поръчам тяхната версия на Bois'd Argent, ами вече е махнат от уебсайта. А го пуснаха мисля 2022 или 2023, имам малко останал и е наистина хубаво направен.
Поръчах Cypress of Italy наливен, пак го няма в сайта вече от днес (не знам даже дали ще ми пратят, ако го няма ще търся от капсулованите останали из магазините - стана ми един от най-любимите аромати и много ме е яд че няма да го предлагат вече, добре все пак че имам 2 шишенца от 55 милилитра от по-рано тази година).
Може ли номерче на този Рефанския  Cypress of Italy?
И аз ще помоля за номер на Bois D'argent ,че ме заинтригува. Ползвам Bois d'iris на Van Cleef и ми се виждат сходни в пирамидите, ще е чудно ако се доближават като аромат Simple Smile

# 732
058 e Bois D'argent, ако намерите все още някъде от него. За мен е много приятен, зимен аромат - и версията на Рефан ми беше любима. Martinez го имат също, но ми се стори доста по-остър и не толкова топъл и присъствен в развитието

Да добавя за феновете на Jenny Glow и Just Jack - mcgrand.shop в момента имат намаление на всички до края на месеца, Дженитата са по 20лв за 80мл, Just Jack също имат доста намалени. Често споменаваната липа на JG в темата е налична също, обикновено я няма в Нотино. Чудя се на Jenny Glow Sandalwood, ако го взема тези дни ще напиша отзив (имитира Orris & Sandalwood Jo Malone )

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 04:17 от MFenix

# 733
Аз вчера се сдобих с Evoke for her Ajmal. Страхотно елегантен аромат,ниш. Във Фрагрантика го дават по -добър от оригинала  Grise Montaigne Dior. Още от сега е траен и шлейфов,а като отлежи ди представям😂....Първоначално като се напръсках не ми хареса,защото днес на 37 градуса ми киселееше (даже мислех да го разкарам). Но в нас на климатика напръсках обилно количество на салфетка и се разнесе божествено, смолисто,луксозно ухание😀...На мъжа ми взех Salvo Alhambra ,който имитира Savage Dior(добър е , много и цената беше 30 лв в Нотино)

# 734
058 e Bois D'argent, ако намерите все още някъде от него. За мен е много приятен, зимен аромат - и версията на Рефан ми беше любима. Martinez го имат също, но ми се стори доста по-остър и не толкова топъл и присъствен в развитието

Да добавя за феновете на Jenny Glow и Just Jack - mcgrand.shop в момента имат намаление на всички до края на месеца, Дженитата са по 20лв за 80мл, Just Jack също имат доста намалени. Често споменаваната липа на JG в темата е налична също, обикновено я няма в Нотино. Чудя се на Jenny Glow Sandalwood, ако го взема тези дни ще напиша отзив (имитира Orris & Sandalwood Jo Malone )

Благодаря много, само че намирам два варианта на този парфюм. Кой е рефанския

Общи условия

Активация на акаунт