Сполучливи имитации на маркови парфюми - 56

• 63 414
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Б.О е без опаковка ( без оригиналната кутия , изпарщат ги с картонени кутии обикновено )
EDT е , тоалетна вода
Гиза има нов аромат , даже и във вариант 50мл
Кой е той?

# 691
Здравейте,
Търся Goddess Burberry и се чудя дали го има в някоя фирма..?
Аз имам нова любов LV fleur de Desert. 😁😁😁Страхотен аромат много различен от всичко, което имам до сега, но не е за всеки нос, твърде особен е по мое мнение🤗🤗
Goddess имам от D&P, доста е добре при мен от към трайност.

# 692

Това дойде. Да, тестер пише че е. Много ухае. За първи път виждам да са описани съставките, а съм взимала доста тестери на различни марки.
 За 73 лв с доставката за 100 мл съм супер доволна.

# 693
Набарах една страница с парфюми и масла. Скъпички са,обаче има страхотни неща. Ще рискувам🤣🤣🤣
https://filledwithbarakah.com/bg/collections/filledwithbarakah-p … t-ford-collection

# 694
Здравейте,

Заг - 592GD

# 695
the_demon

Ако искаш виж и тук https://www.arabianperfumeoil.com/
Имат много повече и имат мостри по 1мл за пробва. Купувала съм от там с доставчик до България. Сега даже имат нов на Crivelli  Oud Stallion, много му се замислям..

Благодаря момичета за информацията за burberry goddess, хубаео е че го има 🤗

# 696
  • София
Здравейте,
Скрит текст:
Аз имам нова любов LV fleur de Desert. 😁😁😁Страхотен аромат много различен от всичко, което имам до сега, но не е за всеки нос, твърде особен е по мое мнение🤗🤗

И  Гиза го имат. Вчера бях в магазина и си спомням, че го подуших.

Аз също съм на вълна Burberry само, че Garden party:

Знаете ли, дали го има като имитация? Влюбих се в този аромат, има някаква нотка която ми напомня на друга моя любов: Elixir des Merveilles  Simple Smile

# 697
  • Sofia
Velvet Shadow е много добра имитация на Ориана но, за съжаление, трайността му върху мен е отчайваща. Ако търсите копие на Ориана погледнете и Love don't be shy на Парфен. Имам остатъци от него купувани преди около 3 години и на практика е неразличим с Ориана, те всъщност много си приличат като аромат и в оригинал. Не знам обаче дали Парфен не са променили нещо в последно време.
Междудругото реших да проуча и се оказа, че Meison Alhambra Reyna parfum е най-добрата имитация на Oriana, а във Fragrantica и оценката за трайност и цена на аромата е най-висока. По-висока дори от оригинала. Към 40 лв е, дубайска е версията. Поръчах я, пък дано е добра.
https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Alhambra/Reyna-89732.html

А от къде поръчахте Mаison Alhambra Reyna? Навсякъде е изчерпан.

# 698
# 699
В момента съм точно на Парфен. Онзи ден в една от чантите напипвам мостричка на Парфен, но лепенката с номера я нямаше 😁 . Пръскам - чудно! Нещо топло и хладно едновременно, хем цитрусово, хем зелено. Пръскам пак - пак чудно. След 3-4 часа душа, продължава да излъчва. Ами пусто като не знам какво е... Имах някакви съмнения, че е Paradiso на Роберто Кавали, защото имам спомен, че съм го поръчвала в някоя от поръчките на мостри, но изобщо нямам спомен да ми е направил впечатление. Все пак влязох в сайта и гледам, че точно Paradiso  е намален. Проверих му пирамидата и веднага наместих нещата, които ми се струва, че усещам. Казвам си, че това е съдба и трябва да го поръчам. Та сега го чакам и си пръскам мострата. Много ми харесва.
А относно Des Merveilles, ееех голямата ми любов... Онзи ден си напълних една 30-ка от Заг, за който продължавам да съм убедена, че е Eau Des Merveilles, а не Elixir, но толкова много ги харесвам всички от колекцията, че не подбирам.

# 700
На Заг е Еликсира,но е доста по "солен" от оригинала. Оригинала е по смолист,фин,абе....Балкан разлика

# 701
  • София
Доволна съм от Парфен!

# 702
Гиза има още 2 нови аромата , единият е Burberry Goddess

# 703
3 нови от Гиза, вече поръчах, ще ви споделя като пристигнат 😊

# 704
Случайно да има имитация на Supreme Bouquet на YSL?

Общи условия

Активация на акаунт