Сполучливи имитации на маркови парфюми - 56

• 63 436
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
# 676
  • Light of Zartha
Здравейте! Закупих си Zara golden decade summer преди малко. Много ми харесва, но не намирам на кого е имитация. Някой дали знае?

# 677
  • Deutschland
Здравейте! Закупих си Zara golden decade summer преди малко. Много ми харесва, но не намирам на кого е имитация. Някой дали знае?

Според Фрагрантика е имитация на Libre Intense Yves Saint Laurent.

# 678
Тук 90мл оригинален  е 85лв , не си заслужава този за 55лв според мен.
Имаше и код за отсъпка 5 или 7%
Ако намерите на по-ниска цена имитация , тогава си заслужава.
https://www.parfumi-shop.net/product/360-versace-crystal-noir-b- … f82c800cf0a18ba74

Jarkira, много благодаря 😊 Направо ще поръчам оригинала.

# 679
към поръчката въведете код summer24 дава 6% отсъпка

# 680
Jarkira, много благодаря за помощта 🍀
Какво означава това Б.О. в имената на някои парфюми?

# 681
Б.О е без опаковка ( без оригиналната кутия , изпарщат ги с картонени кутии обикновено )
EDT е , тоалетна вода
Гиза има нов аромат , даже и във вариант 50мл

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 11:07 от jarkira

# 682
Аз днес от този същия сайт трябва да си получа Boucheron-a. След като поръчах го видях това Б.О
Така обикновено да тестерите, а не е упоменато да е тестер. Не съм чула не тестер да е без опаковка, не виждам и логика

# 683
Без опаковка означава тестер. Идват без целофан и в картонена опаковка, без картинки, гланц и тн. Тоест без опаковката която се вижда в магазините. Тестерите са си на 100% като нормалния парфюм в целофанената опаковка, сокът и бутилката са си оригинални. Разликата е че понякога тестера може да пристигне без капачка. Но факта че единия от 100мл е 250 лева, а тестера 100 си е много чувствителна ценова разлика. Аз лично купувам и тестери и нормални опаковки, всичко зависи от цената. Не робувам на кутии и капачки, интересуваме самият аромат.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 10:47 от Lale_Lili

# 684
  • Light of Zartha
На зара парфюмът е супер! Вчера сутринта се напръсках и излизах. После плаж, плуване, за жалост и дъжд ме валя. Въобще всичко ми се случи. Като успях да се прибера и влязох да се къпя(към 23ч все още го усещах). Според мен е добро попадение.

# 685
Преди година купих тестер точно на черното Версаче от Елинор. Пълна вода беше, а имам база за сравнение. Може би зависи откъде идват. На известията за пратката пишеше, че се подготвя в складова база  в Полша или Чехия

Ще снимам какво съм получила след малко

# 686
Здравейте,
Търся Goddess Burberry и се чудя дали го има в някоя фирма..?
Аз имам нова любов LV fleur de Desert. 😁😁😁Страхотен аромат много различен от всичко, което имам до сега, но не е за всеки нос, твърде особен е по мое мнение🤗🤗

# 687
Пледи години имах черното версаче, беше траен , казват че новите издания са по-нетрайни

# 688
Черното Версаче има повишен процент алкохол вече. Реформулираха го преди някъде 3 или 4 години. Тоалетната вода страда определено от тази промяна. 😢

# 689
Здравейте! Коя имитация се доближава най-много до Coco Mademoiselle - Club de nuit, Como Moiselle (Alhambra) или Рефан?

Общи условия

Активация на акаунт