Сполучливи имитации на маркови парфюми - 56

• 63 431
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, дали има добра имитация на Tom Ford Beau de jour? Срам не срам - спрях едно момче в метрото - след него имаше такъв воал от невероятен аромат!!! И го питах кой е парфюма му. Абсолютно пристрастяващ!

# 661
Velvet Shadow е много добра имитация на Ориана но, за съжаление, трайността му върху мен е отчайваща. Ако търсите копие на Ориана погледнете и Love don't be shy на Парфен. Имам остатъци от него купувани преди около 3 години и на практика е неразличим с Ориана, те всъщност много си приличат като аромат и в оригинал. Не знам обаче дали Парфен не са променили нещо в последно време.
Междудругото реших да проуча и се оказа, че Meison Alhambra Reyna parfum е най-добрата имитация на Oriana, а във Fragrantica и оценката за трайност и цена на аромата е най-висока. По-висока дори от оригинала. Към 40 лв е, дубайска е версията. Поръчах я, пък дано е добра.
https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Alhambra/Reyna-89732.html

# 662
  • Варна
Момичета, дали има добра имитация на Tom Ford Beau de jour? Срам не срам - спрях едно момче в метрото - след него имаше такъв воал от невероятен аромат!!! И го питах кой е парфюма му. Абсолютно пристрастяващ!
ЗАГ го имат, имам го от повече от година и подарих и на баща ми такъв. Много излъчващ и траен, а баща ми се напръсква 2-3 пъти само(не като мен поне 10). Определено по-ретро излъчване и за мъже 30+. Много класен, в някаква степен наистина има общо с Zino Davidoff, който може да се тества в Лили Дрогерии. Но Zino-то трябва да се изчака няколко минутки след нанасяне. Имам над 20 имитации на Tom Ford и Beau de jour на ЗАГ за мен е в топ 3 от всички TF и сигурно в топ 10 от всички над 300+ парфюма в колекцията ми.

# 663
Супер! Веднага го поръчвам - мъжът ми има рожден ден скоро! Наистина класен аромат! Благодаря много D-frag12!

# 664
  • София
Днес съм с Byredo La Tulipe на Заг- бях забравила колко е красив...чак проверих оригинала, но 3-цифрена сума не ми е по силите в момента. Дали няма нещо арабско негова имитация? Моля, ако някой знае да пише. Или др. имитация освен на Заг.

# 665
  • София
Ами на Заг си е както трябва, те арабските не ги умеят тези нежни, флорални пролетни аромати, те са по тежката артилерия. Впрочем в Пловдив имаше един сайт за чаши и покрай тях парфюми, те предлагаха също имитация на Лалето и не беше лоша. Потърсете Chasha club ceramic, Пловдив.

# 666
И аз знам, че на заг е най-хубав. Но ми олекна, че не само аз, въпреки че харесвам нещо, търся други и други разновидности и така стигам до съвсем нови аромати, пробвайки стари любими😁😁😁 Няма оправия!

# 667
Как всички увеличиха цените на 40 лв

# 668
  • обл. Шумен
Днес съм с Byredo La Tulipe на Заг- бях забравила колко е красив...чак проверих оригинала, но 3-цифрена сума не ми е по силите в момента. Дали няма нещо арабско негова имитация? Моля, ако някой знае да пише. Или др. имитация освен на Заг.
Emsi696 , четеш ми мислите 😆 И моят е на Заг и си мислех за арабски вариянт, уж по-траен. Няколко дена вече им разглеждам списъците и все имитации на по-тежки аромати, за по-хладно време. Добре че Lizzy_Crow е написала мнение, че да ми "светне". 😆
Та в търсенето на нещо ефирно се загледах в масло нз Гиза - фрезия и круша, но не е налично. Е-маг предлага масло само от фрезия. Някой ползвал ли е едно от двете?

# 669
Добро утро. Някой пазарувал ли е от parfimo или parfium.bg?

Запленена съм от един Boucheron Iconic и се чудя от кое от двете места е по удачно да поръчам

# 670
Добро утро. Някой пазарувал ли е от parfimo или parfium.bg?

Запленена съм от един Boucheron Iconic и се чудя от кое от двете места е по удачно да поръчам
Има тема за изпитаните сайтове. https://www.bg-mamma.com/?topic=1670262.msg48339780#new
Много хора са пазарували и дават отлични отзиви.
Поръчайте от там, където цената е по-добра, и двата сайта продават оригинални парфюми.

# 671
Група, във вас ми е спасението. Търся дубайска имитация на Versace crystal noar.
За сега намерих само този на Латафа, но съм отворена и за други предложения от арабските марки.  И ако имате наблюдения относно издръжливостта им и до колко се доближават до оригинала също ще ми е от полза ☺

# 672
Тук 90мл оригинален  е 85лв , не си заслужава този за 55лв според мен.
Имаше и код за отсъпка 5 или 7%
Ако намерите на по-ниска цена имитация , тогава си заслужава.
https://www.parfumi-shop.net/product/360-versace-crystal-noir-b- … f82c800cf0a18ba74

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 11:14 от jarkira

# 673
Лотос, наскоро купих точно този. Доближава се, но сякаш ми е малко нетраен.

# 674
Emsi696 , четеш ми мислите 😆 И моят е на Заг и си мислех за арабски вариянт, уж по-траен. Няколко дена вече им разглеждам списъците и все имитации на по-тежки аромати, за по-хладно време. Добре че Lizzy_Crow е написала мнение, че да ми "светне". 😆
Та в търсенето на нещо ефирно се загледах в масло нз Гиза - фрезия и круша, но не е налично. Е-маг предлага масло само от фрезия. Някой ползвал ли е едно от двете?
Мисля че имам Фрезия и Круша, ако го открия ще Ви пиша лс

Общи условия

Активация на акаунт