Сполучливи имитации на маркови парфюми - 56

• 63 550
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Надценката всеки от продавачите сам ли си я определя там?

# 646
Извинявайте ако вече е задаван този въпрос, но след като прегледах списъците с имитационните марки не открих други освен Аристея и Гиза да предлагат Angel Muse. Възможно е и да съм пропуснала да видя, но ако някой от Вас има представа би ли споделил.

# 647
https://www.facebook.com/groups/230489441875630/?ref=share
Трябва да излезе. Не знам какви са парфюмите. Явно са турски реплики, но доста добре направени.

# 648
  • Deutschland
И аз подадох заявка за тази група. Интересува ме колко време отнема поръчка-доставка. Ще имам три седмици в България предполагам, та може да си поръчам някои неща, ако става с кеш плащането.

# 649
Момичета и момчета, снощи приятелка се беше напръскала с La vie est belle soleil cristal, много ми допадна. Има ли някоя свястна имитация или да се прежалвам с оригинал? Blush

# 650
LVEB Soleil crystal e хубав на Заг, пробвайте, аз се замислях и за оригинала, който в парфюм.бг е на хубава цена, но не съм го пробвала, на Заг е много приятен, плажен.
Angel Muse имаха и Гиза, не знам наличен ли е. На Аристеа е хубав, но на мен ми направи обрив на кожата имайте предвид ако сте с чувствителна кожа или имате алергии.

# 651
LVEB Soleil crystal e хубав на Заг, пробвайте, аз се замислях и за оригинала, който в парфюм.бг е на хубава цена, но не съм го пробвала, на Заг е много приятен, плажен.
Angel Muse имаха и Гиза, не знам наличен ли е. На Аристеа е хубав, но на мен ми направи обрив на кожата имайте предвид ако сте с чувствителна кожа или имате алергии.
Много благодаря за споделеното мнение и впечатление от тези имитации, morgana999!
Да, тези двете съм ги имала и особено на Гиза е доста силничка и интересна. На Аристея също не е лош, но ми беше малко по-остър и това с алергиите ме притеснява. Единствената друга имитация, която знам и съм ползвала е на Евтерпа. Тя е под името Радост и май най-много ми допадна. Проблемът е, че трудно се намира. Искаше ми се да имам и още една алтернатива, но засега....

# 652
И аз подадох заявка за тази група. Интересува ме колко време отнема поръчка-доставка. Ще имам три седмици в България предполагам, та може да си поръчам някои неща, ако става с кеш плащането.
Ако имат стоката налична, веднага я пращат. Сега им писах за парфюм за сестрата на мъжа ми, казаха, че записват поръчката и до 8 дни ще ми я доставят. По принцип става бързо.

# 653
Момичета и момчета, снощи приятелка се беше напръскала с La vie est belle soleil cristal, много ми допадна. Има ли някоя свястна имитация или да се прежалвам с оригинал? Blush
На Заг Зодиак е много добра версията и много трайна Simple Smile

# 654
Благодаря ви много. Ще поръчам. 💐

# 655
Моля,у насочете ме от къде мога да купя реплика на Магнетизъм на Ланком

# 656
  • Deutschland
Магнетизъм е на Ескада. На Заг е много хубав. На Роксан също, но този на Заг се доближава повече до оригинала.

# 657
Магнетизъм е на Ескада. На Заг е много хубав. На Роксан също, но този на Заг се доближава повече до оригинала.
Magnifique на Ланком,  това ми трябва.

# 658
Ехеее, Magnifique го няма дори в оригинал от поне 10 години. Появи се една бутилка 30 мл явно нещо изостанало по складовете  миналата есен, но докато я поръчам и я отмъкнаха. Ако има някъде негова имитация, бих я закупила.

# 659
Момичета и момчета,
Някой от Вас да е попадал на хубава и задължително трайна и шлейфова версия на Black XS Pour Elle?

Общи условия

Активация на акаунт