Сполучливи имитации на маркови парфюми - 56

• 63 448
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Имате ли идея откъде може да се поръча Аква ди Джия на Армани, ама да е от хубав, по-хубав. Simple Smile

# 571
Имате ли идея откъде може да се поръча Аква ди Джия на Армани, ама да е от хубав, по-хубав. Simple Smile
Аз имам от Рефан и е много хубав, разлика в аромата почти няма

# 572
  • София

Има ли някъде каталог на Рефан, за да видя кой номер е парфюма?

# 573

Има ли някъде каталог на Рефан, за да видя кой номер е парфюма?
Аз от този сайт гледам каталога
https://refancyprus.com/

Моя парфюм в 137

# 574
Може ли да ми препоръчате добра имитации на bleu de chanel?

# 575
Момчета, препоръчайте ми Amouage - вид и добра имитация.
Благодаря

# 576
Момчета, препоръчайте ми Amouage - вид и добра имитация.
Благодаря
Амуаж има няколко на Гиза. Вижте в списъка на първа страница в псисъците на Гиза .Имам повечето и са идеални.Дори имат Guidance Amouage, който (в оригинал) е голям хит и е изчерпан по магазините. В Делириум ми извадиха само тестера, за да го пробвам Laughing На Гиза е много близък,като в отигинала има една остра нотка,която не ми хареса ,а в Гиза я няма. За мен на Гиза е по-хубав като аромат Yellow Heart

# 577
И аз подкрепям Ре. Имам повечето Амуажи от Гиза и съм тествала паралелно с оригинали

# 578
и аз имам повечето амуажи на гиза , на килиан също , според мен са много сполучливи.
Страшен фен съм на люляка и в момента тествам amouage lilac love , не го намерих като реплика другаде освен в сайта на evgenia borisova. Поръчах го 10мл масло и  30 мл спрей( нямаше налично масло) borea на Tiziana Terenzi .
Цените няма да ги коментирам , по -добре гиза Simple Smile
Amouage маслото е с тъмен цвят , оригинала също е с подобен цвят. Силно е и е трайно , ароматът е сходен , но по-остър , предполагам че ако го направя на спрей ще е по-добре.
Borea на кожата ми не се задържа , или аз не го усещам или много са го разредили. Ще го оставя за известно време във шкафа да видим дали ще има промяна.
Както една дама писа , явно всички купуват от едно място и разреждат Simple Smile

# 579
  • Варна
Може ли да ми препоръчате добра имитации на bleu de chanel?
Камея - НЕ - прекалено цитрусово-кисел.
Аристея - НЕ - повече тамянов, отива към Dylan Blue.
Martin Lion - НЕ - странно ми мирише.
Рефан имат хубави варианти на EDT и EDP с трайност около 3-4 часа дори и при двойни капки.
Cuba Shadow -  страхотно ухае, трайност до 2-3 часа. Има ревюта в Youtube. Цена под 10лв за 100мл.
Lidl DEEP - страхотно ухае, трайност 2-3 часа. Има ревюта в Youtube. В момента е 5лв за 75мл.
Любим вариант за мен е на Eyfel (парфюмната и по-дървесна версия). Трайност около 4-6 часа.

# 580
Отдавна не се бях сещала за Eyfel. Дали имат нещо ново?

# 581
В сайта на Дивайн в Испания има разлика с цените, но до колкото виждам от там май, не може да се поръча до България или греша?

# 582
[video][/video]
Здравейте, аз само да споделя,че си получих парфюмчето от The Moon, Santal 33 Le labo... Много ми напомня на Santal blanc Van Cleef , много свежо и приятно 🥰🥰 радвам се ,че открих бюджетен вариант

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 18:58 от zory1190

# 583
  • София
Виждам, че Айфел имат Самсара, от лукс серията им - Бигхил. Някой да го е пробвал?

# 584
Аз каквото поръчах от Айфел, все беше греда - или миришеха странно (като стари) или много се разминаваха с представите ми за сходство с оригинала....И като те знам каква си - по добре недей🤣🤣🤣🤣🤣. Съвсем приятелски ти го казвам😉

Общи условия

Активация на акаунт