Сполучливи имитации на маркови парфюми - 56

• 63 447
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,
Някой с отзив за born in Roma, в изпълнение на Martin lion?

# 586
Здравейте, има ли Chance CHANEL наистина добър и точен аналог в момента?
А Bright Crystal?
Благодаря Kissing Heart
На Шанел имам имитацията на Парфен. Уникален и много траен.

# 587
Скрит текст:
Аз каквото поръчах от Айфел, все беше греда - или миришеха странно (като стари) или много се разминаваха с представите ми за сходство с оригинала....И като те знам каква си - по добре недей🤣🤣🤣🤣🤣. Съвсем приятелски ти го казвам😉
За Айфел - имат попадения, има и греди.
Няколко пъти поръчвам и забелязах следното: чистят стари наличности. В сайта им вече почти всичко е с новите номера и буквен код (M и W - това са кръгли шишенца с хубав пулверизатор, с дати на производство последните 2-3 години)
Старите номера които започват с She, K, E, He - са в плоски шишета с лоши/течащи пулверизатори. Имах при първата поръчка от тях един такъв напълно развален. По-нататък един който беше сложен като подарък - аромата беше ок, даже мислех да си взема пак но видях че са го махнали от сайта, тоест не се произвежда или зарежда вече, явно е бил доста старичък.
Взимам няколко пъти тяхната версия на Dune и много ми харесва; също Boss Ma Vie, Daisy - почти или направо съвсем идентични с оригиналите. Но например Dior Addict не им е толкова успешен, версията на Роксан ми се стори доста по-приятна и 'пипната'.
За Bighill нямам наблюдения
PS: тъй като и аз търся Samsara, погледнах в сайта на Камея дали случайно нямат пак в наличност. Нямат, но пък и те отново са вдигнали цените на всичко. 20лв, миналата година бяха 14 ако не се лъжа...

# 588
Ами Айфел е доста непопулярна марка и съответно стоката им ще е доста залежала....Не ми се играе на Тото..

# 589
Момчета, препоръчайте ми Amouage - вид и добра имитация.
Благодаря
Амуаж има няколко на Гиза. Вижте в списъка на първа страница в псисъците на Гиза .Имам повечето и са идеални.Дори имат Guidance Amouage, който (в оригинал) е голям хит и е изчерпан по магазините. В Делириум ми извадиха само тестера, за да го пробвам Laughing На Гиза е много близък,като в отигинала има една остра нотка,която не ми хареса ,а в Гиза я няма. За мен на Гиза е по-хубав като аромат Yellow Heart
[ ]

Много благодаря! А кой номер е в Гиза - Guidance Amouage. Никога не съм поръчвала и не мога да се ориентирам в сайта им.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 07:59 от svetli333

# 590
..Много благодаря! А кой номер е в Гиза - Guidance Amouage. Никога не съм поръчвала и не мога да се ориентирам в сайта им.
Парфюм D323 Ухание!

# 591
Момичета, моля препоръчайте  любимите ви парфюми на РЕФАН.  Имам няколко празни шишенца.  На всеки 10 мл по колко капки слагате?  Благодаря

# 592
  • София
Момичета, на Baccarat rouge 540 кой според вас е сполучлив заместител?
Имам на Martinez, но нито ми е много подобен, нито траен.

# 593
Вземи арабски ,ако можеш...Има хора,които продават отливки. Иначе Club de nuit Untold Armaf, Ana Abiyedh Rouge

# 594
  • София
Вземи арабски ,ако можеш...Има хора,които продават отливки. Иначе Club de nuit Untold Armaf, Ana Abiyedh Rouge
Сега ще ги погледна. Благодаря.

# 595
Търся си арабски парфюм- летен, свежак, знам че почти невъзможно арабски и свеж,но все пак... Бихте ли препоръчали, ако има такъв?

# 596
Precious pink Alhambra е страхотен аналог на Marc Jacobs Perfect. Свеж, сочен и доста траен в тази непоносима жега...
Друг за който веднага се сещам е Khadlaj Fede Aura, аналог на Eden Juicy Apple Kayali

# 597
Precious pink Alhambra е страхотен аналог на Marc Jacobs Perfect. Свеж, сочен и доста траен в тази непоносима жега...
Друг за който веднага се сещам е Khadlaj Fede Aura, аналог на Eden Juicy Apple Kayali

За този ли става въпрос Simple Smile

# 598
Бих добавила и Florenza на Алхамбра- вчера цял ден ухаех страхотно на цветя и праскови.Много е фин и нежен,а трае при мен доста!
https://perfumesfromdubai.com/product/florenza

# 599

Не съм написала точно името на аромата:blush:

Общи условия

Активация на акаунт