Отговори
# 195
Цвети, права си,че не са ни ги показали в нормална обстановка, освен в ретроспекциите.
Но ,аз не съм като теб убедена, че Коркут обича Лейля. Всъщност кое е доказателството за това? Не можеш толкова бързо, ей така от раз да обикнеш някого. Да се влюбиш, да, да го харесваш, но чак обич...
Според мен до сега той само я използва.
 Може би, ако тя му беше позволила, той щеше да я обикне,  но тя така и не му позволи.
За мен Дахан обича Айдан и за това има доказателства.
Той не демонстрира чувствата си, но ги показва по друг начин. Има и такива хора, които не могат да облекат емоциите си в думи.
Но всеки поглед, действие, жест, говорят за това.
При Дахан имаше много такива. Още от първата среща в гората.
В романтичните връзки често се случва да се съберем с човек, чийто начин на изразяване или удържане на емоциите е много по-различен от нашия.
А Айдан си викаше на Коркут без проблем, не помните ли, когато я беше взел за заложница и, когато и обясняваше за любовта , на която не са му отговорили.
Айдан бая му се разкрещя тогава, даже той я изгони, за да не и направи нещо.

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 13:41 от NeZ_9

# 196
Според мен Коркут  няма да има нищо против ако Лейля му "скочи и на бой". Ако придизвика в нея емоция, като този бум при  Айдън, когато става въпрос за Дахан.  Като цяло Коркут е другия много интересен образ, за мен след Дахан и Айдън.  Оставали сюжетни линии са интересни,но не знам върху какво толкова да спра вниманието си. Трябва да завъртят повече интригата около мъжете, за да има какво да се анализира.
 Екбер остана някъде настрани, дано го включат активно в новия епизод.  С Коркут ще стане много вълнуващо. Истината е, че има една любовна двойка в сериала. Енвер обича истински и много красиво. Heart Eyes

# 197
От Ergün Gezer, гримьора

Това, което е написал, освен, че времето е много хубаво и е време за плажна мода е,че
 "през последните ни 20 дни още една работа е към своя край".
Така, че да се подготвяме психически за предстоящия край. Confused

# 198
Нези, ето я сцената и Айдан освен страх друго не показа, още по-малко да вика на Коркут.

Те голяма част от героите са интересни, но не ни ги развиха. Един Курт например е много любопитен персонаж, но нито дума за миналото му, как е влязъл в цялата тази организация, защо е предал Екбер и е минал на страната на Мюдюр...

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 14:08 от cvetansk

# 199
Помня,че му викаше по едно време, може и да не е  било точно в тази сцена.
Всъщност не знам какъв е спорът на тази тема, то е очевидно, че  Айдан е доста по- дръзка, невъздържана, по- агресивна  от Лейля.(това и Месут го отбеляза в сравнителната си таблица)
Дори и тук, въпреки страха си, му противоречи и му казва неща, които той не иска да чуе и го ядосват.

# 200
Ама аз не го смятам за спор, а за дискусия. Кой как е усетил нещата. Различни хора, различни възприятия.
Аз сложих сцената за която говореше, за да си я припомним и да сме сигурни, че говорим за един и същ момент.

Иначе реално Айдан и Лейля не могат да се сравняват, защото те разликите тръгват още с произхода и средата в която са расли. То в моите очи и общуването на мъжете с Лейля е много по-различно, от това с Айдан. Към Лейля проявяват много по-голяма деликатност, тя ни е представена като расла в саксия, а при Айдан всичко е малко на принципа "джаста праста".

# 201
Така е. Нямат нищо общо по между си и това е търсен ефект, може би.

# 202
Ей сега се замислих за предложението за брак на Дахан.
Да в ресторант, с костюм, пръстен и всичко останало, но истинското предложение бе ето ти пръстена... Айдан сама си изпроси нормално предложение.
А ако това бе Лейля дали такова щеше да е предложението, не мисля... Просто самата Айдан с поведението си не отключва романтичната страна в мъжа. Ето една Ямур, мила, нежна, ранима (въпреки, че ме изуми като каза, че иска да се учи да стреля), тя изкарва романтика в Енвер и въпреки разликите при тях всичко е много сладко и романтично.

# 203
Не,разбира се. Но Лейля от самото начало се представи като човек, който не обича скандали и агресията и е чужда. Нейния подход към хората е деликатен  и те  и отвръщат по същия начин.
Докато Айдан е друг чешит.
Още в началото на сериала я представиха като :
"човек, който не пести думи, не може да търпи несправедливост, борбена е и може да бъде агресивна пред един  мъж, независимо колко е влюбена. Тя никога не се отказва да бъде човек, който сам взема решенията."
Нали знаеш- "каквото повикало, такова се обадило" Wink

# 204
Може би просто проблема е,че Айдън и Дахан не са един за друг. В крайна сметка, да предложението също беше" мани мани "на жаргон. Joy Тя иска съвсем различен мъж, той друга жена.. Общо взето, когато всеки дърпа чергата към себе си, няма истинска двойка. 
Виж с Лейля  нещата ще са други...Тя ще прости, разбере,вече работят заедно.. По-добре написан  образ  или за подобен тип мъж е идеална.  Сумие нали беше казала,че Айдън е различен образ. Впечатлението ми е,че сценариста  иска да ни покаже  само това от тяхната любов. В дг двойките имат подобни отношения. Вечно спорещи, като куче и котка.  Има подобни двойки сред големите, които все се карат, спорят, викат, дрънкат,но поне редуват с фази на любов.. Тук е само спор.. Joy

# 205
И аз смятам, че е търсен ефект да са коренно различни. Даже и затова отношението към двете е различно.
Едната дива, другата хрисима. Те не случайно в началото като я вкараха Лейля, ни показаха и един различен Дахан...спокоен в нейно присъствие. Явно идеята е, че трябва да усмири Айдан, за да бъде и той в мир с нея. Според мен беше излишен този замисъл да са и двете влюбени в Дахан. Първо се опитаха него да го влюбят и след негодуванието, обърнаха влюбването, абе излишно и тъпо замислено

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 15:25 от jackie.

# 206
Според мен с вкарването на Лейля, като влюбена в Дахан, пропиляха потенциала  на двойката.  Щеше да е друго, ако бяхме видяли нещо различно от вечните им спорове. Да има и любов..
Баща и син.

# 207
Нинче, подкрепям те на 100%. Направо я развалиха тази двойка.

Тоя бонбон на Ибрахим е голям сладур.

# 208
Нинче, и аз си мислех,че до Дахан трябва да има жена тип Лейля, която да го балансира по някакъв начин.
Да му предложи едно спокойствие и разбиране във връзката, за да е в противовес на останалото напрежение.
Но той, като че ли не търси това.
Има мъже,които обичат опърничави жени.
Не, че Лейля е лесна. Видяхме как се справи с мнимия проповедник. Смела и решителна е, така че би била подходяща за него.

# 209
Нина, много си права, Лейля не трябваше да я влюбват в Дахан, най-малкото, защото сериала е екшън, а не драма, нямаше нужда от любовни триъгълници, а те ни направиха таман два.

Общи условия

Активация на акаунт