Отговори
# 315
Всъщност аз не разбрах за втори сезон на Гадар ли става дума или за друг проект?
Чак сега ви прочетох.
Скрит текст:
Ние пък днес от следобяд празнуваме с Бригадата края на техния сезон от "Бригада нов дом " и гледахме после заедно последния епизод. Големи симпатяги са всички, много се забавлявахме.
Краят на последният  епизод беше изненадващ за всички, дори за Дахан.Не знам обаче дали Коркут умря,  за да може Лейля да остане с Дахан.
Идеята за игра на „руска рулетка“, глупава игра, очевидно измислена от руски войници през Първата световна война, също беше използвана в „İçerde“, когато Джелял Баба разбра за  Сарп и Мелек.  Но там Сарп имаше сръчността да извади  куршума от пълнителя.
 В снощната сцена стана ясно, че двамата, Дахан и Коркут, се оставиха на милостта на случайността.  Беше изключителна сцена и краят ни изненада.  Мислех си дали Коркут не  знаеше, че така или иначе ще умре - лекарят му беше казал, че има вътрешен кръвоизлив от пробождането и трябва да отиде в болница. Така че, той не се колеба и  избра да умре от ръката си. Както казах, и двамата актьори Чаатай и Ибрахим изнесоха истински актьорски спектакъл!
 Трябва да гледам епизода в превод, за да видя по-ясно логичната нишка на решаването на гатанките на Коркут от Дахан, Мюдюр, Кърт, Енвер и Гюркан,защото не ги разбрах много.
Все повече мисля за големия финал.
Дали пък няма да остане свободно  място за втори сезон?
  Ако не, може и да има  тъжен край за Дахан.  Лесно ни е да седим на  дивана  и да гледаме сериала, да правим сценарии и да казваме как искаме да се развие следващата серия.  Но понякога забравяме, че историите на екрана могат да бъдат събития от живота, които не винаги са щастливи.  Въздъхваме, когато историята не върви в желаната от нас посока и се сърдим на сценариста, казвайки, че пише лошо.  Но реалността често е много по-жестока от една история на екрана и отразена в сценарий,  ни изглежда  зле написана.
Това се отнася и за Дахан и Айдан. В живота се случват такива неща- хората се разделят, когато стигнат до момента, в който не могат да си дадат нищо повече.
Може би този момент за тях дойде.
Дахан е толкова емоционално изтощен, че не му остават сили  и за любовта му.
Айдан пък се изтощи да се бори за него.
На нас не ни харесва, но това е живота.
А Чаатай и екипа се забавляват!
Още едни късметлийки

Лека нощ, момичета!
Hug

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 00:56 от NeZ_9

# 316
# 317

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 01:18 от NeZ_9

# 318
Чачо и Ибо

# 319
Момичета аз се прибрах преди час, но интернетът ми е толкова зле, че новостите от предната страница не ги виждам, само текст. Още не съм изгледала серията и той превода дойде. Ама с вашите описания направо имам чувството, че съм я изгледала. Снощи на 40та минута си казах, че ще спя, че не ми се държаха очите отворени.
Разгледах в инстаграм директно партито и забавата. Много ме радват такива кадри. И преди го казах, и сега ще се повторя. Липсва ми усмихнатия Чаатай. С това намусено изражение в сериала и почвам да си мисля, че и в живота е темерут. Така се е вживял като си играе ролята.
Май и днес няма да се справя с гледането. Чаатай да ми прости.
Скрит текст:
Аз пък бях на концерт на Оливия Родриго. Който не знае коя е да не ме пита, аз също не съм много наясно. Преди години я даваха в детски програми, сега е по гащи на сцената. Много беше хубаво, но не това е важното, което исках да кажа.
Дъщеря ми, която я харесва така се разрева от вълнение на първите ноти още, че се сетих за милата италианска дама в прегръдките на Чаатай. Едно време така са ги посрещали битълсите. Дали и Чаатай предизвиква такива вълнения като го видиш? Той затова може да не иска да ходи по заведения и да не се показва публично.

# 320
Свежестта на утрото,аромата на кафето и позитивните мисли правят чудеса!
Щастливи мигове в неделния майски ден!
Добро утро !
Радвам се,че екипа има добро настроение, разбират се и се забавляват заедно. Прекрасно е, когато работиш с хора които те предразполагат, има смях и усмивки.

# 321
Добро утро! Coffee

Добре са се позабавлявали снощи. Не може само работа, трябва и да се разпуска. То си е цяло чудо, че наш Чачкин не се беше покрил, а чинно отиде и той. Той, ако се сприятели и в живота с Ибо, той ще го пречупи със сигурност. Ибо извън снимачната площадка е голям веселяк и купонджия. Да се благодарим и на Ергюн, че ако не беше той да ни пуска сторита, щяхме да го видим Чачо през крив макарон.

# 322
Привет, момичета! Blush
 Днес турците празнуват Деня на младежта и спорта, който се нарича още Ден на Ататюрк и отбелязва началото на турската война за независимост на 19 май 1919 г. Да се ​​надяваме, че Чаатай ще изпрати хубаво съобщение в Twitter (не съм свикнала да казвам X на всичко).
 Снощи, както видяхме, екипът на "Gaddar" отпразнува Aslı Öner, продуцент на "Gaddar", в ресторант на остров Kınalıada, един от 9-те острова, които съставляват Принцовите острови, най-близкият до Истанбул.  Ергюн Гезер, фризьорът на сериала, ни почерпи с видеа, а имаше и фенове, които направиха снимки, така че успяхме да видим нови снимки от партито.
 Хубаво е, когато Чачи се снима по телевизията, все още виждаме снимки от снимачната площадка или от партитата на снимачния екип.  Ако или когато се върне в Netflix, няма да е същото.  Знаем, че заради стриктността, с която снимат, с месеци не виждаме нито снимки на Чаатай, нито снимки от купони, а и може би не  са били толкова сплотени, че да прекарват свободното си време заедно.
(забелязах те ли,че Сумие е все около Чаатай?)
 Що се отнася до проектите на Чаатай, все още не знаем нищо за това какво ще последва.  Сигурно след време ще започне снимките на "Коджа Юсуф" и ще му трябва време за физическа подготовка.  Медиите съобщиха преди време, че той е наел къща в Гьочек за 6 месеца, където ще прекара лятото.  Това всъщност означава до есента, късно.  Мястото му е познато, защото там преди години е била закотвена старата му яхта.  6 месеца са много време и това означава, че ще започне да снима по-късно.
 Междувременно се спекулира, че Ай Япъм му  е предложил да участва в нов сериал с Неслихан Атагюл като негова партньорка, но тя все още не е потвърдила.  Чаатай също не е  потвърдил, но  май така се случва всеки път, когато завърши проект, има слухове за партньорство с различни звезди, лансирани от пресата или феновете.
Днес, ако мога ще изгледам епизода с превод и може да се появят още неща за коментиране.
 Пожелавам ви прекрасна неделя!

# 323
Здравейте!

Çağatay Ulusoy и İbrahim Çelikkol от честването на рождения ден на Aslı Öner.

# 324
Да им е честит празника на турците. Жалко, че вече избледнява това, което Ататюрк направи за тази държава.
Сегашните, все повече я връщат назад. Дано се осъзнаят и тази диктатура там да спре.
Остават ни още малко епизода.
Дали ще се появи този друг син на Екбер?
Ще имат ли време да развият още един образ?
Въпреки, че си чакаме още появата на големия бос, ако изобщо ни го покажат.
Май има много неща да ни доразвият, та може и да не вкарват нови герои....ще видим.

# 325
Всичко е възможно, Жаки!
Дано поне тези неща, които са започнати да се доразвият!
В тази дъждовна неделя, малко настроение с песента, на която Сумие танцуваше с Енгин бей.

Малката хитруша може и да се увърта около батко си Чаатай. Wink
Аз нямам нищо против- сладка и весела е. Може да бъде и сериозна, и купонджийка.
Ще му се отрази добре.
А е и споделяща в социалните мрежи, така че ще го виждаме покрай нея.
Какво ще кажете?
Grinning

# 326
Днес ще ни пуснат фраг

# 327
Днес ще ни пуснат фраг

О,страхотно! Чакаме! Wink
Феновете за Ибрахим Челиккол:
"Сбогом кралю, ти допринесе за страхотен цвят и беше страхотен играч!  👊🏼💥
Той свърши доста добра работа!  👏🥺"

#İbrahimÇelikkol

# 328
Ибо направи много силна роля в Гадар.
Той е от малкото актьори, който е перфектен и в положителна, и отрицателна роля.

А сериала на Серенайка, продължава да прави фурор в Нетфликс.
Вече десет дни е в топ 5 в общото класиране.

# 329
Браво  на Серенай.  Интересно е кой ще организира погребението на Коркут, ако видим такова.  Така и не разбрах Екбер чичо ли му е? От официалния  профил в инстаграм, ще се сбогуват официално с героя.

Общи условия

Активация на акаунт