Отговори
# 180
  • София
Според мен Ферит разбира, чува Сейран като разказва на Суна. Вижте Мерт, изглежда много изплашен

# 181
През толкова много неща преминаха.  Ферит не заслужава да научи нещо подобно, чувайки го случайно.

# 182
Това пише на бележката, която намира Ферит. Превода е от рускините:
Всъщност е лесно да те убият. Но твоято
смъртта няма да е толкова лесна. Прието
вашите решения ще ви убият. Ще се откажеш от
жена ти или от семейството ти?
Нещо нищо не разбрах от фрага Simple Smile

# 183
Добро утро, момичета! 🫶

Фрага с бг суб!
https://www.facebook.com/share/r/hKQAiMmyG9jbWWEu/?mibextid=WC7FNe

# 184
  • Пловдив
Добро утро,
Фрага мен ме остави със смесени чувства,  неприятно ми е, че Ферит ще научи за болестта на Сейран по този начин чувайки случайно. Изражението на лицето му е упрашето и силно притеснително.
Радвам се, че Суна си върна фабричните настройки и подкрепя Сейран.
Явно ни очаква епизод  много динамичен и пълен с емоции .
А пък тези двамата сладури докато ги гледаш  са радост за очите и мехлем за душата.

# 185
Добро утроо !! 🌷
Изгледах фрага с бг суб, благодаря БЕЛ, че го качи !
Казах си, че нява да коментирам фрагове, но това с Тарък никак не ми харесваа !!
Пълни глупости, ще се довери на Тарък, а не на мъжа си !?
И на всичкото отгоре Ферит ще разбере ей така случайно..
Интересен епизод ще е, дано Сейран разкара Тарък, че ми идват в повече, не стига, че болна ами и се доверява на мръсника, който стреля по мъжа и ?!!

# 186
Добро утро, момичета Heart
Втория фраг също не ми хареса. Да, много неща слагат в него, но за Бога, на кой му пука в момента за Ифакат, за Гюлгюн, за Орхан, за Кая... На мен определено не. Не мога да приема и не приемам това развитие на сценария!
Как можаха така да натоварят тези две невинни душички? Сейран със смъртоносната болест, Ферит с някакви неспирни заплахи, че и сега трябва да избира между жена си и семейството си. Алоооо, Гюнтер, ела на себе си!
Иначе се радвам, че Тилбе Саран влиза в сериала. Сеансите й в Истанбулска невеста ми бяха много любими. Разбира се, там сценариста и режисьора бяха други, но се надявам тези поне да са гледали сцените й.

# 187
Оххх защо Сейран прави всичко пак на своя глава 🙁🙁 Според мен ще завърши така сезона тя заминавайки в чужбина и там ще разбере, че е бременна и ще роди, ще се доближат до истинската история, но с Тарък? Та той за малко не уби Ферит.. или нещо ще се опита да го предпази…чакаме петъка 😒

# 188
Добро утро..
Да споделя тази красота.  Размечтах  се Афра и Мерт да имат фотосесия за списание. Hug
За  края на сезона чакам всичко,  неведоми са пътищата на Гьнгер Joy  Не разбират  желанията на феновете за нормални случки, а не фентъзи изяви и експерименти.

# 189
Да бе и то как се влюби тоя човек- два пъти видя Сейран, дори и един разговор нямат в който тя да не му се зъби...ама то любов то чудо.
Всички фамилии все на Сейран отмъщават, няма Суна, Гюлгюн, Ифакат, Асуман ( тя Сейран едничка снаха- ценната тя) Малко прекалено ми се вижда.
За Кая много се радвам- малко да раздвижат тоя образ, че и в неговото присъствие не виждам особенна полза.
Белким Суна види достоен " кандидат" за нея.

Хахах, друга мисъл ме прониза. В този проект наемат все безработни- Бученцето така и не зи намери работа горката , вкараха я . Баран скоропостижно завърши сериала си, айде и той на пангара. Очаквам скоро и  бизнесдамата от сезон едно да се появи заедно с Ефето ( прегледайте им заетостта 😄😄)
И колко време ще гадаем за болестта? И ние като Ферит последни ще научим за състоянието на Сейран.
За какво върнаха Тарък в сериала, да слухти и следва Сейран. Яд ме е, че той пръв научи за болестта й.
Може и загрижен да е, но Ферит не желае никой, особено той да се навърта около жена му и това да има лоши последици. Още повече, че Ферит не се е разплатил за стрелбата срещу него.
Въобще ни очаква една тежка серия с много драматизъм.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 11:30 от Ela1

# 190
  • Яко в Матрицата...
Снощи нямах настроение за превод, след като отново ни натрапиха Тарък и нарочна среща със Сейран...

Бизнес дамата и Ефето няма да се върнат, за съжаление, обидиха се на продукцията или по-точно на продуцента. Не мога да ги съдя, много кофти постъпиха с тях. Иначе имаше хляб в образите им и щеше да е по-добре от сегашното положение с пищови, мафиоти и кръвни вражди.

Не разбирам това настоятелно желание на екипа да покажат как Сейран поема всичките страдания на света. Какво или не ѝ се случи. Не разбирам защо все на нея. Не разбирам защо след всички думи и клетви, че ще споделят всичко, отново се крият неща и от двамата. Само думи, никакви действия. Какво трябва да им се случи, за да започнат да споделят? Сейран изисква честност, но тя не я дава. Феро иска тя да му сподели, разбира, че нещо не е наред, но и той крие. Имали причини... Хубаво, ама пак вървят в същия коловоз. Нали щяха да започнат нещо ново. Това ли е посланието на сериала? Прави, струвай, нищо не можеш да промениш... Всичко остава във въздуха, само думи и пожелания.

# 191
Тарък си е психопат, неговото поведение не подлежи на обсъждане още от преди, но Сейран... Какво има да се срещаш и обсъждаш с него? Не е ли това човека, който ви потопи в кръв преди време?
Е, това ми е най- дразнещото във фрага.
Разбирам, защо не иска да сподели на Ферит за състоянието си. Иска да си създаде красиви последни моменти, но когато хора около теб научават, особено хора като Тарък, можеш ли да му се довериш, че няма да използва тази информация някак?
Тук е момента да седне на разговор със съпруга си.
И, Ферит не искаше да я разстройва с Пелин и бебето, кри възможно най- дълго опитвайки да реши нещата по своему, а после стана грозно... Не се научиха...

Бандата около Тайар и Мезиде нямат консенсус за действие. Мезиде притиска Халис- живот за живот. Тайар се навърта около Кязъм и Есме- иска дъщеря за син Head Band. А, някой пише бележка на Ферит- Сейран или семейството. Joy  Изглежда, че всички са изправени пред тежки избори. Болестта на Сейран я притиска и тя да направи своите.
Фрага внушава, че Халис е направил своя- ще жертва Орхан. Аз, отказвам да повярвам, възприемам го само като умишлено внушение. Би било прекалено...

Ифа е задържана за разпит. Не очаквам да излезе нещо от това. Дано Гюлгюн да не е отишла при нея с молба за помощ относно Орхан. Всеки, който се е съветвал с нея му е излизало през носа след това.

Много се радвам на психоложката Simple Smile Изчака ни се чакалото за нея. А, актрисата е топ попадение за тази роля. Дано сцените с нея не се ограничат само до Сейран. В колонка по един всички са за нея Smirk

# 192
# 193
А да не се окаже, че Тарък по някакъв неведом начин е намерил чудодеен лек или лекар за болестта на Сейран в чужбина и тя решава, че няма друг избор, освен да тръгне с него без да казва на Ферит, за да не я спре? 

# 194
Сцената в която Ферит “уж” научава за болестта на Сейран ми напомни на тази във вилата, когато бяха всички там..
Сейран отново сподели чувствата си със сестра си и Ферит ги чу..
Кому е нужно да се лъжат един друг и да крият такива важни неща?

Иначе Сейран как се е наконтила за срещата си с човека, който щеше да убие съпруга ѝ и който е обсебен от нея. Иначе за мъжа си да се конти така е грях.

Общи условия

Активация на акаунт