Отговори
# 435
Добро утро, момичета Kissing Heart
Днес никой няма да чака фрага, а интервюто на Рамо Grinning Само да не е от обичайните му интервюта Stuck Out Tongue Winking Eye

Интересно колко дни ще снимат в болницата Smirk Сейран за един ден я изкараха от там, за рибата бяхме два болнични епизода. Хади бакалъм Sunglasses

# 436
Добро утро, момичета! 🫶
Очертава се интересен ден, пак сме в очакване! 🤣
Фраг, интервю, снимки от сетовете! 👀
От снощи! 🧿

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 08:26 от BELL-

# 437
Добро утрооо !
Дано най-накрая да получим едно нормално интервю. Щеше  да е супер ако е двойно,  с игра от  въпроси от типа на "кой е по-..." . Другите в Кан ходят , интервюта дават , общи фотосесии правят , ние две години се молим за повече от едно изречение и то не на крак. А дано !

# 438
Добър ден,
Честит празник на всички с красивите имена Елена и Константин!

Дано днес имаме добри новини и фраг.
Ками, имахме оскъдно интервю от Афра за рождения ден, от което разбрахме, че с Мерт  са само "приятели".
Какви са тези забрани в този сериал, само за нашите хора не ми е ясно. Почти във всички проекти има харесвания и влюбвания, но такова прикриване на връзката е нереално.
Хубав ден ви желая.

# 439
  • София
Снощи е имало парти, на което са били поканени много известни личности и едни от най-известните турски актьори. Всички са интервюирани, и веднага качени в канала на Акиф

Освен тези от снимката са снимани Серенай, Бурак Дениз и други, които на мен не са ми особено известни.

Само на Рамо интервюто е обявено с час. Явно той предизвиква най-голям интерес в момента, пупупу. Рени, слагай бонджуци Stuck Out Tongue Winking Eye

А и това е подредбата по популярност при Акиф

Вероятно наистина няма да е нещо повече от стандартното, но ще видим.

Така или иначе това май е по-интересно от фрага, дето никой не знае кога ще .

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 10:07 от MysteryG

# 440
Ако във фрага ще ми дават метресата и майката-метреса на метресата, могат хич да не го пускат Smirk

# 441
Хубаво , че е имало парти. Хубаво ,че и двамата Мертовци са там . Но къде е Афра ?! Как пък така едни път не се появиха заедно на парти  или награждаване. Сигурно ще кажат , че пак е снимала. То като толкова много снимат, защо едва успяват да сглобят един фраг. В другите проекти също се заформят двойки , събират се , разделят се , развеждат се , но нищо не е толкова потайно. Сега остава да ни покажат двамата Мертовци на по чашка и....."отиде коня в ряката".

Що се отнася до фрага ,спокойно мога да мина и без него.

# 442
Ками, Рамо не е бил на това парти.
Аааа, то материл има заснет, ама не става да се сложи във фрагмана хахахаха

# 443
Ками, Рамо не е бил на това парти.
Явно не съм разбрала правилно .
И по-добре. Стига са ходили насам натам поотделно. То вече на всички е ясно ,че са заедно.

# 444
  • София
Аз не уточних, извинявам се. Рамо някъде по улиците са го снимали, нали една снимка с фен излезе също по нощите.
Ютуб ми даде някакъв бъг, дали е вярно, интервюто е една минута

# 445
Мистери, да не би да са снимали до среднощ как Ферит утешава двете кокошки Grinning Мерт е с дрехите, с които отиде на сета.

# 446
  • София
Мистери, да не би да са снимали до среднощ как Ферит утешава двете кокошки Grinning Мерт е с дрехите, с които отиде на сета.

И аз се притеснявам, да не са снимали до по нощите в тази болница. Имаше сет и на друго място, в някакъв квартал. Може пък и нещо друго да е снимал.

# 447
Здравейте,момичета!Много зле,че  с Гюнгер отново има драма,но от друга страна му правя "евала",че май единствен от екипа се противопоставя на продуцента.Ако имаше поне още няколко човека да застанат на негова страна,нещата може би щяха да изглеждат по друг начин.Не знам дали може да се продаде на международния пазар 3-ти сезон на филм,който сигурно няма и написан стабилен сценарий.Не съм запозната с това,но дали някой ще даде луди пари за нещо което все още не съществува,особено когато втория сезон е пълен крах.Дали,тази допълнителна серия,няма да е финал на филма изобщо и както се случва с другите сериали набързо да направят "щастливия" финал?Ако някой е по-запознат с тия неща от мен нека да сподели какво може да се случи.

# 448
  • София
Мими, само за пример, бтв са купили втори сезон, без да е заснет. И не само те.

# 449
Ще каже "благодаря" и чао🤣
Едва ли ще седне да му се обяснява на тоя 🤣
Или ще каже "всичко е наред" 🤣

Общи условия

Активация на акаунт