Отговори
# 480
71/1 тази вечер! 👀

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 20:58 от BELL-

# 481
Аз не знам дали съм готова за този фраг 😁

# 482
Kirilova, имаш време да изпиеш нещо съдоразширяващо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 483
Има един акаунт в Х, който уж пускаше спойлери, но от няколко дни е пудял пак заради хамсията! Преди малко написал: Единствената разлика между Буче и Пелин е , че едната се казва Буче, а другата Пелин! 🤣🤣🤣 Явно ѝ е фен, голям! 😅😅😅

# 484
  • София
Има един акаунт в Х, който уж пускаше спойлери, но от няколко дни е пудял пак заради хамсията! Преди малко написал: Единствената разлика между Буче и Пелин е , че едната се казва Буче, а другата Пелин! 🤣🤣🤣 Явно ѝ е фен, голям! 😅😅😅

Кой акаунт?

В Х мислят таговете на Учителят да подкарат тази вечер Joy

# 485
MysteryG изпратих ти го Simple Smile

# 486
Емрулах бей явно още се чуди какво и как да сглоби.

# 487
Шербета пусна втори фрагман, нашите още се стесняват за един Grinning

# 488
То и без фраг ври и кипи 😂 няма нужда реално от него.

# 489
Здравейте!
Следя ви, чета ви, но не пиша, защото съм мнооого назад. Гледам, вече чат - пат, по бТВ. Защо чат - пат? Заради тази, която много сполучливо сте нарекли хамсия/риба. Дори и Ифакат не ми е толкова противна.
Но, на въпроса, ако е удобно и извинете, ако вече е коментирано:
-Има ли я на български книгата, по която е правен филма?
Благодаря ви!

# 490
# 491
Здравейте!
Следя ви, чета ви, но не пиша, защото съм мнооого назад. Гледам, вече чат - пат, по бТВ. Защо чат - пат? Заради тази, която много сполучливо сте нарекли хамсия/риба. Дори и Ифакат не ми е толкова противна.
Благодаря ви!
Няма книга, по записки е направен. Ще публикува книгата накрая... поне така каза в началото, но сега не знам.

# 492
Аййй що така бе? Момичето вчера цял ден снима, само в един замазан кадър отдалеч я турили Grinning
Нищо, белки във втория повече, че да си личи колко ще е на преден план в епизода.
Таяр е примамил момичетата и Есме някъде, привикал двамата братя, Ферит ще утешава хамсията и после ще спасяват съвместно Орхан Head Band

# 493
Ъъъъ нещо ми куца, много постен фраг
Пак с драмите на мама хамси

# 494
Здравейте!
Благодаря ви!
Няма книга, по записки е направен. Ще публикува книгата накрая... поне така каза в началото, но сега не знам.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт