Отговори
# 570
Melody19 👏, най- вероятно позна! 🤣 За нищо не става скапаната риба! 😂

# 571
Рени мерси за превода на песента  Flowers Rose
И какво сега Бучето ще го играе екшън героиня ли Thinking  Ето заради ей такива моменти ми липсват старите емотиконки дето се търкаляха от смях ,мис Кахраман заслужава поне 10 бройки от тях заради тази ноивнка,но понеже няма търкалящи  ще сложа няколко които прости се смеят  Simple Smile    Simple Smile     Simple Smile   Simple Smile    Simple Smile   Simple Smile  
Честно това момиче не се насити да се излага ,че и после вика ма те ме хейтят. Angry  А не бе ,ми сигурно според нея трябва да и ръкопляскат  AngryКато се научи къде и е мястото и след това  да играе както трябва може и да я захаресват хората ,но понеже няма такава вероятност просто ще продължават да си я хейтят и тя ще продължава да  е нагла Angry
Слава богу ,че в нашия сериал  с изключение на Animal Fish всички други начело с Афра и Мерт са страхотни  така че аз в петък ще си гледам новия епизод  и хич няма да и обръщам внимание на екшън героинята Simple Smile
А това за връзката на Афра и Мерт ,ей хубаво ,че са те че глупавите им клюкарски предавания на съседите и жълтите им  журналисти да си имат работа. Angry АфРам си знаят работата, много хубаво правят ,че не им отговарят на глупавите въпроси на жълтите писачи и си живеят живота така както им харесва .Ако искат ще кажат ако искат няма да кажат ,това е личният им  живот и не са длъжни нито  да ни уведомяват нито да ни доказват  в какви отношения са.
А тия нашите от бтв-то наистина хич не се церемонят в преводите и директно си казват  нещата в прав текст и добре нареждат Пелин  Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 10:37 от Eny87

# 572
Копърката да не е се самозастреляла, като е видяла Ферит и той да я е откарал в болницата. И ето ти два епизода терзания на вдигащата рейтинг.
Ама, от много връзки едни сцени и дават, че още повече се доказва колко е талантлива. От двете физиономии до сега,  този път ще видим и трета с която ще се докаже като главна в сериала.

# 573
  • София
Скрит текст:
Снимките снощи са се прехвърлили в имението. Пишат, че били Мерт, Четин и Емре. Дали пък няма Орхан да замине за чужбина и да го представят за умрял, както някой писа. Дано все пак Халис Ага не излезе толкова лош, че да е пожертвал наистина единствения си жив син.
За Буче пишат, че спойлерите са преувеличени, рибата щяла да получи драскотина.

Мерт днес трябва да снима рекламата на Димес. Ще е някъде на морето, до колкото се разбра. Новото сокче е диня Simple Smile Обещали са снимки зад кадър Simple Smile

Момчето ще се скъса от работа по сериала до през нощта, след което трябва да замине, а епизодът се рекламира с екшън сцените на Буче. Ето това не го приемам.

# 574
Добро утро , момичета! 🫶
Хайде, днес ще е интересно! В 11ч. Афито!🧿

https://youtu.be/526Wpjrw8Pk?si=2qNrcEJ_FOIufEE2
Надявам се и клипове и снимки да видим от рекламата на Рамо! 🧿

# 575
Добро утро!
Тоя Акиф и той, що не спи, ами ходи да ги дебне по нощите 😂

# 576
Добро утро, момичета Kissing Heart
Според мен, последователността на сцените е следната:

Скрит текст:
Епизода започва с люта кавга между Ферит и Сейран. През това време Есме прекатурва Зерин, Кязъм звъни на Ферит за помощ. Отиват в болницата, идва хамсията, Шехмуз и фалан. Ифакат звъни на Шехмуз да иска помощ за Орхан, понеже нали разбират с Гюлгюн, че Халис го е пратил курбан на Мезиде. Рибата и Ферит научават някак от Шехмуз, тя му висва на врата и тръгва с него на мисия.

# 577
  • Яко в Матрицата...
Еве, звучи много яко 🤣 Феро пак остави жена си сама, за да решава проблемите на баща й, който при всяка възможност я продава на друг, и на своя баща, който цял живот не знае какво е да си мъж. На всичко отгоре и Пелин се лепва, за да стане героиня 🤣

# 578
Добро утро, момичета. Аз въпреки всичко, не съм се отказала и ще гледам епизода заради Афра и Мерт. Надявам се днес да пуснат втори фраг, а спойлерите да са силно преувеличени.

# 579
Айде, започват! 🤘🧿 В очакване сме! 🙃

# 580
Емре щял да напуска сериала.То кой ли не влиза и излиза от този сериал,сал една Буче е непотопяема.Вече ще я кръстя "Вечната Амбър"!Какви екшън сцени,какви пет лева,боже?Луда работа.Това ще бъде най-позорния епизод.Майката, любовница на женен мъж,хванати на калъп и викат на помощ,единия дъщеря си,другия зет си,да ги спасява.Това ли ще направи име на артистите?Това просто и в живота си е позор ако се случи.Как може да се допусне тъст да вика зет си на помощ защото е хванат на калъп с любовницата и тя е пострадала?Как ще го приеме това консервативния турски зрител?

# 581
Емре щял да напуска сериала.То кой ли не влиза и излиза от този сериал,сал една Буче е непотопяема.Вече ще я кръстя "Вечната Амбър"!Какви екшън сцени,какви пет лева,боже?Луда работа.Това ще бъде най-позорния епизод.Майката, любовница на женен мъж,хванати на калъп и викат на помощ,единия дъщеря си,другия зет си,да ги спасява.Това ли ще направи име на артистите?Това просто и в живота си е позор ако се случи.Как може да се допусне тъст да вика зет си на помощ защото е хванат на калъп с любовницата и тя е пострадала?Как ще го приеме това консервативния турски зрител?

И друго не разбирам. Хайде Кязъм на стари години открил любовта с друга, ама как пък точно с майката на тази, която няма друга цел, освен да съсипе брака и живота на дъщеря му? То вярно, че любовта е сляпа, ама чак пък толкова! Въобще такива странни обрати в сериала има много. Някой нещо съгреши, за което някои и даже повечето  хора не си прощават и се намразват за цял живот, а пък тука в следваща серия вече всичко се обръща и забравя.

# 582
На Акиф гооолямото интервю! 😂

Големи идиоти! 🤣🤣🤣Милото Наги ! 🐾🧿

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 11:09 от BELL-

# 583
  • Ямбол
Голямо интервю с Афра. 😂😂😂 Абе Акифе да ти имам репортажа на тебе 😂😂

# 584
Приготвяйте се за утре! Много щяло да се плаче на сцената между Феро, Орхан, Гюлгюн и Халис! 🥹

Общи условия

Активация на акаунт