Отговори
# 75
Рени Flowers Tulip

И мен доста ме съмнява да му каже, а искам от нея да разбере и да намерят решение двамата. Досега всичките им проблеми идваха точно от липсата на комуникация или  за да спестят на другия тревоги.

# 76
Не знам какво иска този чаршаф, при положение, че тя е виновна за съдбата на Акън, Ифош се смее като луда, Нещо много станаха хората, изплискали легена Joy

То по принцип всички са изплискали легена.
Някои искат да ги гледат още два сезона, а някои да свършва по-бързо....
Само тази болест се коментира, но, сигурно ще излезе нещо свързано с Пелин по този въпрос. Както писах, искам да излезе всичко наяве и това и ще стане. Тази Мезиде, за да иска "живот" в замяна, за смъртта на сина й, най вероятно ще излъже, че са го убили, както беше с Орхан.
Гласувах, че Сейран ще замине в чужбина. Пак казвам, спокойно, нищо няма да се случи със Сейран или с Ферит, в смисъл, някой да застрелва/ранява някого.

# 77
  • София
Аз това, че Мезиде иска живот, в замяна на този на сина й не го разбирам. Как ще искаш живот??? А ако каже наистина, че някой го е убил, съвсем странно, той се самоуби заради нея.
Какво ще реши агата ми е чудно. Иначе разговорът с Гюлгюн според мен е ретроспекция. Тя за да го прати там му е разказала всичко.
Болестта много тежи на сюжета, аз се опитвам да я игнорирам, не ми се получава съвсем.
На мен Таяр ми е интересен и очаквам от него нещо ужасно.
Братята не знам какво толкова ще направят, ще им довършват историята и ще запълнят времето до края на сезона.

# 78
# 79
Добро утро

Скрит текст:
Има някакви слухове, че Тарък ще се появи на сватбата на Айшен и Абидин и ще стреля. Ще олучи Айшен и така ще излезе от сериала и ролята и ще свърши. Актрисата се е снимала с всички актьори за довиждане.
До колко ще е вярно ще разберем.

# 80
Кирилова, четох и аз подобни неща Stuck Out Tongue Winking Eye

Наги и тя яко ПР прави Heart Eyes

Здравейте,  девойки Kissing Heart

# 81
Здравейте момичета!
Мистери Flowers Hibiscus Hug

Тъжен самолет посрещнахме на летището в началото на втори сезон- една от най- разтърсващите сцени в съзнанието ми. И, нали сме по паралелите, дали същият тъжен самолет няма да ни донесе продължението на историята СейФер и в началото на трети. Въображението ми рисува потресаваща драма.
Този път от самолета, може би ще слязат трима.
В анкетата гласувах, че Сейран изпада в безсъзнание...

# 82
Семейство Демир расте! И другият брат на Рамо има бебе!🧿
И цветята от чичото! 🤍

# 83
Честито на Шебнем и Зафер! Дълго чакаха Мелик Арен Heart

# 84
Леле, каква хубава новина. Много се радвам за Шебнем и Зафер, нека е живо и здраво мъничето и да радва цялото семейство.

# 85
# 86
Честит да е Мелик Арен! Да расте безгрижно и щастливо цял живот! 💕🐣

# 87
# 88
# 89

Общи условия

Активация на акаунт