Отговори
# 90
От усмивките, веднага в роля
Взеха грозните,големи обувки и му върнаха Converse ❤

# 91
  • София
Много хубава новина за семейство Демир, чакано бебче, да им е честито HeartHeartHeart

От Х

Дано изненадат всички и Сейран сама му разкаже какво се случва Simple Smile

# 92
MysteryG , благодаря за прекрасната  тема !
 Рени , мерси за превода !

Честито бебче на семейство Демир !!!

Аз не вижадам , какво толкова се разкрива във фрага. Освен Гюлгюн , другото ми се вижда още по-заплетено.
Халис ми го представят много противоречив образ. Един  треньор го гръмнаха , като едното нищо , сега Меджиде ти е паднала на чалъм  и ти ще седнеш да разговаряш с нея , при положение че знаеш , какво е причинила на снаха ти. Хората ти наоколо и ти няма да я принудиш да ти каже кой и къкав е бащата на Акън. Надявам се това да гледам в петък.
Не очаквам Сейран да каже за болестта си на Ферит поне  още 2 епизода. В края на сезона   ще  има развитие по темата. Мисля си , че Есме ще я занулят,за съжаление. Този  Таяр няма да я даде втори път на Кязъм. Ще си я "прибере" и той заедно с нея. Интересно ми е какво ще направи със Суна , ако се окаже наистина негова дъщеря.
Дано малко се вдигне поне рейтинга , защото е някак си обидно да завършим сезона с рейт 2-3. Къде бяхме есента , къде стигнахме. Шербета успя да си задържи зрителите , а ние копаем дъното.
То е ясно , че ще го гледаме докрай , но поне да са хубави епизодите.

# 93
Честити да са им дечицата в сем. Демир! Най-голямата благословия са!

Прави ми впечатление, че синът на Мелик е Мерт като чичо си, сега синът на Зафер е Мелик като другия си чичо. Някой знае ли  имат ли в Турция такава традиция да се кръщават децата на братя и сестри?

# 94
Малеее как се зарадвах за бебчето на Шебнем и брата на Рамо,това е страхотно. Дълго чакаха и тях ги благослови Бог,да са живи и здрави всички 🍀. Прекрасна новина

# 95
и аз минавам да почерпя виртуално за РД на моето вече пораснало момиче

# 96
Да ти е живо и здраво детенцето , VAL ! Пожелавам много усмивки , сбъднати мечти и вяра. Чудесата се случват там , където вярват в тях !

# 97
  • Пловдив
Прекрасна новина за попълниението на сем. Демир. Да са здрави и Благословени дечицата и да бъдат гордостта на мама и тате!
VAL, Честит рожден ден на твоето пораснало момиченце! Да е здрава, щастлива и успешна!

# 98
  • Ямбол
Честита радост на сем.Демир 🤗
Вал честита ти рожденичка нека ти е здрава,щастлива и успешна.☺️

# 99
VAL, да ти е жива, здрава, добра, успешна и щастлива! Flowers Bouquet

# 100
Вал, да ти е живо и здраво момиченцето, да сбъдва мечтите си и да жъне успехи.

# 101
🥹🥹🥹🥹❤❤❤❤

# 102
  • София
VAL, да ти е жива и здрава рожденичката Simple Smile

Снимат продължението на последната сцена днес

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 21:43 от MysteryG

# 103
Благодаря за превода
Да е жив и здрав племенника на Мерт
Вал  пожелавам здраве и щастие на дъщеря ти