Отговори
# 525
Този Фраг е беуважение към зрителя. Аз самата вече загубих интерес да гледам какво ще се случи, не стига,че прекалено много разточват локуми с на Сейро болестта, ами ся вкарват и хамсията. Едва ли ще гледам следващия епизод. Зрителят очаква да види малко раздвижване, щастие, очаква да види Сейран бременна, но не, нека създадем още една драма с мама Хамсия

# 526
  • Яко в Матрицата...
Може да съм наопаки спрямо вас, но продължавам да гледам, за да видя разчистване на сметки, болници, терапии, превъзмогване, иначе сред тези "помияри" няма как да процъфтят СейФер.
Дано, дано ...

# 527
СейФер са единственото истинско нещо в сериала и в къщата. Всичко друго е фалшиво. То не е, каквото изглежда.  Дано това цвете успее да оцелее сред плевелите в тази ненормална среда.

# 528
Може да съм наопаки спрямо вас, но продължавам да гледам, за да видя разчистване на сметки, болници, терапии, превъзмогване, иначе сред тези "помияри" няма как да процъфтят СейФер.
Дано, дано ...
И аз на това се надявам, но май много трудно процъфтяват Сейфер в тази помия от психари, метреси и роднини.
Погледнато от началото, кой от гаднярите си получи наказание, подобно на това което Сейран изтърпя. 
Хатуч и Халис ще останат безсмъртни.
Хамсията само като се завърти около някой мъж забременява и е много обичана. Братята психари и затвора не ги вразумява,  а за Ифакат нямам думи. И убийца, и манипулаторка, но винаги търсена и спасена.
Всичките гадости и неприятности са само към Сейран и Ферит.  Дано отново СЦ не разделят двойката и ние заедно с тях да се подложим на нови изпитания.

# 529
  • София
Рени, в това интервю пред арабите Буче не обясняваше ли, че е по-известна от главните. Милата, и тя има нужда от терапия.

Нашите няма ли някакъв по-добър ПР да направят, омръзна ми от размазани снимки. Каква е тази тяхна ПР връзка, на нищо не прилича Joy

Аз чакам интервюто с Мерт, дано излезе тази седмица.

# 530
Кате, и всички мъже си умират да са с нея Joy Като се замисля, да я дадат на Таяр, бе. Той иска дете човека, тя пък прихваща още във въздуха... (нямам повръщащо човече да сложа).
За ПР-а какво да кажа, дай Боже всекиму такъв Joy Сега сериозно, дай Боже всекиму такава любов Heart
Много им пречи на завистниците и хейтърите, направо им боде очите. Да не им е уроки на душичките ми (виртуален бонджук слагам тук хахаха)

# 531
  • Яко в Матрицата...
https://youtu.be/lWIv1YclOic?si=79jS5yijQRCB_gYV

Ето тази кака на име Ебру, на която устните подпират носа ѝ, обяснява колко разбира от връзки Joy Тя никога не се лъжела, голяма разбирачка значи. Коментарът ѝ на връзката на Афра и Мерт е: ПР е, защото не се гледали с любов, студени са им погледите като се гледали, само работа и нищо повече. Само заради дизито и рейтинигите му са заедно. То па едни рейтинги... То па един сериал... JoyJoyJoy

Отново призовавам двамата ПР-чици да се вземат в ръце и да започнат да ПР-ят връзката си както си му е редът! На какво прилича това Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 532
Онур и Билал разкриват плановете за ПР за лятото 😁

# 533
Завиждам на хората, които отсвириха сериала още в първи сезон. Направо копаем дъното с тоя сценарий. 🙄
Бучето е като един мой колега. Нищо не става от него, но нали е нечий човек, държим го и му се плащат нелепи пари.
То некадърно до дъното на костите си🤣
Линията Есме-Зерин-Кязъм-Таяр е поредното дъно за Гюнгер като сценарист.
За болестта беше ясно, че няма да разбере Ферит.
Като чух Сейран да го поверява на Суна и ми идеше да си изхвърля телефона през терасата.
Накрая от тази болест ще закопаят съвсем дъното. Очаквам заминаване на Сейран в чужбина с Тарък. Тук го записвам.
Да се върнат и с дете на ръце, та съвсем да сме в клишето🙄🤣
Какво стана с бременната пача Ифакат?

Тоя Билял почивките ли им организира, че е толкова наясно? 🙄

# 534
  • София
Сташе, тъкмо ги гледах и мислех да кача превод.
С няколко изречения.
Афра имала пролетна умора и Мерт й прави всяка сутрин закуска от плодове и подходяща храна (сега, ако не живеят заедно не ми е ясна логистиката, сигурно ходи сутринта, че нали после на сета с една кола ходят напоследък Joy).
Освен това й подарил часовник за 330 хиляди лири. Непрекъснато й купувал подаръци.
Лятото планът е Гьоджек, същата яхта и капитан, Париж, Гърция, Бодрум. Значи този Париж нон стоп се върти, направо вече ще ми е смешно ако познаят.
Мерт вероятно ще снима филм, още не е ясно дали няма да си разместят програмата, за да го съчетаят.

И да не са само клюки, на всяка работа има по едно Буче, лошото е като е на ръководна позиция Joy

Аз сериала, докато не започне пак да ми харесва няма да го коментирам повече.

# 535
Сега дават по бТВ сериала ,ама аз отдавна
съм я гледа тази серия. И като видя Пелин,така се напрягам,че ми идва да я хвана за косата.. нямам търпение да идва петък Sad
Гледах откъси,че Есме хваща Казим и Зерин.

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 14:32 от Borislavalu

# 536
Това е програмата от миналото лято 😂😂😂
Явно от там е взел дестинациите Онур 😂
Пак ли ще са на едни и същи места?

Не е по темата
Скрит текст:
Кажете ми хубава туристическа агенция с изгодни цени за почивка в Гърция Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 14:42 от Kirilovaa98

# 537
Кирилова, друга беше програмата миналото лято - Гьоджек, Португалия, Испания Stuck Out Tongue Winking Eye

# 538
Този Билял не викаше ли и че брак й предложил Мерт🤣
Аман от клюкари дето си чешат езиците с такива клюки🤣
Медиите в Турция съм ги признала за отвратителни. Щом са способни да си наврат камерите в лицата на хората по погребения 🙄

# 539
Да, бе голяма рабирателка! 😅😅😅 Като ѝ видях физиономията противна и си помислих, че направо от павилиона в студиото са я закарали да дрънка тъпотии! 🤣🤣🤣
https://youtu.be/lWIv1YclOic?si=79jS5yijQRCB_gYV

Ето тази кака на име Ебру, на която устните подпират носа ѝ, обяснява колко разбира от връзки Joy Тя никога не се лъжела, голяма разбирачка значи. Коментарът ѝ на връзката на Афра и Мерт е: ПР е, защото не се гледали с любов, студени са им погледите като се гледали, само работа и нищо повече. Само заради дизито и рейтинигите му са заедно. То па едни рейтинги... То па един сериал... JoyJoyJoy

Отново призовавам двамата ПР-чици да се вземат в ръце и да започнат да ПР-ят връзката си както си му е редът! На какво прилича това Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Общи условия

Активация на акаунт