АС и други романтични К-драми - тема 9

• 15 113
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
"The beauty inside" има ли бг-превод, че го почвам на руски?
Има превод, Уин. В плейтуб намерих филмът -  https://playtube.tv/watch/%D0%B2%D1%8A%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%88%D … 3dZX1bxyJV47.html   Сериалът съм го гледала в телеграм. Да не го бъркаш с Вътрешна красота с Ча, май спомена че него ще започваш. Този е Kрасотата отвътре Joy  
Крис, това в линка The beauty inside https://youtu.be/wkFD3ESBn10?si=f019RVYSOddCpEyh ли беше за дамата със страшния ПМС? Много сладък изглежда ГГ.
Същият, и главната беше голям сладур. Актриса-хулиганка. Кандидат свекървата хич не я харесваше, до момента в който не отиде на гости при синчето и не откри в леглото му мъж / пак тя но в период/ Joy после рязко я заобича.
за нас с Маргти и Проф, пък и Крис го харесва
https://www.youtube.com/shorts/4-N9n7QyVdA

Че какво да не му харесаш на Ча. Не знам колко са помогнали хирурзите, но и Господ му е дал солидна основа, поне като визия. Като човек, да го мислят роднините му и гаджето.  
Extraordinary You - изглежда забавен, но ако се замисли човек за това кой режисира животът. Хич не беше несериозен.

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 13:29 от Krissttinna

# 121
Цитат на: Беллора
Ким Джи Уон през годините
https://www.youtube.com/shorts/PEw4mJ0QtV4
Музиката е от Кралицата, но актрисата май е И Джу Бин (любимата на златната рибка) 🙃

Проф, как кой, рожденика навярно сам ще иска да си направи тортата. 😉

# 122
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Може вече да не иска да си я прави сам. Може някоя да иска тя да му я направи.  Wink И не говоря за майка му. Joy

Рори, Itaewon Class беше едно от най-често споменаваните имена в една анкета на ютюбър по сеулските улици. Той питаше същото. Пускали сме тук това видео. При такива анкети е от значение в коя година са направени. Неговата мисля беше правена 21 или 22 година. Много съм любопитна за резултатите от "първенството", така че пусни каквото можеш.

# 123
  • Русе
Е, сега вече стана интересно : 2 сериала с едно и също име, а ако прибавим и този от Крисс - стават 3. Open Mouth
Внутренняя красота | The Beauty Inside (2018) - този  започвам и не намерих бг-превод.

# 124
След Младежкия лагер заради Пако два пъти опитах да го загледам този сериал - Итауен класа - и от 1а, че и от последна серия. Ами никак не можах да се накарам да изгледам поне една пълна серия и не мога да си обясня защо е така.

Уинона, има и сериали, и филми с едно и също име. И аз гледах два к-сериала с едно и също заглавие, но от две различни години. Обаче като разглеждах каталозите на преводачите в плейтубето срещнах същото заглавие и от 2022г. с уговорката, че не знам дали е сериал или филм.

Реших да изгледам филмите на Звездолин и попаднах на един, който е странен, дори не мога да определя жанра, но е доволно некорейски. Звездолин лъсна по задни части та отново подозирам Нетфликс. Обаче макар и странен има нещо в този филм. Сякаш дърпа към дъното, което е мрачно и страшно, но в същото време интересно и събужда любопитство и желание поне да опитам да разбера идеята на автора. Малко прилича на илюзия, фантазия, психо. Ясно е че, няма да има романтика и смях, но въпреки намека за разруха и деградация в човешки план увлича. Звездолин играе тяло с две личности, но никоя от тях не е светла, бяла, добра и нормална. Честно казано съм разочарована да видя още един любимец по гол задник, защото и двамата с Джу Уон са достатъчно талантливи и добри в това да изразяват героите си с поглед, мимика, жест, интонация и не разбирам защо е нужно да приемат такива напълно ненужни спрямо сюжета събличания.

# 125
  • Русе
Рори, ох, Рори! Смея се със сълзи! Joy Не само по гол задник...Ако трябва на челна стойка 16 епизода - ще играят и песен ще пеят. Ти гледай идеята дали си струва.
 Гледам снимки на Звездолин и чета, че е с естествена къдрева коса, а за филмите му я изправят. Рори, ти гледала ли си "Жажда за слава" с него? Музика, танци, Сузи и Звезди пеят.Там си е рошавичък.

# 126
  • Варненска клюкарка
Вярно, объркала съм видео от Кралицата, и съм повторила едно от 8-ма серия, а баш любимата ми част не съм сложила....

Роце, Крис, мерси. Ето затова обичам да питам в темата, с 2 изречения получавам повече от някое сухо резюме.
Крис, като стана дума за родителите му, наскоро в Шортс попаднах на  него докато разговаря по телефона с майка си- чуваше се Оммаа, оммаа..... арасоо. Кой знае какви сме досадници понякога родителките, ама се посмях докато го слушах Joy Видях го и в някакъв маратон по бягане за някаква кауза, страхотно изглеждаше както винаги, дори и да бяга. Има и нова колекция от реклами - за сладолед, за дрехи и за козметика на Диор, в т.ч. рекламира и дамски аромат - Мис Диор Joy Шом на корейците не им омръзва да го гледат денонощно, значи всичко е точно, може да рекламира и дамски аромати Joy
От маратона

Проф, гледам и аз в мрежите, голяма врява се вдига. За другото познато ми е, явно всички фенове са яднакви, ама се случва и да познаят. Тука вждам аз доста нерегламентирани докосвания зад кадър.

Рори, в Един обикновен ден Звездолин 3 пъти си показа дупето, че даже и го пребъркаха на едното място, не беше Нетфликс, а нещо друго.

Марги, попадна ми челния сблъсък в ЛПВТ, макар че на мен по-любим момент ми е малко по-нататък сцената в реката
https://www.youtube.com/shorts/3v7W4iKqS4o

ПП За тортата, той иска, ама тази година май ще пропусне. Последната седмица на май ще им дадат свободен достъп до дисекционните зали, защото първите дни на юни има ужасен изпит - 6-часов 5- компонентен и няма да му остане време за друго, сигурно ще почерпи колеги в някое от околните заведения. Пък аз може да покажа някоя от предишните торти, които стават за гледане.

# 127
Не съм гледала Жажда за слава, но ще го гледам, защото сегасъм подхванала и неговата филмография паралелно с тази на Джу Уон. Като харесвам много и двамата и не мога да реша кой да е първи реших да ги гледам едновременно с редуване. Но първо мисля да гледам ученическия сериал на Звездолин, в който участва и Айю.

Идеята на филма не е много ясна. Няма бг превод, гледам на руски и може и това да пречи да разбера основната идея. Нашарили са хубавото му тяло с татуировки. Но поне дават голото и еротичното в приглушена светлина.

# 128
  • пак на Рив Гош
Рори, Itaewon Class беше едно от най-често споменаваните имена в една анкета на ютюбър по сеулските улици. Той питаше същото. Пускали сме тук това видео. При такива анкети е от значение в коя година са направени. Неговата мисля беше правена 21 или 22 година. Много съм любопитна за резултатите от "първенството", така че пусни каквото можеш.
Профи, анкетата в канала, за който споменах, е от края на 2022-ра.
Пускам в скрит текст, че е дълго и може да е досадно. "Победителите" са удебелени
Скрит текст:
1/16-финали
1 – My ID id Gagnam Beauty / Fight For My Way
2 – Weightlifting Fairy Kim Bok Joo / The Moon that Embraces the Sun
3 – It’s OK to Not Be OK / Goblin
4 – Boys Over Flowers / My Love From the Stars
5 – Crash Landing on You / Vincenzo
6 – Strong Girl DBS / The Heirs
7 – It’s OK that’s Love / Itaewon Class
8 – She Was Pretty / True Beauty
9 – Cinderella and the 4 Knights / Kill Me, Heal Me
10 – Oh My Venus / Dream High
11 – Descendants of the Sun / Secret Garden
12 – Full House / SKY Castle
13 – Reply 1997 / What’s Wrong with Secretary Kim
14 – Hwarang / Hometown Cha-Cha-Cha
15 – Oh Hae-Young Again (Another Miss Oh) / The Greatest Love
16 – W (Worlds Apart) / Healer

1/8-финали
1 -  Fight For My Way / Weightlifting Fairy Kim Bok Joo
2 - It’s OK to Not Be OK / My Love From the Stars
3 - Crash Landing on You / Strong Girl DBS
4 - Itaewon Class / True Beauty
5 - Cinderella and the 4 Knights / Oh My Venus
6 - Descendants of the Sun / SKY Castle
7 - What’s Wrong with Secretary Kim / Hometown Cha-Cha-Cha
8 -  Oh Hae-Young Again (Another Miss Oh) / W (Worlds Apart)

1/4 финали
1 - Weightlifting Fairy Kim Bok Joo / It’s OK to Not Be OK
2 -  Crash Landing on You / Itaewon Class
3 - Oh My Venus / Descendants of the Sun
4 - What’s Wrong with Secretary Kim / W (Worlds Apart)

½ финали
1 - It’s OK to Not Be OK / Itaewon Class
2 - Descendants of the Sun / What’s Wrong with Secretary Kim

Финал
Itaewon Class / Descendants of the Sun

# 129
  • Русе
Рори, ученическият сериал на български го превеждат със заглавието "Мечта за слава"/ Dream High.

# 130
Ааа, значи за един и аъщ сериал става въпрос. След филмите на Звездолин ще гледам него сериал от неговите

# 131
Роци, мерси Hug
Не са ми много ясни критериите, по които е противопоставял двойките в първия етап, ама нейсе. За мен по-логично е да е теглил жребий преди това, така би било справедливо.

Момичета, когато изгледате сериал, който се връзва с ориентировъчния профил на сериалите ни на първа страница, а липсва в списъка ни там, моля давайте предложение да го сложим + линк към преведените му на български серии. Ако го гледате на руски, дайте поне да потърсим български превод или в Плейтюб, или в ОК. Линкове към някои руски сайтове няма как да сложим на първа страница, а и част от тях вероятно ще бъдат филтрирани от форума.

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 22:09 от profi_1

# 132
  • Русе
Профи, и аз се сетих за добавяне заглавия и линк. Напоследък внимавам и проверявам. Та...
1.Преследване на дезертьори / D.P. - лично на мен ми хареса, но не смея да го препоръчам, защото е свързан с насилие и извращения в казармения живот. Кой и доколко може да понесе това...Гледах го заради Хе-Ин, за да го извадя от шаблона. Преведен е в Плейтуб. 6 епизода. https://playtube.tv/watch/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BB%D0%B5%D … MnaSLRjlrghp.html
2. Реката, над която изгрява луната - ист. Плейтуб ме зариби с 1 епизод, а 2-ри не ми се отваря.
3. Моя страна /Нова епоха - ист. - също като 2.
3. Брачният договор на Пек - в Плейтуб, текущ превод, до 8 еп. вкл.
4. Кокиче - https://playtube.tv/watch/%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D1%87%D0%B5-2 … t/3sBP6YM525kFWZo
Другите ми са на руски в Дорама

# 133
  • пак на Рив Гош
Рори, мерси Hug
Не са ми много ясни критериите, по които е противопоставял двойките в първия етап, ама нейсе. За мен по-логично е да е теглил жребий преди това, така би било справедливо.
Профи, точно това уточних в поста си на предната страница - разпределението е било на случаен принцип (не каза дели е теглил жребий, или е генерирал номера, например). Затова и трябва да се подходи към резултата с уговорката, че разпределението е случайно, гласуването е от потребители, които в голямата си част са млади французи и които не се знае колко добре познават корейската драма-сцена и, не на последно място, става въпрос за сериали, достъпни във френския Нетфликс. Та хич не е представителна извадка, според статистическите критерии. Виж, може да е по-интересно от социологическа гледна точка Joy

П.П. аз съм Роца Wink

П.П.2 - Чонг Хе Ин и Юна на Фестивала в Кан, който тече в момента:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 22:13 от Роца

# 134
Уин, този с насилието не е за подфорума ни, дори и да е добър. От другите заглавия Г-жа Пак, Реката и Кокиче са ми познати заглавия, като за Пак имаме добри отзиви, а Реката и Кокиче не помня изобщо да са коментирани. На първа страница гледаме да слагаме сериали, които са предимно с някаква романтика и са се харесали на повечето от нас. Или поне главните да са толкова хубави, че да ни изтекат очите (и лигите Wink). Очаквам и други гледали ги да дадат мнение.

Роцииии, щом съм те прекръстила, нося ти риза. Е, налага се сама да си извадиш корееца, дето се е напъхал в нея. Wink Joy

Скрит текст:
Прощавай! Толкова години пишем с Рори в темата, че пръстите ми сами набират тази буквена комбинация.

Общи условия

Активация на акаунт