АС и други романтични К-драми - тема 9

• 15 129
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
На мен 9 и 10 в плейтубето не ми тръгват. Дава ми грешка 404.
Това,което се е случило първоначално е онази вечер когато заспа в автобуса. Тя избяга, но убиецът я последва с колата и на моста я блъсна. Тя изхвърча и падна в каквото там е под моста. СонДже веднага скочи и я спаси, но тъй като тя осъзна че е парализирана беше гневна, че някой (първоначалната й версия не беше забелязала съществуването на СонДже) я е спасил.

Белл, на видеото с главните от Бегача главният гледа колежката със същия поглед с който СонДже гледа Сол. Нейния поглед към колегата не се вижда, но неговият поглед и цялото му лице са като на кадър от филма. Момчето страхотно играе влюбените си герои, но дали така изглежда и когато лично той е влюбен...

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 18:58 от Рори72

# 151
  • Варненска клюкарка
При мен върви, ама позабива, явно сме много майм,ни на клона. При теб с мобилен нет, вероятно изобщо няма да тръгне 2-3 дни.

Обърках се аз с тези промени в миналото предотвратяващи проблеми в бъдещето. Това с пияния и изхвърчаването в реката, което предотвратява нещастието го показват в 6-та ако правилно съм запомнила, а удара с колата от преследвача и и изхвърчаването и под моста в нищото, го показваха в 8-ма, та поомешах ги събитията....

Рори, то погледа с който я гледа и по интервютата е такъв и в кадрите в които хапват или са в почивка край морето от 12та серия, накланя се към нея и помирисва косата и, шепне и нещо в ухото, топли я с чашата си с кяфе/чай  а в тези кадри на пода даже прави знак на камерата, тя му обяснява нещо, малко е притеснена личи по слетените пред тялото и пръсти, същите очи докато и чисти нещо от лицето....  Или как се е гушнала да се стипли в него ама якето му, обгърнала направо тялото му🤪 а в сценята прегръдка отвън варху якето.  Много забавен в сцената в която ловяха листенца, а зад кадър хванал ръцете и и пляска с тях Joy Много добре му се получава, ама все още ми е най като айдъл, там най му се радвам.

Префърцунения айдъл цопва във фонтана и след това последвалите чупки пред фенките Heart Joy
https://www.youtube.com/shorts/PwQqNdvHk2o Joy

За това писах наскоро, но сега пак ми попадна как тя го вдига на гръб, явно тук са по тематя Грабни СонДже и бягай, ама много е буквано, а не и е по силите Joy
https://www.youtube.com/shorts/NBm82yg5pwA

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 21:00 от Беллора

# 152
Заради Звездолин гледах един много сладък филм - Госпожа баба. ..........
.............................
Но най-странното е, че при рускините прочетох, че корейците правят или вече са направили нова версия на филма с участието на КимСо. Ето това вече не мога да го разбера. Филмът е получил много награди навремето. Защо им е на корейците да правят римейк на своя толкова успешна продукция. Филмът дори не е стар - от 2014г. е.
..................
Още преди година-две се говореше, че ще го правят на сериал, но още нищо няма на лице. И за младата главна се спрягаше Чонг Джи Со/Jung Ji So.

Рори, ти младата главна си я гледала в Naeil's Cantabile с Чу Уон, внукът ѝ в Лунна светлина/Love in the Moonlight с Бо и КимЮ, а таткото поне в няколко серила.

# 153
Аааа, таткото съм го гледала в много сериали, но главната не я познах, както и внука. За него прочетох, че е айдълче и спрях до там с проучването му, защото реших че му е сефте тази роля, а така се захласнах по пеенето на главната, че хич и не се замислих гледала ли съм я някъде.
Рускините пишеха, че КимСо може би ще изиграе ролята, но сега като гугълнах Jung Ji So във филмографията й пише, че през 2023г. е изиграла ролята на О Ду Ри в сериал Мис баба. Ще проверя в руските сайтове, че ми стана любопитно.

В единия руски сайт иска регистрация като опитам да вляза в някои от сериите на Бегача, а в другия още няма превод на 13а серия. Обаче плейтубето се смили и ми пусна 9а с бг превод. Гледам бащата на СонДже и на ум ми идва че този артист изигра бащата на главната в Майската младост. Нали така?

# 154
Рори, няма сериал. Поне не все още.

Да, бащата е същият - Ким Уон Хе/Kim Won Hae. Много роли им и в киното, и в телевизията.

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 22:26 от 2в1

# 155
Ей го на, пак тича момчето да я търси и пак той се нацепи в убиеца. Как да не е той Бегача. Винаги бяга за да я защити. Само не е ясно защо тя стоя и гледа как той се залюля и падна и не се опита да го задържи.
Така и не разбра това момиче, че за да се спасят и двамата трябва да действат заедно, а не тя да се крие и да се опитва сама да реши проблема.
Добре де, защо пак тя се върна в миналото с неговия часовник? Това изобщо не го разбрах. Какво всъщност стана?
Сега СонДже явно ще се влюби в нея през 2023г. или ще се окаже че се е влюбил и в миналото но тя го е отбягвала както беше най в началото. И как за 3 серии ще разберем какво се е случило.
Само че е жалко че се нулираха всичките им хубави преживявания, защото тя не позволи да се срещнат в дъжда.
Този сериал първите 3-4 серии държи вниманието само заради главния. От 6а става интересен и с историята, а от 7а и главната, и бившия й стават много интересни като герои и сега сериалът не просто ми харесва, а много ми харесва и от 6а серия нататъ гледам и с руски, и с бг субтитри  т. е. гледам сериите по два пъти, а някои съм ги повторила още с руския превод. Сериалът е много по мой вкус, и двойката има страхотна химия, а брата и бившия на главната са много интересни. Нямам търпение за 14а серия.

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 01:33 от Рори72

# 156
Хайде дано и при мен се получи така и следващите епизоди да ми приковат вниманието. Бел, на 4 еп. съм и правилно предполагаш, че бавно ми върви. 🤪 Но и не се отказвам...

# 157
Избутай до 6 епизод. После се променя цялостното възприятие и усещане за сериала, като 7а и особено 8а серия са силно зарибяващи. До 5 епизод ти трябва стимул. При мен това беше новото ми откритие и любимец - главния. След 7а серия бях погълната и от историята, и от двойката, и оцених още два персонажа особено бившия на главната.

Аз започвам трети ден с филма на Звездолин, в който има няколко възможности феновете да оценят не само актьорския му талант и красивото и изразително лице, но и красивото му тяло и красиво заснетите еротични сцени.
Останалото ми е трудно да разбера кое е реалност, кое илюзия, кое фантазия или внушение. Като цяло темата е пагубното влиание на наркотиците и чисто като визия е красиво заснет, но вече няколко пъти връщам защото не съм сигурна какво точно съм разбрала. Но пък днес денят ми е ангажиран с друго, затова и Звездолин, и 14 серия на Бегача остават за след полунощ.

# 158
А, продължавам. 🙃 За да го хвалите има причина, пък и Бел каза ще ми хареса. Склонна съм да ѝ повярвам hahaha

Днес цветята от ТГ са за теб, Рори. Така съм решила Wink Heart Другите да не ми се сърдят, че спамя.
Скрит текст:

Малка част от тях hahaha

И детската площадка, която започнах да поддържам преди 2-3 години заради племенницата. Всички ѝ се радват, пазят я, че ѝ допринасят.

Гордея се с този филаделфус... не съм го засадила аз обаче. 😂

Прекрасен.

# 159
  • Русе
......................
Сега СонДже явно ще се влюби в нея през 2023г. или ще се окаже че се е влюбил и в миналото но тя го е отбягвала както беше най в началото. .........
Само че е жалко че се нулираха всичките им хубави преживявания, защото тя не позволи да се срещнат в дъжда.
.........................
Мисля, че в този 14 -и епизод Сол би трябвало да осъзнае, че каквото и да прави, Съдбата е решила те двамата да се срещнат. "Да не се познаваме" не е изход! Само по сценарий кой какво ще помни от миналото и дали ще са хубави преживяванията можем само да гадаем.

# 160
  • Варненска клюкарка
Рори, това от новата серия ли е? С какъв превод я изгледа?
https://www.youtube.com/shorts/1JzzOGPEdPM

При мен тук върви идеално, но  е с автоматичен превод, пък не искам да ме обърка съвсем.
https://doramalive.ru/dorama/khvatay_son_chzhe_i_begi/series13/

Днес пак сме си по къщите, след продължаващата борба с последствията от спешния ремонт на работа.

Писах, писах, един грешен бутон на телефона и всичко замина.
Рори и аз съм така, гледам сериите по два пъти и на руски и на български, отдавна не беше ми се случвало да повтарям, отделно че някои неща ги поентвам Joy  В началото също бях впечатлена от главния и той задържа интереса ми към историята в първите серии, когато трудно смилах главната. Обикновено на такъв етап не им търся кусури, понякога е нужно повече  време за сработването на актьорите, а тези май наваксаха по-бързо зад кадър Joy Много им се получава и комедията и любовната линия, драмата не ми е толкова драматичтна и не я мисля толкова,  може би защото съм сигурна в хепи енда. Жанра с прелитане във времето ми е нов, обърквам се лесно. Много ми се иска вече да се спрат в сегашно време, миналото си е минало, доста видяхме от него,  искам вече да се изясняват като големи хора в настоящето - преследвач, любов и т.н. Особено след заявката която дадоха с новата си среща в 7 и 8 серии. На Главния всичко му се получава с видима лекота - и героя му на 19 и спортиста, мъжа 30+ и айдъла. Последното беше толкова добре, че се убих да гледам изпълнението на пианото, все едно той пееше наистина, отделно страхотната песен, чак взех да сравнявам с истински концерти🤪 Всичко ни е пред очите, красота, сексапил, изпънато като струна тяло на спортист, с широки рамене, дълги крайници, стегнато и атлетично, точно като на шампион по плуване😘 Дори в близките кадри в лице в басейна няма лъжа! И понеже съм злопаметна,  неизбежно направих сравнение с един турски сериал в ксойто се опитваха да ни убедят в същото, за красив мъж (майко мила, пълен ужас!) за който две жени се хванаха за косите, плувец, ама изсулен и увиснал отвсЕкъде, с хлътнал гръден кош,  с детски раменца, космат и с една вежда🙄 Главната с ръста на Ким ХеЮн, ама за разлика от двойката в Бегача, като се сетя за тях и вместо пеперуди в корема, получавам гадене, та чак не можах да ги догледам в краткия като за турски сериал 20на серии.  Химия, или поне прилично екранно взаимодействие - нула на нула, пък и абревиатурата от двете имена на актьорите беше  Ха-Ха (Хазал и Хакан, сигурно вече се сетихте де)... В Бегача няма нужда да ме убеждават в нищо, всичко ми е пред очите.

Още не съм изгледала 13та, ако са нулирали всичките си хубави прежинвявания, къде ще отиде онази хубава песен за дъжда и първото влюбване!

Тука може и без думи hahaha

Главната е като статуетка

Момента в който държи гореща напитка увита в кърпа върху тила и, или нещо друго отделящо топлина, и от двамата тече вода. Това е скрийн, във видеото се вижда много по-добре

И за къде без Ча, такава красота, Марги за ТГ  Heart

Мисля че ще ти хареса Кучешкия сериал с Ча, наскоро Рудуду писа че за пръв път го гледа, досега е нямала впечатления за него, но много и харесал. На мен също.
Имай търпение за Бегача, сега са най-заспалите серии, както казва Рори, нататък рязко ще се отпуши, има и голям смях. Аз поне нямам търпение да преведат момента преди дъжда от презервативи. Нахлува брат и и ги почва от вратата - перверзник, животно, как не те е срам, какво си правил цяла нощ със сестра ми, последното, защото ГГ се оказа със съдрана риза, а като литнаха презервативите, даже ММ го гледа и прихна. От момента всъщност в който бащата хвалеше сина каква чиста като сълза душа е, докато не изврещя от вида му със съдраната риза Joy

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 11:53 от Беллора

# 161
  • пак на Рив Гош
Дъжд от презервативи,
за всички, които го пожелаха Joyhttps://www.instagram.com/reel/C7FDDuDJDou/?igsh=bDJjeThoY3F2dmc0

Сега съм на работа и пиша от телефона, но довечера от компютъра ще мога да помрънкам малко за 13тата серия (преди 14та).

# 162
  • Варненска клюкарка
Роци, не ми тръгва звука, до сега с твоите видеа не съм имала проблем.
Ама очакването ми е за бг превода, да видя цветистия език на брата, а и на двойката дето не можеха да изговорят думата с П и караха отделеч - квадратчета, пакетчета... 😂 Още не съм попадила и на кадри от заснемането.

# 163
  • пак на Рив Гош
Белл, би трябвало в долния десен ъгъл на изображението да имаш иконка за пускане на звука:

В платформата Вики ги бяха превели като "weenies", което буквално означава "малка наденичка" или "малък кренвирш", но е и синоним на органа, върху който се надяват нещицата Joy. Корейският ми не е достатъчно добър, за да оценя правилността на превода Joy.

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 12:22 от Роца

# 164
Дъжд от презервативи,
за всички, които го пожелаха Joy -  https://www.instagram.com/reel/C7FDDuDJDou/?igsh=bDJjeThoY3F2dmc0

😂😂 При мен се отваря и звук се чува.

Бел, разсмя ме. Злопаметна си била. Брой ме и мен 😆
За другите долу-горе схванах, още разгадавам вкусът за сериали на Рудуду и Дани 🙃 За Кучешкия сериал с Ча всички, които го гледахте се изказахте май положително, но аз колкото и да го харесвам него колежката няма да мога да я преглътна. Една такава ми е безлична...

Общи условия

Активация на акаунт