АС и други романтични К-драми - тема 9

• 15 073
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • Варненска клюкарка
Рори, срещи, че и раздели под жълт чадър има в много сериали. Аз питах преди месец след поредния има ли някаква символика в това. В Между куче и вълк, в Невърдълес и среща и раздяла имаше, в Демона, в Кингленд и още един куп съм виждала...

# 661
Роца, не в семейство Мейзга. Игрален беше филма. Мисля че беше между баща и син връзката. Тази връзка беше важна за спасяване на бащата. Тогава много ме беше трогнал филма, а и си падам по пътуване във времето, независимо от начина. Но ето сега не се сещам подробност или заглавието. Но пък ако започна да гледам ТВ може да го пуснат понеже се сетих за него. Няма да забравя как няколко дни преди 11.09. по ТВ даваха филм, в който кулите рухнаха. Не помня каква блеше причината, но помня че тогава си помислих какво нещо е киното. Как на кино и тези кули могат да рухнат, но всъщност са си там. Нещо много се вживях на този филм, а след по-малко от седмица стана реалност. Ще взема да пускам ТВ тези дни.

Следващият сериал по сторито е с Тек и ХеЮн в главните роли. Започва на 28.06.

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 23:40 от Рори72

# 662
  • пак на Рив Гош
Рори, пошегувах се за Семейство Мейзга Joy. Но като каза "старо радио" първо за тях се сетих.
Сега, с повечето подробности, мисля, че имаш предвид филма Frequency - https://www.imdb.com/title/tt0186151/

Ако харесваш пътуване във времето, един от миналогодишните корейски сериали, които много харесах, е също с такъв сюжет - My Perfect Stranger, а преди няколко дни 2в1 спомена и за A Time Called You, който е малко от типа на "Бегача", също с пътуване във времето.

# 663
Леле, Роца, как се сети? Точно за този филм става въпрос.

Същото е интересен филм, хубав е, но нещо сякаш му липсва.
Шефчето от Минкиния сериал и тук изглежда по-възрастен отколкото е и това някак ми пречеше да възприема героят му като студент. По-скоро чисто визуално ми изглеждаше като преподавател. Между него и неговата дама химия не усетих, както и между Йогито и ХеЮн. Обаче Йогито и момичето от бъдещето, с което си говореха чрез старото радио - машината на времето макар и по този начин ми харесаха най-много като герои, излъчване, химия.  ХеЮн ми беше неубедителна в тази роля. Малко като да не знаеше защо е там 
Сякаш остана и нещо не доизяснено в историята на главния герой. Сякаш свърши преди края.

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 09:30 от Рори72

# 664
Secret Royal Inspector & Joy е следващата премиера по Сторито. Честно казано не съм много очарована.

# 665
Видях, че Тек е в главната роля.
Същата година прави страхотен злодей във Винченцо и очаквах и тук да се е справил не по-зле с ролята си.
Историята ли не я бива?
Честно казано ХеЮн не ме впечатли във филма, който гледах вчера, но се надявах с Тек да стоят добре на екрана един до друг.

# 666
  • пак на Рив Гош
Secret Royal Inspector & Joy е следващата премиера по Сторито. Честно казано не съм много очарована.
Те да не са се наговорили с моя Нетфликс? Тази сутрин същият сериал ми излезе като премиера Joy

Рори, аз в този сериал не понесох Главната героиня, ужасно ме дразнеше. Издържах 3-4 серии, но дори и заради Тек не можах да го продължа.

# 667
Любопитна съм дали ХеЮн и мен ще подразни в новия сериал, въпреки Тек наоколо, но ще почакам до 28и.
Във филма не можа да ме докосне нейната героиня. Изглеждаше сякаш насила са я накарали да изиграе ролята. Но пък много ми хареса другата девойка, която според мен беше истинската главна Cho Yi Hyun. И която много по-добре стоеше до Йогито, въпреки че техните общи кадри бяха всеки сам пред радиото в различни времеви реалности.
Роца, тази девойка в плейлиста близначката ли игра, която като дете решила да стане доктор заради главната в сериала?
Но в шоуто всички са готини. Особено атрактивен от четворката е На Ин У, а между УСок и КимЮ тя беше по-атрактивна в шоуто. Всички тези 6 млади актьора са от едно поколение и са много красиви, талантливи и интресни. Така че всичко е в ръцете на сценаристите. Дано да им напишат хубави сценарии.

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 13:43 от Рори72

# 668
Рори, като цяло нещо ми липсваше в този сериал. Тек си се справя, но Хе Юн ме дразнеше и мен. Хем една пренавита, хем с лигавото си говорене... Просто не беше "моят сериал".

За армитата в темата

# 669
Главната героиня, ужасно ме дразнеше. Издържах 3-4 серии, но дори и заради Тек не можах да го продължа.
Заради Тек и този образ Lee Jae Kyoon https://mydramalist.com/people/9095-lee-jae-kyoon я преглътнах главната

# 670
За настроение
https://youtu.be/YgyloZ7vqmo?si=qq1LD1wzkspqT45Z

Дано да не е непоносимо дразнеща ХеЮн в следващия сериал на сторито, за да не я намрази тийна и да ни се провали колективното гледане на Бегача.

# 671
  • Русе
Сончето и един от любимците ми, Со Джи Соп, работят заедно в един филм, "Be with you". Съвременен, с фентъзи елемент ( преход във време) и много реален в същото време филм. Детето преви страхотна роля, а за кратко на финала в неговата "кожа" влиза Пако.
Ако не се лъжа, филмът е от 2018-а, преди Бини и двамата показват много добра химия. А бе, кой каквото иска да си мисли, аз си ги харесвам и двамата! Simple Smile
А, чадърът присъства, но е червен. Жълти бяха детското дъждобранче и ботушките му за дъжд.

# 672
Уинона, Ким Бум в БОФ специално за теб като поздрав
https://youtu.be/Xe9DYv1598o?si=jX6MX-KUljHJWneh
Ако решиш да го гледаш ще го повторя с теб.

Поздрав за всички с красива песен на Айю от Хотел дел Луна
https://youtu.be/4XZnxThKAcc?si=vgbwVuIhkx-_6gkg

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 19:28 от Рори72

# 673
  • Русе
Благодаря, Рори! Песента на АйЮ много ми хареса! Харесвам си това момиче и като певица, и визия, и за артистка става! Simple Smile Беше добра и в "Мечта за слава".
А, споменах "Мечта за слава", там Ок Текьон беше направо трепач. Сега май той ще бъде по "Стори" или се лъжа?
БОФ ми е невъзможно да го започвам, списъците ми се увеличават в геометрична прогресия и не успявам.
Сега завършвам "Ловци на роби", имах лош присантиман и той не ме подведе. Sad Лош финал, но поне логичен и не е от любимите на сценаристите " Абе - гадайте - си - сами - какъв - е - края".

# 674
Моля те, кажи. Хем е лош, хем не е от любимите на сценаристите. Стана ми много любопитно.

Да, новия сериал от 28и ще е с Тек, но които са го гледали споделиха, че ХеЮн - Сол от Бегача е много дразнеща и заради нея сериала трудно се гледа.

Щом харесваш Тек гледай го във Винченцо. Прави страхотен злодей там.

Общи условия

Активация на акаунт