АС и други романтични К-драми - тема 9

• 15 089
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • Варненска клюкарка
Проф, този танц който танцува Ча в Бягащия човек все съм се чудила чий е първоизточникът, той ли имитира някого, коя е девойката, виждала съм и Суки да го танцува, както и някакви на които не знам имената, ама на тези темпото най им се получава, на Суки изпълнението беше като гимнастика.

Бьон У Сок на седмица на модата, ревю на Прада в Милано. Видях го и седнал на първия ред, а поканата за първия ред в тези среди е изключително важна и показва статута на този който я е получил, неговия вече е явно много висок. От бюфета за почерпка си взе сандвич и кола, а после изпи и още нещо...
От Шортс
https://www.youtube.com/shorts/lvFkjbEnOrs
https://www.youtube.com/shorts/l16t1lElIA8

По-дълго видео, слагам ги за пътечки към останалите видеа. Дамата явно също е много популярна, доста я аплодираха на излизане.
https://www.youtube.com/watch?v=1t37o_90dns

Пише че  световната звезда Бьон У Сок  става посланик на Прада

Не само корейските, но и останалите репортери му подвикват да се обърне към камерите, да каже нещо, момчето влиза във висшата лига, дано да успее да направи най-доброто за себе си.

Не че не го знаехме, но тази част отново предизвиква смях при мен - ако сте във връзка с кореец няма да сте единствената, която носи червило 🤣
Аз помня че се бях шегувала със "скъпа, пак ли си ми ползвала червилото?" А за чистичкото винаги съм го забеляцзвала. Знам че си падат по луксозните марки, затова коментирам и рекламата и допълнителните печалби които навъртат сериалите от младите красиви актьори по тази линия. Демончето ми изглеждаше малко смущаващо след финала на Демона, като тръгнаха рекламите на цветна козметика с него....Знаем че в магазините за козметика се навъртат повече мъже, в ИК за пръв път видях магазин с размерите на Метро с демонстратори, купиша неща които по други части на света са сред приоритетите на жените. Даже ходят и на курсове по стил защото прекаляват с брандираните луксозни стоки и се налага да ги учат да се ограничават до 1-2 бранда с малък размер, а не да се виждат от далеч големи като пътни знаци Joy Луксозните брандове  пускат в продажби лимитирани серии специално за ЮК, точно за да погъделичкат страстта им към аксесоари, дрехи и обувки. И са им много срамежливи и чувствителни мъжете да, преди време много исках да донвеса едно шортче от сватба- младоженецът много красив, като от сериал, булката я доведе баща и, а това момче като заплака, като я запрегръща, толкова красиво ми се видя...После купища с плачещи младоженци ми наизлязоха, но не толкова красиви и не донекксох.

Един срамежливко дето го е срам да си покаже пъпа
https://www.youtube.com/shorts/ZBL3x1aUd8Q

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 20:40 от Беллора

# 646
  • пустинен пъпеш
В един от клиповете на Бьон У Сок на  ревюто на Прада в Милано,забелязах,че дължината на  панталона отново(както в множество дорами) е някъде около глезените,та нова модна тенденция ли е това?

# 647
  • Варненска клюкарка
Посрещането му в Милано. Бре, какво направи един сериал! А до онзи ден беше по фен срещи из Азия.
https://www.youtube.com/shorts/hlewq9Ek5sE

И аз видях, но не мисля че скоро в сериалите ще се промени нещо, иначе да бяха тръгнали и с Чарлстоните дето се мотаят с тях от 2 години по акциите в Париж и Милано. Дано не, че тези дълги крака в подкъсени крачоли няма да изглеждат добре.
За Италий са го писали 190 см, а аз отдавна имам чувството че е спестил някой сантиметър.

Ей го с гащите до глезените

Колко добре изглежда ХеЮн, някак променена и много женствена
https://www.youtube.com/shorts/fvRaeMhvD5I
https://www.youtube.com/shorts/HPktmXi4OQs

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 14:24 от Беллора

# 648
  • пак на Рив Гош
Кой е филмът или сериалът в който са участвали Йогито, ХеЮн и главния т.. шефа от Минкиния сериал и от коя година е? На руски се превежда "Тоже"
Рори, мисля, че търсиш Ditto (2022). Филм е, не е сериал.

# 649
Благодаря, Роца! На бг как би звучало заглавието?

Да си припомним една завладяваща двойка
https://youtu.be/_VwUYKwx2NM?si=nbfZM9ncaWJYKDji

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 14:31 от Рори72

# 650
  • пак на Рив Гош
На български мисля, че би се превело като "същото отново", "също", в смисъл на повторяемо действие или съгласие с нещо току-що казано.
Но да ме поправят филолозите, аз съм прост човек-биолог Joy

# 651
Забравих да спомена, че във "Вятър през зимата" се запознах с Ким Бум. Добро начало...
От което следва, че не си гледала БОФ Stuck Out Tongue Winking Eye, където изгря и неговата звезда заедно с тази на Минчо и Ким Хьон Джунг.
Ето да си избереш нещо с него Hug.
Padam Padam
Woman Who Still Wants To Marry/Still, Marry me
Ghost Doctor
Tale of the Nine Tailed
Dream

# 652
  • Русе
2в1, позна! До БОФ не съм стигнала. Simple Smile Гледам, че 3 от предложенията ти са в тетрадката ми и си чакат реда. А лентичката за задачи на компа ми прилича на лястовички по жицата - така съм наредила сериалите си. Joy

# 653
В кой от тези 3 сериала УСок има най-силно присъствие като игра и като екранно време и кой от сериалите е най-добър?
Search: WWW
Eulachacha Waikiki Season 2
Deserving of the Name

Не намерих в плейтубето филм със заглавие Същото отново. Възможно ли е да има друго заглавие филмът, с друг превод? Не че няма да го гледам и на руски, ама ако го има на български да не се мина.

Много интересно съвпадение. Йогито и КимЮ са ми любима детска екранна двойка. През 2022г. УСок и КимЮ си партнират като двойка във филм и Йогито и ХеЮн си партнират като двойка във филм. Историята и на двете двойки се случва през 1999г. Само че едните са на 17г. ученици, а другите студенти може би на 20+ години. Героинята на ХеЮн се казва пак Сол. През тази година видяхме УСок и ХеЮн в общ сериал. Дали пък тази година няма да съберат Йогито и КимЮ вече като пълнолетни актьори в общ сериал.

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 19:25 от Рори72

# 654
Не намерих в плейтубето филм със заглавие Същото отново.
пробвай без да превеждаш заглавието , има превод на бг
Скрит текст:

# 655
Благодаря, Крисс! Отивам да го търся.

# 656
  • пак на Рив Гош
Рори, на последното ти чудене, засега отговорът е "не". Обявените им сериали и филми не са заедно.

За другото питане: от трите изброени сериала, аз лично харесах най-много Search WWW (наредила съм го сред 20тте ми любими сериала и даже съм го гледала 2 пъти, което за мен е рядкост). У Сок там се появява за малко в 4-5 епизода, но изобщо няма централна роля. Действието се върти около 3 жени в 30тте им години, които работят в сферата на програмирането и оптимизацията на интернет търсачките, техният професионален и личен живот.
Live Up To Your Name - признавам, нямам спомени за неговия герой там. Затова не мога да ти кажа какво му е участието, но, вероятно също е епизодично, щом не ми е оставил неизлечим спомен. Самият сериал на мен ми допадна (но аз обичам медицински сериали), с пътуване във времето е. Виден чосонски акупунктурист попада в наши дни и се сблъсква със съвременната медицина в лицето на една бойна лекарка, която не вярва в акупунктурата.
Welcome To Waikiki 2 - според МДЛ У Сок се появява само в един епизод, така че и там сигурно участието му е незначително. С този сериал аз лично не се разбрах, и даже зарязах на втория епизод, въпреки присъствието на един от моите любимци, Kim Seon Ho, сред главните герои. Но на теб може да ти хареса. Сериалът е младежко-студентски, за четирима приятели, които държат и живеят в един пансион, наречен "Уайкики".

# 657
  • Русе
Отзиви:
3 пъти гледам последния епизод на "Вятър през зимата" и 3 пъти чак не знам как да тълкувам финала!!!
ГГ е по-бетер от Брус Уилис в "Умирай трудно" - колко пъти го наръгваха в корема ( не къде да е) и той да оживява...Anguished Приятелят му ( Ким Бум) го наръга с ножа ( и защо пък него, а не шеф Ким) и не е в затвора след 1 година и дори ще носи цветя  на ГГ ( останах с впечатление на гроба му). Да , ама не - дават хепи финал, който е...фантазията на някой, последни желания на умиращ (и двамата ГГ бяха потенциални пътници) или какво?! Някаква подсказка липсва, според мен! Или наистина ГГ оживява след поредната коремна рана, скриване на самоличността му за да живее, или наистина това е негова/нейна фантазия, желанието за общ живот.
Не знам, наистина. Сериалът е хубав, смислен, с много добри Главни и Втори артисти....единствено финала ми е загадка.

# 658
Роца, благодаря!

В случай, че някой иска да гледа филма с ХеЮн, шефчето от Минкиния сериал и Йоги уточнявам, че задължително годината се изписва в скоби. За малко да го гледам на руски с наличен бг превод. В последния момент нещо ме накара да пробвам и със скобички т.е. в търсачката се пише Дито (2022). Тъкмо имам време до Феята на щангите да го изгледам.

Във филма Същото има идея открадната от друг филм, но не помня кой, но не е корейски. Връзка по старо радио между различни времеви линии. Но и от този филм са откраднали нещо - Среща под дъжда и жълт чадър. Въобще в Бегача досега имаше елементи, които съм виждала в Момиче от 20 век. Сега се добавят елементи от Същото.
А ето и кабинката със снимките се появи.

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 21:48 от Рори72

# 659
  • пак на Рив Гош
Връзка по старо радио между различни времеви линии.
Семейство Мейзга? Joy Joy Joy

Жълт чадър има още и в "Бизнес предложение"-то, както и в "Тайният живот на моята секретарка" и в Tomorrow With You. Върти ми се в главата, че съм го виждала и другаде. В "Деветте опашки" и "Нещо в дъжда" чадърът пък беше червен. Чадърите са неизменна част от всяка к-драма (както и носенето на гръб, пиенето на соджу и прегръдката откъм гърба Joy), та сигурно затова ти се виждат доста познати като елементи.
Поразрових се и научих, че имало поверие, че под жълтия чадър хората намират истинската любов, тази, която устоява на времето и препятствията и която ще ги задържи завинаги заедно
А аз пък получих идея за следващия колаж за другата тема Joy

Общи условия

Активация на акаунт