JYSK тема 3

• 38 115
  • 547
  •   1
Отговори
# 495
Тета, аз да ти кажа не смятам, че щом нещо е скандинавско (или каквото и да било друго много често) та то се прави в страната, където е създаден брандът. Все едно да мислиш, че всички продукти Bosch се правят в Германия. Bosch и AEG са разделени, знаеш, на ценови класове. По-достъпните цени на тези марки обикновено са от бюджетните им серии. И да смяташ, че те се правят в Германия е според мен е наивно. Което не ги прави лоши продукти, защото все пак китайджа е бил контролиран в някаква степен от немец.

Та и за Юска така. Те правилно са си го написали "скандинавски корени".
Не мисля, че със този стандарт в Дания Юск могат да си позволят производство там, което да предложат на цените, на които купуваме.

# 496
Не, не си мисля че всички перални  Бош се правят в Германия. Знам че осма серия се прави там. И определени модели...и тях конкретно ги знам. И други модели знам къде се прадвят - Турция, и трети на друго място. Мисля че съм доста информирана по доста въпроси, колкото и нескромно да звучи....и далеч не съм от хората, които не са прочели и не са се информирали.
За юск не споря...но завивките които имам от там, са от високият им клас, не от 20 лева. Разбира се, не знам къде се шият, етикетът е избелял от пране, та не мога да прочета, но ми се върти, че когато ги купувам проучвах и този въпрос, и ми е останало, че се произвеждат не в Китай, но няма да споря...

Ставаше дума за друго - за размерите. Тоест ти твърдиш че в юск Дания да речем те са с други размери, така ли да разбирам. А тук понеже сме Балканите, са орязани....това разбрах от поста ти.

А, ето, това четох тогава....от сайта на юск. Не се шият в Китай, а баш в Норвегия. Това помня.
Голяма част от завивките и възглавниците Høie са произведени в Норвегия. Всеки ден фабриката в Брекщад произвежда завивки и възглавници с непредизвикващи алергии влакнести пълнежи или с контролирани за качество европейски пух и перушина. Освен това дизайнерският отдел на Høie разработва спално бельо, завивки и матраци.

# 497
Ставаше дума за друго - за размерите. Тоест ти твърдиш че в юск Дания да речем те са с други размери, така ли да разбирам. А тук понеже сме Балканите, са орязани....това разбрах от поста ти.
Не, не твърдя това. Ама по никакъв начин.
Казвам две неща:
1. китайците са в състояние да развалят качеството на всичко. Включително продуктите на нелоши брандове/магазини
2. стандартът на живот в Дания, в това число разглеждайки заплащането, което участва в себестойността на всяка стока, е такъв, че няма как нещо да се произведе там и да струва толкова колкото ние плащаме в Юск. Даже и да има как пак по-евтино ще им излезе в Китай. Или най-малкото ще вземат отделните конпоненти пак от там. Демек... въртим-сучем без Китай нищо не става.

Дадох примера с Бош или АEG наистина само като пример. Не, че ти така мислиш.

# 498
Контролът е важен, не кой го сглобява.
Ще дам пример за пералня - дали емигранта Мюмюн в Германия в завода на Бош ще сглоби, или Хасан в завода на Бош в Турция...разлика особена няма.

# 499
  • София
Да ви върна в темата, ако може.
При едно случайно минаване през Юск преди 2-3 месеца загледах гардероб LIMFJORDEN и ми се стори доста добър като за готов гардероб. https://jysk.bg/skhranenie/garderobi/garderob-limfjorden-180x200 … bi-cvyat-svetl-db
Виждам че има и други неща в серията - скринове, легла, бюра. Някой може ли да сподели мнение за него или за серията като цяло. Благодаря Simple Smile

# 500
Аз мисля не сме излъзали извън темата за юск.
За гардероба - четете отзивите под продукта.

# 501
Имам два от белите. Много съм доволна. Щях да взимам и скрина от тази серия, но не остана място за него.

# 502
  • София
Добре де, но те и икеа са скандинавци, защо техните са други размери 😅

# 503
Завивайте се с родопско одеяло..то какъв размер е...

Покупката не е на всяка цена. Като ви е тесен размера, не купувате. Не е като да сте подведени, пише, четете, и мислите. Търсите на друго място, купувате...пишете имейл на юск и на икея що са им такива размерите....и т.н. и т.н.

В живота пълно щастие няма. Факт.

# 504
  • София
И аз харесах серията LIMFJORDEN, но естестено нямам отзиви. Днес ходих и гледах и пипах. Доста масивни изглеждат мебелите. И изобщо не са малки, запълват пространството. Моята спалня е 17кв.м. и ще мога да сложа доста мебели, но за по-малка стая трябва да се прецени добре.

# 505
https://jysk.bg/trapezariya/kukhnenski-stolove/kukhnenski-stol-a … zhov/cvyat-nat-dbНякой ползвал ли ги е. Мисля за покупка.  Притеснява ме качеството.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 00:22 от dianavk

# 506
  • Сливен
Имам го,за по-малко от година два пъти се чупи крак.Подменяха само крака без проблем.

# 507

Ние сме с такива ,страшно удобни са ..

# 508
https://jysk.bg/trapezariya/kukhnenski-stolove/kukhnenski-stol-a … 514#product-intro
С тези столове сме от 10 месеца, много удобни, засега са съвсем здрави, но се наложи да се затегнат краката на единия стол.

# 509
Добре де, но те и икеа са скандинавци, защо техните са други размери 😅

Икейските между другото се проивеждат в Троян.

Общи условия

Активация на акаунт