JYSK тема 3

• 38 125
  • 547
  •   1
Отговори
# 480
Юск има ли официален черен петък в края на месеца, или си работят по брошурите?
Ремонтирам и ще обзавеждам нов апартамент, и се изкушавам да купя всичко от тях. Поне спалнята - легло, гардероб, скрин. Плюс пердета и корнизи. И всякакви дреболийки. Обичам да пазарувам, но не и да обикалям, така че ми се иска да напълня един камион от Юск и да приключа с едно 70% от новите мебели.
Започва на 20.12.2025г. или поне така ми казаха в магазина.

# 481
  • София
Не съм вече мн сигурена в това second, последните неща от икеа, нито им бяха чудни картинките, нито им пасваха добре вс елементи и имаше известна мъка с някои сглобявания и нагласяния, като цяло качество спада.
Не мога обаче съвсем адекватно да сравнявам, защото от юск като мебели май само столове и една етажерка сме взимали, а.. да... и една балконска масичка, нямала съм проблеми със сглобяването ... Но като цяло на тях повече им уважавам текстила и домашните потреби, че са с по-ниски цени и с нищо по-лоши от икейските.
В икеа и цените са се покачили сериозно май май...

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 09:48 от Angel_Dust

# 482
  • sofia
В магазина ми казаха, че черен петък ще имат от 20 до 26 ноември.

# 483
Аз също им харесвам спалното бельо, но не са ли малко къси пликовете? Като сложа завивка 130х200см и в единия край става на топка, защото и тяхната дължина е 200 см, а вероятно има и някакво свиване. Изчистих всички комплекти от ЮСК и вече не смея да купувам...

# 484
  • оттам, откъдето започва България
Странно, аз също имам спален комплект от Юск, но не съм забелязала да се е свил, а го пера на 60 градуса.
Тук виждам, че имат размери 140/200 см. от Gold серията.
  https://jysk.bg/spalnya/spalno-belyo/ot-saten/spalno-belo … yalo   

# 485
  • София
Мда... Като цяло всеки магазин си има някакъв "стандарт" свой си и има разминавания, но ако купуваш техни завивки стават.
Иначе не само са по-къси и завивките са им по-тесни, и плуват в стандартен плик. Имаме едни възглавници отjysk, най-удобните ми възглавници, които... Не занм за какви калъфки са, дори те не продават подходящи. 🤷‍♀️ 😂

# 486
Но то дори и с техните завивки го имам този проблем. Те са 135х200 см, а пликовете са 150х200 см. Не разбирам защо не ги правят 210 см... Имала съм компкекти и от Plus, и от Gold сериите им. Сега съм с бельо на CottonBоx и пликовете им са150х220 см

# 487
Аз нямам такъв проблем.
Техни завивки също ползвам.

# 488
Добре де, как завивка 200 см се напъхва в плик 200 см, като завивката не е 0.5 см, че да не се набере. Наистина не разбирам Grinning И завивките, и пликовете са били все от тях. А ми харесват, но това набиране ми действа много зле на ОКР-то Joy

Освен предишната ми комбинирана сушилня да ги е посвила, щом при вас няма проблеми. Ще тичам до ЮСК за ново спално бельо Grinning

# 489
Я извади ролетката или шивашкия метър и си замери завивките.
Аз пък мразя празно място в плика да има, синко и той - врещи на умряло ако в ъгълчетата не намери завивка, напипа де...а е кухо....

# 490
Това също мe дразни, но само ако е кухо на дължина, на ширина не. Обаче повече ме дразни като стане на топка. Защото като го сгънеш, в единия край е по-високо от другия Grinning

То сега нямам нищо от ЮСК вече, защото спалното бельо го подарих, а завивките са на вилата и не мога да ги измеря сега. Но много ми харесват някои спални комплекти и е добре, че другите нямате такъв проблем. Не знам дали ще се прежаля пак да дам пари за едния опит. Сякаш предпочитам да не рискувам...

# 491
Ами ще измеря довечера.....
Добре ли я позиционираш завивката вътре, пъхаш, изтупваш, изтръскваш...
Като не те кефи така, ще търсиш по-дълги пликове пък...

На топка не стават дори на детето. Сутрин го хващам в ъглите и го стръсквам и разстилам.

# 492
Юск има ли официален черен петък в края на месеца, или си работят по брошурите?
Ремонтирам и ще обзавеждам нов апартамент, и се изкушавам да купя всичко от тях. Поне спалнята - легло, гардероб, скрин. Плюс пердета и корнизи. И всякакви дреболийки. Обичам да пазарувам, но не и да обикалям, така че ми се иска да напълня един камион от Юск и да приключа с едно 70% от новите мебели.
Точно така направихме. Напълнихме един камион с мебели за хол, спалня и коридор. В неделя сглобиха момчетата последните мебели. Всичко пасна идеално при сглобяването и се получи много добре. Две поредни намаления ни свършиха работа. Едното беше до 27.10. и настоящото.

# 493
За мен лично на Юск завивките (респективно и чаршафите за тях) са малки. Какво значи това завивка с размер 135 или 140 на 200 см? Много хора обичат да се завиват отвсякъде като спят, малко като пашкулчета.

Преди години купих няколко от този модел завивки. Имах една и много ми харесваше това, че е мъничко (точно колкото трябва) по-тежка и не впарява както обичайните силиконови, от които може да се събудиш плувнал в пот. На мъжа ми му е къса. А той не е баскетболист - 185 е висок. Като се завие добре, отдолу крачуните му винаги остават открити.

За съжаление чак след като ги взех се загледах в Zara, че техните единични завивки и чаршафи са 150/220. Ето това е според мен правилният размер за единична завивка. Така и си останаха даже неразопаковани тези на Юск. И както за почти всяко нещо, което съм закупувала от там, с изключение на рамки, дребни декорации и градински мебели, съжалявам за покупката.
В търсене на масимално бюджетно са в състояние да изрежат даже 15 см от обичайната ширина на завивките.
То те Юск не са кроячите де, китайците са. Както винаги и във всичко китайджакът е в състояние да съсипе и най-приличните брандове/магазини.

# 494
Не мисля че е заради това да са евтини. Такъв им е стандарта за размери на завивките.
Моите специално са произведени в Дания и Швеция. Не в Китай!

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 07:38 от teta75

Общи условия

Активация на акаунт