JYSK тема 3

• 38 115
  • 547
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Да, аз съм писала тук, че имам такова. Много съм доволна, матракът обаче не е от Юск.
Матракът няма да е оттам - ходих да ги пипам, не ми харесаха.
Мисля да купя същия матрак, който ползвам в момента, не ми се рискува с нов модел. Ted My Cashmere е сегашния, ползвам го 8 години вече и съм доволна.

# 526
Моят май беше Тед Фаворит, но не съм на 100% сигурна Grinning

# 527
Аз съм си харесала легло с повдигащ механизъм. Някой има ли такова или подобно:  
https://jysk.bg/spalnya/ramki-za-legla/ramka-za-leglo-haslev-140 … enie-tsiv-tekstil

Доколкото схващам, има си основа, върху която се слага двулицев матрак.

Да, подматрачната рамка  с повдигащия механизъм е включена в цената (комплекта)!

# 528
Аз съм си харесала легло с повдигащ механизъм. Някой има ли такова или подобно:   
https://jysk.bg/spalnya/ramki-za-legla/ramka-za-leglo-haslev-140 … enie-tsiv-tekstil

Доколкото схващам, има си основа, върху която се слага двулицев матрак.
Втора година вече го ползваме - доволни сме, изключително стабилно и здраво е. Има и доста място за съхранения под матрака.

# 529
  • София
На дъщеря ми купихме подобно. Ето това, но в размер 140/200, който вече не се предлага.
https://jysk.bg/spalnya/ramki-za-legla/ramka-za-leglo-vemmelev-1 … 172#product-intro
Супер е спалнята! Матрака купихме от Тед.

# 530
  • София
Копче, то същото като това, което харесах.
Благодаря ви, момичета, ще го взема. То вече е намалено, едва ли ще го намалят още през черния петък. Но за матарак ще почакам - той се води много скъп, но е вечно на промоция.
Да ви питам за гардероби и скринове. Струва ми се, че са по-масивни и тежки от други такива. Така ли или само така изглеждат?
Утре ще прескоча до един магазин, но да знаете дали има възможност от купуване и плащане, а получаване след определено време? В момента съм доникъде с ремонта, но след 2 седмици се надявам да е приключил, и да мога да стоваря мебелите.

# 531
Не са еднакви двете показани спални.

# 532
Здравейте!
Купихме гардероб от JYSK, сглобихме го (модел LIMFJORDEN, двукрилен). Обаче, рафтовете не влизат! Светлият отвор на гардероба (разстоянието между двете вертикални страници на гардероба) е по-тесен от ширината на рафтовете.
Моля, кажете ми каква трябва да е ширината на рафта спрямо светлия отвор на гардероба? Оставя ли се луфт и колко да е той?

# 533
Колко см е отворът?
И колко см са рафтовете в комплекта?

# 534
  • София
Според мен само 1-2мм, за да влиза без луфт. Проверете си стереометрията, да не сте изкривили нещо. Премерете диагоналите и ако не са еднакви, значи нещо е изместено.

# 535
На диагонал се вкарват.

# 536
  • София
Здравейте, интересувам се някой има ли отзив от този скрин? Не може да се види на живо, защото го нямашо в магазин. Притеснява ме въпросните дървени кубове дали са тежки и изобщо от дърво ли е?

# 537
  • София
Не са от дърво. Пише: Декоративен фурнир и MDF. Теглото е 51кг, доволно тежичко.

# 538
  • София
51кг кое целият скрин ли? Ако е така ми е все тая, защото той няма да се мести. Въпроса е, че ще ползва от деца и ме притеснява дали сами ще могат и слагат играчките вътре…

# 539
Снимай ситуацията, не схващам нещо..
Нали не сте монтирали вратите?
По диагонал винаги влизат, математика.

Изтрила си си поста....

Общи условия

Активация на акаунт