JYSK тема 3

• 38 125
  • 547
  •   1
Отговори
# 510
Кои именно на Jysk се произвеждат в Троян? Някои модели - може, да. Но едва ли всички. Предполагам някой по-класически модел заради традициите в Троян за производството на такива неща.

Имам Adslev като този, за който е питането, но с подлакътници, бежов. Както някой беше показал по-горе. Не се ползват интензивно тъй като не живеем на мястото постоянно. Външно са много сладки. Само не ми харесва, че не са достатъчно меки на седалката.

И друг път съм казвала - Юск са без конкуренция като цени на столчета с прилична визия. Щото инак има доста по-барнати столове, но цена 800+ за столче нещо...

Харесах си случайно преди време в Kave home това столче. Изумително удобно въпреки, че на гърба е просто дърво, не тапицерия. Някак самата извивка ли, не зная. Седалката достатъчно широка. Но тази цифричка... за да си събера комплекта трябва по столче месечно да купувам.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 08:30 от Защо ме търсиш?

# 511
Всички завивки и възглавници се правят в Троян. Не знам какво толкова ви се струва невероятно ?

# 512
Аааа, завивки? О, аз разбрах, че столове. Че нали за столове последно ставаше дума.

# 513
Всички ли?
В сайта на юск пише:

Тази е произведена в Полша - kronborg fjelldal

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 08:57 от teta75

# 514
Заглавие от сайта Money:

"Ето колко български фирми произвеждат за ИКЕА. ...Само през миналата година (2015г) ИКЕА е сключила договори с девет (9) НОВИ български фирми за 51 нови изделия."

# 515
# 516
Доколкото знам това им било политика на Икеа - във всяка една страна, в която стъпват, да имат и производство там. Но няма как всичко да е на място. Както и да е, темата е за Jysk-а. Одве аз погрешно написах "икейски"

# 517
Темата е за Юск, да. Аз харесвам техните завивки, но е вярно, че са 135/200 и трябва да се купуват и чаршафи оттам. Ние имаме много и никога не са се набръчквали - точно по размер са си. Най-използвани са тези, дето се защипват по 2 с тик так - те са всесезонни.

# 518
Още 90-те години, много преди да се открият магазините ИКЕА се произвеждаха доста неща тук. Още си ползвам пластмасовата дъска за рязане, произведена от Оптикоелектрон, това са около 30 години😀 Преди няколко години уж си купих нова, нищо общо с онова качество, тя е наполовина тънка.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 10:13 от evhen

# 519

Нали за юск и Троян  говорехме.
Аз съм снимала завивка от юск, произведена в Полша, и извадка от сайта на юск.
Тая икея не ме интересува, не е по темата.

# 520
Не започнах аз темата за Икеа ! Някой беше коментирал за икейските завивки, и аз написах 1 изречение.

# 521
  • София
https://jysk.bg/trapezariya/kukhnenski-stolove/kukhnenski-stol-a … 514#product-intro
С тези столове сме от 10 месеца, много удобни, засега са съвсем здрави, но се наложи да се затегнат краката на единия стол.
Ние сме с такива от 2-3 седмици! Много са красиви и удобни! Те са ни най-новата придобивка, заедно с една дървена маса, също от Юск. Hug
За затягането си го пише в самото упътване. Затягането в началото трябва да е на 80%, след няколко дена се притягат винтовете, за окончателно слягане на конструкцията.

# 522
  • София
Добре де, но те и икеа са скандинавци, защо техните са други размери 😅

Икейските между другото се проивеждат в Троян.
E, и?
 Те се произвеждат според  заданието, независимо къде... Днес тук, утре там, както за момента е по-удобно, но това е просто производствена база

# 523
  • София
Аз съм си харесала легло с повдигащ механизъм. Някой има ли такова или подобно:   
https://jysk.bg/spalnya/ramki-za-legla/ramka-za-leglo-haslev-140 … enie-tsiv-tekstil

Доколкото схващам, има си основа, върху която се слага двулицев матрак.

# 524
Да, аз съм писала тук, че имам такова. Много съм доволна, матракът обаче не е от Юск.

Общи условия

Активация на акаунт