JYSK тема 3

• 44 997
  • 639
  •   3
Отговори
# 630
Провокирана от разговора, измерих и аз - 66 Simple Smile ми в началото малко ми се струваше че ше ми трябва стълба Sweat Smile ама си е супер!

# 631
+1 за високо легло.

# 632
  • Враца
Както споменах, нашите са 60 и 65 см. Откакто спя на такова легло, никога не бих се върнала на ниско. Особено се сещам за това, когато на почивка спим на по-ниски легла. Ми аз, не мога да ставам! Отвикнала съм! Simple Smile

# 633
  • София
Мда, особено за хора с болежки е по-удобно по високи... Не случайно и болничните легла са високи... Не се сгъваш да легнеш, само си пускаш краката като ставаш и си стъпил изправен... С мм имахме голям спор за леглото преди да го вземем, заради височината, накрая се нави, а сега не го сменя за нищо... В началото мине не мине и ми благодареше, че съм го навила в крайна сметка... Та така... Хубаво нещо са високите легла всъщност. А ние не сме някакви високи гиганти да кажеш...
А има матраци и по 30-35см и топ матраци... Още по-високо може... Нашият се води 27см.

# 634
  • Враца
И у нас беше така. В началото мъжът ми му беше непривично. Смееше се на леглото. Пускаше майтапи свързани със Стефка Костадинова, но сега казва че не знае защо изобщо се произвеждат ниските легла. Simple Smile

# 635
Ехаа..блатодаря ти за снимката!
Наистина не бях виждала 70 санта...обаче той и матракът си го бива, от него идва височината. Колко е..30 ли..

# 636
  • София
27 см... Ама има и 30 и 35 матраци...може едно легло да стане много високо... А ако сложиш и топ матрак .. 🤷‍♀️ 😂

# 637
Малко закъснях, ама и аз да си кажа, че въпреки че ни е малка спалнята, не бих се лишила от високо легло и пред те,и от юск, избрах malm-a, защото не ми е маловажно пространството под леглото.

# 638
  • софия
Със смесени чувства към високите легла. Нашето е такова (Икейско с висок матрак) по настояване на мъжа ми, но той е 185+ см, а аз 160+. Като седна и краката ми висят. Това, което не ми харесва е, че не мога да седна на него и да си обуя панталоните.

# 639
  • София
😂 😂 😂 Защо? Аз се обувам и моите крака висят... Обаче не виждам връзката.

Общи условия

Активация на акаунт