JYSK тема 3

• 46 561
  • 683
  •   3
Отговори
# 675
Момичета, много ви благодаря ❤️
Драго, и аз харесах първо тази с дебелата основа, но я няма налична някъде и не мога да преценя дали няма да остава малко място за краката и да е неудобно. А, и не съм сигурно дали няма да си затворя цялата кухня централно с тези 120 см. + още място за столовете (тип кресла са и няма да могат да се мушкат отдолу).
За 4 крака на кръгла съм с лош личен опит и затова искам да го избегна като неудобство - холната е пак Юск-ова, кръгла, с 4 крака и стои накриво заради нивелацията на пода. Много ме дразни. Ако завъртим краката да са в синхрон с меката мебел и удобно за сядащите, се клати. 😃 Дано ме разбрахте.
В кухнята също има денивелация и подозирам, че пак ще е така - столовете ще стоят накриво.
Хареса ми тази Мастард, но много скъпа. 😲 На колко пада при намаление?
Много добре стои черната, но наистина леко ми малее.

# 676
Дали някой ползва такава и има ли мнение? Няма я никъде налична или като мостра, за да видя наживо как е.
https://jysk.bg/trapezariya/kukhnenski-masi/kukhnenska-masa-ringsted-o100-byala
Приемам и други предложения. Държа да е бяла или някакво много светло/може бежово.

Имаме я. Много е удобна. Няма синини по краката, няма бутане при сядане и съобразяване на столовете с краката на масата.

До колко най-ниско е падала тази маса?

# 677
Papi6, за 4 човека достатъчно удобна ли е или малее? Може ли снимка с вашите столове? Може и на ЛС. Благодаря ти!
Тежка ли е? Стабилна е? Плотът дебел ли е? Пише до 20 кг отгоре. На другата пишеше до 100 🤔

# 678
За четирима за ежедневно хранене е удобна. И повече сме били, на всеки с комплекта му чинии, не слагам отделни плата на самата маса като има много народ. Долният кръг е тежък, някаква тежест каменна май имаше вътре.
Стабилна е, но става само за хранене и месене на козунаци, за друго едва ли Relaxed.
Столовете ни са почти като на снимката, само не са им толкова назад краката. За да не се спъне някой в тях. Всичките ни мебели са без остри ръбове, леглото и то е заъглено, с място отдолу - хем да минава робота, хем да минават краката и то без насинени пръсти.

# 679
Ако може питане: Матраците на Юск добри ли са ? Ако да по точно, виждам 15год. гаранция дават..ама то на какво ..
Аз самият съм пред същият избор в момента. Да купя или да не купя.
Понастоящем е на промоция най-скъпата им серия с 25 години гаранция и 100дни пробен период.
За това и реших да дам тези 830лв ( по старата цена) и да видя за какво става дума...
Съветвам ви, да изберете вашият размер и цена и да гледате нещо от сериите Gold. Те са със 100 дневен тестов период. Поне така ми обясниха в магазина Simple Smile

# 680
Тъй де..ама си прочети какво значи тестов период !! Wink
Пари не връщат, да знаеш... Grinning

# 681
Ако не връщат то тогава какво му е тестовото?

# 682
  • София
Можеш да го замениш за друг gold матрак и трябва да е ползван с протектор за матрак, т. е. Закупен на една бележка с такъв.

# 683
Прочетете си условията на тест периода.
Това казвам. Е, ако искате де...не е задължително. Но да няма изненадани накрая ...

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 11:06 от teta75

Общи условия

Активация на акаунт