Лакове за нокти - 169

• 35 536
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • село в ямболско
Върху по пътен розов
Момичета, някой им ли този лак на Trend it up, ако да бихте ли показали как стои?

имам такъв може и да е същия като номер- розов с брокат. Не е покривен изобщо и трудно се трие. Така ми стои… голяма грешка.

# 31
  • Варна
Насе, да върху друг ама мен не ми се занимава, да седя да чакам слой след слой… брокатените съхнат бавно, трият се трудно. Не са за мен. Аз едвам изтрайвам да изчакам базата, после 2 та слоя лак, поне топа ми е 40 секунден. Кога ще измислят лакове всички да са по 40 секундни🤪.

# 32
  • село в ямболско
Вземи капки за сушене. На Есънс примерно

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 22:05 от nasito8988

# 33
Вземи капки за сушене. На Евънс примерно
Как действат...не знам... Sad

# 34
  • село в ямболско
Вземи капки за сушене. На Есънс примерно
помагат при сушене
Как действат...не знам... Sad

# 35
Аз пък изобщо не чакам да съхнат слоевете лак. Лакирам едната ръка, после другата и веднага след това повтарям.

# 36
И аз не чакам, защото разчитам на хубав дебел слой Сеш отгоре, а не на спрей или капки. Но и на мен ми е супер досадно ако трябва да слагам друг цвят лак за подложка, много ме дразни...

# 37
Да, и аз не обичам. Винаги си личи. Не мога точно да мина с другия цвят отгоре. Не, че се забелязва от самолет, но ме дразни.

# 38
  • село в ямболско
Е кой обича сто слоя, база ,цветен ,топ..

# 39
По-склонна съм да сложа три слоя от каквото съм наумила да нося (не че и това не е дразнещо), отколкото първо един слой от друго и после два от непокривния. Може и в главата ми да си е, разбира се, хич не претендирам за нормалност Grinning

# 40
  • село в ямболско
Да, но не искаш 3 слоя за жълт

# 41
Не и ако мога да го избегна Grinning Което явно няма да стане... 3 слоя от същото са по-малкото зло със сигурност, но пак е супер досадно.

# 42
  • село в ямболско
Е да, а мн харесвам лакове които са ок на един слой

# 43
Janice, и аз, и няколко други девойки сме го показвали тук този лак. На първо четене, намирам тези снимки:
https://bg-mam.ma/p/1548889/46670256
https://bg-mam.ma/p/1548889/46612732
Лакът е по-скоро ефект "начупено стъкло". Не че не може самостоятелно, но стои леко прозрачно, с подложка е по-наситен цветът, но зависи какво искаш да постигнеш като резултат. Трудно се сваля обаче, да знаеш, голямо търкане пада.

# 44
  • село в ямболско
Орхидея, мн хубаво .

За сваляне с алуминиево фолио. Слага с памук с лакочистител и от горе фолио стой се 10м ..

Общи условия

Активация на акаунт