Лакове за нокти - 169

• 38 372
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Perfect и Essence-44 .

# 46
Обсъдихме жълтите лакове и от кои сме доволни, но аз имам проблем с белите. 😁 Винаги ми стоят като коректор (за хартия) или не са достатъчно покривни. Има ли такъв, от който сте доволни да го пробвам? Исках да попитам и откъде си купувате тези красиви ваденки, може би онлайн? Благодаря! ❤️

# 47
  • В полите на Пирин планина
Catrice pastel please 010 Think Pink:

Аз харесвам Essie Blanc като говорим за бял лак.

# 48
Обсъдихме жълтите лакове и от кои сме доволни, но аз имам проблем с белите. 😁 Винаги ми стоят като коректор (за хартия) или не са достатъчно покривни. Има ли такъв, от който сте доволни да го пробвам? Исках да попитам и откъде си купувате тези красиви ваденки, може би онлайн? Благодаря! ❤️
Кажи какво бяло търсиш по-скоро. Плътно и покривно бяло ако няма някакъв ефект си стои баш като варосано или като минато с коректор, в много редки случаи може да ми хареса ако говорим за цели нокти лакирани а не декорация или акцент. Вече евентуално нещо по-перлено или сатенено, с шимър или друг ефект пак е бяло, но го няма "варосания" вид. Или нещо което е една идея не съвсем бяло а с много лек оттенък в цвета.

# 49
Може би грешката ми е била, че съм опитвала с изцяло чисто бяло, тъй като не го използвам само като акцент и именно този ефект на варосано не ми допада и на мен... Ще знам занапред да потърся от другите, благодаря! ❤️

# 50
  • София
На мен пък друг проблем ми излиза на дневен ред - купила съм си няколко лака, които са от сериите нюд, и миналата седмица реших да пробвам единия на краката. Е, то изобщо не ми харесва как стои, заради тена на кожата ли е, не знам, или заради навика, че никога досега не съм се лакирала с нюд, обаче това не е моето нещо! За да не правя всичко от начало, сложих отгоре един брокат, но пак не можа да замаже нещата добре. Има ли начин да ги "поправя" тези лакове или да ги подарявам?

# 51
Орхидейке,  благодаря ти за снимките! Purple Heart По-скоро не е моят тип лак. Взех си един на Тренд ит ъп от намаленията, който е червен, ще го снимам, когато го взема по-късно от магазина, беше онлайн поръчка.

# 52
На мен пък друг проблем ми излиза на дневен ред - купила съм си няколко лака, които са от сериите нюд, и миналата седмица реших да пробвам единия на краката. Е, то изобщо не ми харесва как стои, заради тена на кожата ли е, не знам, или заради навика, че никога досега не съм се лакирала с нюд, обаче това не е моето нещо! За да не правя всичко от начало, сложих отгоре един брокат, но пак не можа да замаже нещата добре. Има ли начин да ги "поправя" тези лакове или да ги подарявам?
Ако не ти харесва как стои в съчетание с цвета на кожата ти, няма как да го "оправиш" това... Подарявала съм и аз така, определени нюанси хич не ми стоят добре на мен.
Бих ги пробвала поне по веднъж, като ги погледам някой и друг ден вече решавам дали бих ги използвала. Понякога първото впечатление е много постно от такъв лак, но като го видиш още няколко пъти може и да ти хареса колко е семпло и изчистено.
Аз пък точно на краката съм на крайностите - едната супер ярки цветове които трудно се съчетават и искат съобразяване ако са на ръцете. Задължаващи са ми такива и рядко ги слагам иначе, а на краката ме радват като съм вкъщи. Другата е някакви точно бозави и неутрални нюд цветове. Но аз рядко ходя с отворени обувки на пръстите дори лятото, така че ноктите на краката обикновено само аз си ги виждам с какво са лакирани Grinning

# 53
Е да, а мн харесвам лакове които са ок на един слой

мхм, че то има ли такива ... аз минимум 3 слоя слагам - 2 от лака и топ.
А ако са и различни цветове т. е с основа, бяло, 2 слоя непокривен цвят и един топ и става ужас Sad Даже и на другия ден като го натисна с нещо остро и остава следа Sad Много дразнещо.Незнам вие как успявате с 1-2 слоя общо

# 54
  • На изток от Ада

А ако са и различни цветове т. е с основа, бяло, 2 слоя непокривен цвят и един топ и става ужас Sad Даже и на другия ден като го натисна с нещо остро и остава следа Sad Много дразнещо.Незнам вие как успявате с 1-2 слоя общо
има вибо 1 coat. Вероятно и други

# 55
Има от различни марки, то си пише обикновено на тях че са 1 coat или single coat.
А за многото слоеве - Сеш. Слагам база, 2 пласта лак, дебел пласт от топа и след има-няма половин час съм си легнала. На другия ден не се събуждам с отпечатани коса и чаршафи по лака, това с друг топ или с разни капки и спрейове не съм го постигала.

# 56
Trend it up glam touch 050 + GR ice chic 105

# 57
  • Варна

има! Диорите които имам са всички такива, имала съм и Флормар такива преди години.

# 58
  • София

Essie Cute as a button

# 59
  • Измир
Плътни и покривни лакове на 1 слой има, но по мое наблюдение по-бързо се изтъркват връхчета и трайността им е по-малко. Винаги предпочитам 2 слоя.
Има значение и начина на нанасяне. Ако с четката се прилага повече натиск съответно лаковото покритие става по-тънко.
Аз съм с Пастел 379

Показвала съм ви ги миналата година, но не мога да се сдържа пак да споделя с вас тази красота.

Общи условия

Активация на акаунт