Лакове за нокти - 169

• 38 434
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Bonbonche, кои са лаковете? Много ми хареса ефекта - закачлив, весел, създава настроение 🙂

# 676
Bonbonche, кои са лаковете? Много ми хареса ефекта - закачлив, весел, създава настроение 🙂

Благодаря ти, *Orchid* Flowers Hibiscus

Розовият лак е  Golden rosе  N 23, а този на точиците  е едно китайче.

Ще напиша допълнително довечера кои номера са, тъй като съм все още на работа.

Редактирах се Hug

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 19:40 от Bonbonche

# 677
Golden rose 05 - от Keratin серията

Обикновено го слагам на три слоя, но сега исках да не розовее толкова, а да седи млечнобял и затова го сложих на два.

# 678
Това са новите ми попълнения. Нямам впечатления, ще споделя, когато ги пробвам. Отидох за топ лака с гел ефект, но както всички е тази тема добре знаете, трудно се излиза само с един лак от магазина. Stuck Out Tongue Winking Eye
Лаковете на Аура този месец са намалени на 3,99 в Лили, цветният е номер 104 baby pink shimmer.

# 679
Жанис,много ще ти хареса.А като се заговори за Аура,прословутата 101 никъде не се е появявала ...не можах да си я купя ..

# 680
Здравейте,
Търся траен обикновен лак за нокти/не гел лак/, който да не се излющва след 2 дни по ръба на нокът. Някакви попадения да имате?

# 681
Жанис покажи като се лакираш с този розов шимър. Изглежда много бонбонено

# 682
Жанис,много ще ти хареса.А като се заговори за Аура,прословутата 101 никъде не се е появявала ...не можах да си я купя ..
Взе ми думите от устата 😃 Имам го, но бих си взела още.

Цитат на: VyaraVelikova
link=topic=1656886.msg48305126#msg48305126 date=1721157478
Здравейте,
Търся траен обикновен лак за нокти/не гел лак/, който да не се излющва след 2 дни по ръба на нокът. Някакви попадения да имате?
Имаме, да, но те са по- скоро субективни. Най- доволна съм от лаковете на Essie и Aura. OPI също са ми фаворит.

# 683
Здравейте,
Основа и топ слагаш ли? Ноктите ти меки ли са? Уверяваш ли се че са напълно сухи ноктите и ако трябва и обезмаслени преди да лакираш?
Иначе има и определени лакове които поначало лесно се изтриват, то буквално изтъркано и се оголва по върховете - металик и перлени обикновено са такива виновници, от другите като че ли почти не съм уцелвала такива. От всичко останало предимно ми карат по около седмица. Но си спазвам всичките неща за които питах и ноктите ми са твърди. Иначе за лак ми се свидят някакви съществени суми и са ми все евтини, нищо специално не са.

# 684
Слагам отбива и топ, но ноктите ми са по-скоро меки.
Наблюденията ми се от пелени или металик, а съвсем нормални цветове и някой още на 1вия ден започват да падатне знаех, че Opi омат и нормални лакове. От къде ги купувате

# 685
От Нотино, Аура има в Ивис и Лили.
Прочетете повече за лаковете на Опи, сериите им се отличават по цвета на капачката. Въпреки, че по- скоро ги харесвам, някои цветове са си калпави. Но такива имат всички марки 😀

# 686
Ще покажа, разбира се. На мен също ми се видя много бонбонен, но беше последният останал. Имам 101, но и аз вече не я виждам никъде по рафтовете в Лили.

# 687
  • София
Искам хубаво ярко холо, като това на Golden rose, последните дни пробвах какво ли не и нищо не ми харесва.

# 688
Аз съм в пастелно- да съм в тон с настроението ми😉

02 и 209

# 689
  • Варна
Pampita, Catrice имат холо лакове в момента в дм, на мен ми изглеждат доста холограмни, но тук имаше отзиви, че не били с много силна дъга.
Flormar 392, но той е стар и не знам дали още се намира.

Общи условия

Активация на акаунт