Лакове за нокти - 169

• 38 438
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • В полите на Пирин планина
ОПИ Sage Simulations:

# 661
Pierre Cardin 043

# 662
  • Варна
A england Anne Boleyn Heart

# 663
Разкошно червено!
Сигурно е ставало дума из темата но тази марка къде се продава? Не мисля че са ми попадали.

# 664
  • София
Flormar 058 Bright Rose

# 665
  • На изток от Ада
Разкошно червено!
Сигурно е ставало дума из темата но тази марка къде се продава? Не мисля че са ми попадали.
А ингланд от са английски от сайта им . Може би имат и магазини в Англия. Аз скоро купих няколко от суфорумка.

# 666
Ясно, благодаря. Явно е ставало дума и преди и съм ги отсвирила като марка която да не се опитвам за търся тук, но не бях сигурна дали помнех правилно. Те една ли са...

# 667
  • Варна
От сайта им, да, както и други английски сайтове. Те много от цветовете им са разкошни, а четките им са супер удобни.

# 668
Благодаря, ще ги гледам на картинка само... Хич не искам и още едно място за пазаруване онлайн че всички знаем как никога не е само веднъж Joy
Още имам страхотни лакове с които никога не съм се лакирала, даже и не ходя винаги с лак а понякога само безцветен... и продължавам да трупам, бива да се поспра. Ама наистина, че това го приказвам сума врема Joy

# 669
  • На изток от Ада
Всички тук имаме лакове които не сме слагали.

Аз купих 4  в събота и неделя общо. В дм има art deco три цвята взех един.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 15:28 от nasito8988

# 670
Почват да ми се пречкат вече, имам супер малко място за съхранение... Иначе то ясно че винаги може още Grinning

# 671
  • На изток от Ада
Мойте са под леглото в момента в кутии. Иначе бяха в шкафче пластмаса 4 чекмеджета. И в един шкафт дръпащи се чекмеджета. Там имам брокати сега..

# 672
  • В полите на Пирин планина
Моите са в три кутии от обувки в гардероба. Раздадох доста и сега съм хепи, че имам точно тези, които ползвам, а зарадвах две пленнички и сестра ми. Simple Smile

# 673
Аз добре ги бях почти занулила преди 2 години, покрай местения и какво ли не. Буквално 5-6 шишенца ми бяха останали и там основа и топ. Ама... беше то Grinning Ела сега да видиш, една голяма пластмасова кутия за съхранение вече не мога да я затворя без да извадя от тях, а наистина нямам никакво място и е много тъпо да продължавам да трупам неща които не са ми нужни. Положението започва да става такова че ако почна да пълня друга кутия, ще трябва нещо друго да изхвърля за да я наместя нея. Затова и всеки път така се навивам да се разубеждавам като ми хареса нещо, аз и да си го купя не се знае кога ще стигна и до него Grinning

# 674
Здравейте мили момичета Simple Smile
Мога ли и аз да цопна от балкона в хубавата темичка? Hug
От много време ви следя и само лайквам...сега се престраших да се покажа Blush
Ето го и маникюрът ми от тази седмица. Педикюрът съответно е същият...обичам когато си показвам боси краката пред света, ноктите на ръцете и краката да са еднакви JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт