Лакове за нокти - 169

• 38 466
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
# 511

Габрини неон 15. Доста по-ярък е на живо. Май трябваше да сложа матов топ за основа 🤔

# 512
  • На изток от Ада
ново

# 513
# 514
  • На изток от Ада
Рени прекрасно!

# 515
  • София
На мен ми се приноси това

# 516
Разкошно стои на сравнително къси нокти, много ми харесва. Хем не е ярък цвят, хем е интересен.
Аз от вчера се каня да се лакирам и все ми минава желанието, да видим накрая какво ще нацапам... подозирам че което ми се види най-бързо, него ще хвана Grinning Т.е. някой на който четката ми е много удобна и няма да ме изнерви в жегата.

# 517
  • София
И аз се лакирах набързо- същия коралово оранжев лак, защото педикюра ще издържи още 2 седмици😉
Дори ваденки ме мразя за сложа, само лек червеникав шимър на безименните пръсти.
Не показвам, защото кожичките отново не са оправяни заради порезното възпаление, а и цвета е същия като предния ми пост.
п.с слагам снимка все пак 😉

Последна редакция: пн, 01 юли 2024, 15:31 от vnd

# 518
А, че той на краката си държи по много време лакът, много рядко гледам да ми е съчетан с на ръцете. Там слагам някакви по-неутрални, макар че изключително рядко съм с напълно отворени отпред обувки или сандали, смешното е че в студените сезони слагам ярки цветове и си им се радвам само аз Grinning
Но на ръцете нямам спомен някога да съм сложила два пъти подред един и същ цвят, той дори за една седмица ми е омръзнал и само от мързел не го сменям. Още една би ми дошла много вече Grinning

# 519
  • София
То при мен е болест това всичко да е в тон- бельо, обувки- чанта....Луда работа🤪
Ама само лятото слагам корал, затова  не ми е омръзнало, пък и с гел- лака на краката да съчетая😉

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 22:35 от vnd

# 520
Е, щом ти е важно да са в тон, много ясно - нали го правиш теб да те радва най-вече. До някое време по-често носех отворени сандали и там гледах с тях основно да съчетавам лака на краката. А на ръцете - да не се "бие" с цветовете на дрехите, че до тях са те.  Ама това си е моята си логика Grinning Поотделно ги гледам двете неща, какво като са все нокти. Затова и на краката бозави цветове носех и тогава, неутрални.
Аз пък спрях и отворени пръсти на обувки да нося де, голяма съм шматка и все някъде ще се ритна и ударя, да не говорим че по цялата улица едно камъче да има, някакси успявам да го "прибера" в сандала си Joy Но си ми остана това - лятото са предимно бозавите цветове за педикюр, а когато се ходи с чорапи слагам и по-ярки. Голяма радост е като ги събуя, ама баш детска радост ви казвам Joy Това жълто, зелено, синьо, ярко червено, черно, брокати... шарения да има.

# 521
Какъв го търсеше ти да е, че помня че имаше нещо специфично което искаш като ефект но не помня какво беше? Grinning

Натка, искам да е с гел ефект и да е траен. Основно от близо 10 години залагах на топ лака на Ейвън, бях много доволна. Лидълският е дори по-добър, беше 3-4 лева, с по 10+ дни лакът ми не мърда.

# 522
Момичета, има ли желаещи да ме отърват от разни стари лакове? Някои са ползвани по 1-2 пъти, други малко повече, но като цяло в добро състояние.
По темата от последните постове, напоследък се хващам, че си планирам тоалетите за работа за седмицата и лака на ръцете да са в тон Grinning Не съвсем еднакви, ама да си пасват.

# 523
# 524

Общи условия

Активация на акаунт