Аромат на празник: потопете се в коледно настроение с парфюмите на ZAG Zodiak

• 7 191
  • 626
  •   1
Отговори
Представете си снежнoбяла утрин, блещукаща в безброй златни светлинки елха и уютен аромат, който изпълва сърцето ви с топлина. Точно така ухае Коледа! А да открием и носим перфектния зимен парфюм, ще подчертае допълнително незабравимата магия на сезона.

Защото Коледа е не само във вкусните и ароматни ястия, свещи и десерти, но и в аромата, който носим през целия ден върху кожата си.

Празнична магия в парфюмна бутилка

Искате да ухаете сладко, топло и вдъхновяващо? Нотките на канела, тонка, ванилия, карамел, индийско орехче или вишна ще ви напомнят за уюта на домашно приготвени сладкиши и сгряващи душата напитки. Топлината на сандалово дърво, оуд или амбра могат да бъдат като мек кашмирен шал, увит около врата ви в студените зимни дни и нощи. Помнете, че изборът на подходящ парфюм за празниците е истинско изкуство, което носи наслада както на вас самите, така и на най-близките ви хора.

Ето няколко съвета за избор на "коледни съставки", за да откриете своя идеален празничен аромат:

Търсете топли и уютни нотки
Коледните аромати често съдържат канела, ванилия, какао, сандалово дърво или карамфил – парфюмни есенции, които създават усещане за неповторим домашен уют - гореща камина, топло одеяло, шоколадова напитка със сметана...и, разбира се, вие..., сгушени в любимия ви човек!

Щипка цитрусов акорд за свежест
За да балансирате топлината, която излъчват зимните и коледни аромати, потърсете парфюм с добавени свежи нотки като мандарина, червен портокал или бергамот. Подобен парфюм ще ви зареди с добро настроение и моментална енергия, особено през студените зимни сутрини.

Чувствена магия
Ако търсите нещо по-специално, изискано и омайно — не пропускайте да изпробвате аромати, съдържащи флорални съставки като тубероза, жасмин, ирис или роза. Комбинирани с бял мускус, амбра или пачули, те внасят изисканост и мистерия в излъчването ви.  

Включете се в коледната игра на ZAG Zodiak!✨

Тази Коледа нека ароматите разкажат вашата празнична история! Кажете ни кои парфюмни съставки и ценни ароматни масла свързвате с празника и обичате да носите? Споделете с нас вашите най-любими зимни и празнични ароматни спомени.

На 13.12. и 19.12. ще изтеглим по трима участници, които ще спечелят подаръчен комплект, включващ парфюм и балсам за тяло.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 10:18 от Жaклин

# 1
  • При децата ми
По време на Коледа обожавам да мирише на портокал, канела и ванилия!

# 2
Използвам масла от лавандула и кедър, ароматите много се харесват в къщи. Иначе обичам цветните нотки и аромат на сандалово дърво.

# 3
  • София
Обичам аромата  на ванилия и сандалово дрво.

# 4
Обичам аромата на цитрусови плодове. А по време на празниците обичам да ухае на канела.

# 5
Портокал и канела са любимите ми зимни аромати..

# 6
  • Пловдив
Любими зимни аромати са ми на мед, ванилия, канела, карамфил и цитруси.
Обичам да "нося" ванилия, кокос и цитруси.

# 7
За мен най-лубимите съставки за празника са тези на канела и ванилия. Преживяването да гледаме хубав филм в този период с близките хора за мен е безценно.

# 8
  • Пеликания
Любими аромати през това време на годината са ми цитруси и канела.

# 9
Студеното време свързвам с аромат на цитруси, защото само зимата ги имаше в България преди много години.Аромат на ванилия и сметана, от Новогодишните сладкиши, които мама приготвяше.Също мириса на бор, идващ от елхата.
Незабравими аромати от уютни вечери!

# 10
  • Разпиляна във въображението
Канела! Ванилия, портокали, джинджифил. Греяно вино, бисквитки...

# 11
Аромат на канела/обожавам/, ванилия, портокал и шоколад.

# 12
Канела, ябълки, цитруси

# 13
Ванилия, портокал, джинджифил, канела!

# 14
  • Бургас
Канела и портокал.

Общи условия

Активация на акаунт