Аромат на празник: потопете се в коледно настроение с парфюмите на ZAG Zodiak

• 8 377
  • 626
  •   1
Отговори
# 45
По време на Коледа обожавам да мирише на портокал, мандарини, ябълка, канела и ванилия! Christmas TreeChristmas TreeChristmas Tree

# 46
  • София
Коледата ми мирише на карамел, портокал и шоколад. Това са аромати, които ме обгръщат с уют като топло одеало

# 47
Харесвам аромата на ванилия и мускус. Любимият коледен аромат е на канела.

# 48
Портокал, канела и ванилия са любимите ми аромати

# 49
  • Washington,USA
Най-любимите ми зимни аромати са аромата на шоколадов пунш, джинджифил, портокалови и лимонови корички, ванилия и канела. Най-любимия ми парфюмен спомен е когато си разменяхме парфюми по случай Коледа.

# 50
Обичам аромат на мандарини през зимата. Канела и ванилия по подразбиране

# 51
  • тук, на мястото си
Коледата ми мирише  на канела, какао и мляко.

# 52
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Живея в страната на тежките аромати. Ауд, амбра, бял и черен мускус са ежедневие. Сигурно затова толкова много ми се иска нещо нежно, свежо и леко, като полъх, като загадка, като лека целувка...
Бих опитала с иланг-иланг, може би и лимонова трева... Или ванилия с нероли...

# 53
  • Пловдив
Определено цитрусовите нотки са предпочитаните от мен

# 54
  • offshore & overseas
Още от дете обожавам свежия аромат на коледната елха. С него свързвам всички зимни празници, но най-вече посрещането на новата година. Christmas Tree
В по-ново време коледното настроение у мен събуждат цитрусовите аромати, в съчетание с дървесни нотки, канела, шоколад и ванилия. Cookie

# 55
  • София
Кажете ни кои парфюмни съставки и ценни ароматни масла свързвате с празника и обичате да носите? - мед, канела, цитруси, тиква, ванилия, сушени плодове, борова смола.
Споделете с нас вашите най-любими зимни и празнични ароматни спомени. - Един парфюм с аромат на кафе, който татко беше подарил на мама за една НГ, а аз леко и постепенно изпръсках по себе си, защото беше вълшебен. Майка ми не знам дали разбра, но нищо не каза тогава. Може би и тя го ползвала активно и е решила, че сама го е изхабила.

# 56
Изникват спомени при аромата на канела- любимите тиквеници и щрудели на баба, аромата на домашни меденки,  на мандарини и портокали(някога само на празниците ядяхме). Иначе разбира се сега вече правя асоциации и с джинджифил, ванилия, пачули.

# 57
  • София
И извън празничния дух, в ежедневието обичам тютюн, ванилия, амбра, сандал, тонка.
Ароматът е неразделна част от Емоцията - независимо дали на разходка в заснежения парк, вечеря с домашно приготвена храна или хубав филм.

# 58
Любимите ми аромати са цитруси и
канела.

# 59
По Коледа обожавам аромата на портокал и джинджифил.

Общи условия

Активация на акаунт