Седмокласникът е на финална права, бели лястовици вече пък сънува мама - тема 11

• 41 454
  • 780
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Моля и аз за ключа с отговорите на Регалия, благодаря!

# 766
А всъщност в пощата има ли възможност да се праща пдф файл, че не мога да открия ?
Пощата - имма предвид тук, на лични съобщения

# 767
  • София
На последната родителска питахме директорката има ли практика по разказвателните да ги оформят до началото на юни, за да могат да се съсредоточат върху НВО, а тя ни цитира кога се пишат срочните и приключи темата. Дори класната им (по биология), която уж много ги обича, също се направи на гръмната, когато я помолихме да оформи които може сега, че поне по този предмет да не се притесняват през юни. Но за нас това са бели кахъри при положение, че по МАТ им връща контролни след месец и половина - два и всички очакваме класното да го върне в края на юни и да не даде шанс на никого да си оправи оценката ако е сгрешил.
И един поздрав от най-голямата математичка вкъщи, която също вече е изморена от задачи.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 12:54 от Ahoney

# 768
Ооо, личи си че помагалата ви се ползват .. Нашите са си като новички Satisfied
Разкошна математичка имате !

# 769
  • София
Я, имаме си котка! Спешно да разхвърляш всички произведения по литература и да се отчетеш върху кое от тях е заспала котката. Joy
/В една от наборните теми котка беше познала от кое произведение ще е тезата Simple Smile /

# 770
Тя, котката, гледам че върху някакви задачи е заспала, ама да не се падат тези, че като гледам чертежа и ми става лошо Satisfied

# 771
Каквото и да се случи, поне знам, че моето дете не се е преуморило от учене... та това ще ми е утехата Simple Smile Иначе ми харесва, че дава вид на ангажиран и загрижен.

# 772
И аз ще пробвам с котката да видя какво ще си хареса и ще сравняваме после ! Мойта вече е на края на силите, постоянно мрънка кога ще дойде 21 юни!

# 773
Мацки, за явяващите се в нпмг.
После как става “схемата” - ако детето има оценки от съответната олимпиада И се яви на изпита - избираме коя оценка да се вземе ли? Как декларираме оценката от областния кръг? Отнякъде се взема документ или автоматично някак си?

# 774
  • София
Плами, пепел ти на езика. Тези задача бяха много трудни. И помагалата ни изглеждат така основно защото котката ги гризе и бута постоянно.
Санака, обича математика, когато се извади БЕЛ си ляга на дивана. Бях обещала да я питам какво ще се падне, но съм забравила. Ще се поправя още довечера.

# 775
  • София
Аз имам две кучета, но им нямам доверие. Laughing

Мацки, за явяващите се в нпмг.
После как става “схемата” - ако детето има оценки от съответната олимпиада И се яви на изпита - избираме коя оценка да се вземе ли? Как декларираме оценката от областния кръг? Отнякъде се взема документ или автоматично някак си?
Ако има оценки и от олимпиада, и от състезанието, за балообразуването се взима по-високата. Става автоматично, вие нищо не трябва да избирате. Резултатите от олимпиадата се нанасят служебно в системата.

# 776
Прекрасна математичка сме имали в темата Sparkling Heart Ние с моя син сме го ударили през просото - плануваме културни събития за наесен Grinning Мислим на Фантома да се отчетем и да ходим да слушаме Васко Василев. Тази втора смяна съвсем ни разказа играта. Утре обръща първа и следобяд е на пробен по БЕЛ, а вечерта на тренировки. В четвъртък и петък курс. Никакво време не му остава за физиката. Почва да се тревожи, че не е добре подготвен. Изпадна в "културен шок" като го помолих да ограничи карането на колело. Само си представям как се пребива и пропуска НВОто Sad Иначе днес бях "приятно" изненадана от 39т от 37 възможни на класното по математика. Писала му 6+ госпожата.... Сега върви го убеди да решава задачи. Смята нашият, че всичко знае и му е ясно. За разказвателните предмети не ми се говори - и при нас са едни контролни, проекти, попълване на работни листове за цял срок и така ....

# 777
Излязъл е ключа с отговорите на регалия от неделя. Ще го кача в пощата, а ако някой иска ще му го изпратя.

Може ли на мен? Благодаря.

# 778
Много сме бързи, изписахме и 11 тема.

# 779
Излязъл е ключа с отговорите на регалия от неделя. Ще го кача в пощата, а ако някой иска ще му го изпратя.
Може ли и на мен да изпратите ключа с отговорите,  моля! Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт