Седмокласникът е на финална права, бели лястовици вече пък сънува мама - тема 11

• 42 127
  • 780
  •   1
Отговори
# 675
От пробните по БЕЛ относително добре 88, защото може и повече, но математиката разочарование 60 т. Ще ме докара да удар вече.
Ако правилно помня, искате АЕГ в Бургас. Тези точки са достатъчни да я приемат там. Спокойно и без излишни нерви Wink
Принципно това беше идеята,  но ще кандидатства и в София, а там баловете вече са по-високи.

# 676
А, и аз не съм проверявала по математика, нямам нерви Laughing
Ама да си призная сутринта бях на две дали изобщо да го водя, без желание отиде, изморен ми се видя, даже сам си каза, че на някои от задачите е играл на тото Laughing  Рано- рано излезе, явно и на него му е писнало вече
Но съм доволна поне от това, че не се е поддал на паниката, а е бил спокоен
Иначе пък ми стана смешно, че сме като от някаква секта Laughing, отдалеч се разпознаваше по улиците кои са седмокласниците / то не че имаше много други в 8-30 сутринта, в неделя , навън / Даже докато ни чакаше да го вземем беше завързал разговор с една майка на момиче - и то на пробни, видяла го че разнася листи и така, заговорили се Laughing

# 677
Сега решаваме задачите, на първата част е -9т., което за моето дете е върхЪТ. На втората част не помни какво е писала, но по моя сметка ги докарва около 20т., ако е изкарала 77т. по математика обещавам да ви почерпа всичките по едно питие 🤗🥰

# 678
Ами да, 77 точки и за нас са супер, включвам се и аз с обещания за почерка. Аз даже и на 70 ще съм щастлива, още по- скромна съм
На мен ми прави впечатление, че моето дете почти винаги се справя с втората част, а на първата прави много глупави грешки, все недочел, все недовидял, някак скучно му е да ги смята, втората сякаш повече му ангажира вниманието

# 679
И моят каза, че днешният по МАТ е бил по-лесен. Но да видим, те пилците ще се броят след някоя и друга седмица 😀

# 680
Моята спи в момента. Започна да спи на обяд, а това от първи клас не се е случвало. Явно се натрупа умора, а остава месец. Омммм

# 681
Моето за първи път е на пробен по математика, та няма база за сравнение, но на него по математика всичко му се вижда трудно
А иначе мен лично, най- ме е страх моите деца като кажат- всичко написах хахаха, обикновено тогава са най- лошите резултати

# 682
Plami80, втора серия е "Да, всичко проверих по няколко пъти"  Flushed Grinning

# 683
  • София
Наистина се натрупва много умора вече, не спирам да беснея на смотаните МОНци, които решиха тази година изпитите да са по-късно през юни. Такива идиоти, божемой!

# 684
Здравейте, има ли промяна по отношение на това кой ще е квестор на изпитите? Предходните години квестори бяха учители от други училища. Така ли ще бъде и тази година?

# 685
Здравейте, има ли промяна по отношение на това кой ще е квестор на изпитите? Предходните години квестори бяха учители от други училища. Така ли ще бъде и тази година?
Да, на родителската казаха, че децата ще са в своето училище, но квесторите ще са хора от други.

# 686
Дружката ми е учителка, доколкото разбрах 1 брой квестор ще е от училището. Обаче доли не е говореше за 4-ти клас.

# 687
Е, според мен със сигурност ще са от други училища.. Въпреки че, с цялото това видеонаблюдение не знам възможно ли е учителите да подскажат ?

# 688
Mama Ru, сега ще сканирам и ще изпратя , ама е драскано по него . Ако Merelin може да го зачисти и да ги качи в пощата ще е още по- добре . Сигурно утре ще качат и ключа с верните отговори
Ще се опитам до утре да го зачистя. Ще пусна отново линк за сваляне.

# 689
Въпреки че, с цялото това видеонаблюдение не знам възможно ли е учителите да подскажат ?
Възможно е, разбира се. В България живеем

Общи условия

Активация на акаунт