✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 7

• 19 611
  • 225
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
И аз по диагонал го прочетох. Разбира се, че ще я поздравяват всички от формата. Интелигентни, възпитани хора са все пак.
Но пък ми харесаха снимките заради хората, които са на тях(без да се радвам на еуфорията на Неделя). В крайна сметка вярвам, че е имало хубаво настроение по време на целия процес и въпреки горчивия вкус от финала, ще запазят хубави спомени.  Все пак за участниците може би ще е веднъж в живота този тип преживяване:

# 121
Сигурна съм, че лично е обиколила всички, за да се наснимат тия кадри. Зъбите бих си ги държала пò прибрани, ако са такива.

# 122
Аз също не съм съгласна с победата на Неделя и Наско.
Но от друга страна какво да направят те, да се откажат от купата, да я връчат на Дара ли?
Чак пък да я замерват с домати и яйца ми се вижда много крайно...

# 123
Е, големи хора са, да се сърдят ли? Минава партито и никой не е длъжен да поддържа връзка с Неделя. Всеки от където е, но не са нужни селски свади и сръдни.

# 124
Единственото хубаво нещо, което мога да кажа за тяхната победа, е че догодина няма да участват.
"Трогателен" пост, някой ѝ казал, че била свръхчовек - това 100 % го е сънувала Joy

# 125
Такава възхвала на собствената ти персона с точно тези високопарни думи, които са обичайни само за нейния изказ, са толкова театрални и фалшиви. И жалки! Хората, които постоянно намират нужда да обясняват за себе си колко са добри и мили, и харизматични всъщност, не са такива.

# 126
Толкова въздух има в тая жена, че постоянно държи устата си силно отворена, защото ако я затвори, ще отлети като балон.

# 127
  • София
Такава възхвала на собствената ти персона с точно тези високопарни думи, които са обичайни само за нейния изказ, са толкова театрални и фалшиви. И жалки! Хората, които постоянно намират нужда да обясняват за себе си колко са добри и мили, и харизматични всъщност, не са такива.

Да.
Аз така, аз иначе ...
Ще каже човек, че другите са щракали с пръсти и нищо не са направили.
Уважавам положителните хора, обаче като вземат да им святкат очите като че ли са напушени и ме губят.

# 128
  • Mediterraneo
Абсолютен нарцис! Колко ли е трудно на хората в близкото ѝ обкръжение да общуват с нея... Аз такива нахилени, позитивни и хвърчащи във въздуха хора не понасям органически, особено пък ако страдат и от логорея при всяко отваряне на устата. Имам приятелка, с която се отдалечихме с времето, сега гледам, че е станала и тя някакво гуру... Куцо, кьораво и сакато пръска харизма и глупаци плащат да им слушат простотиите.

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 15:30 от Тарталета

# 129
  • София
И двамата са пълни нарциси. Атанас си пуснал пост, в който благодари на колегите си, разбира се, тагнал и Денсинг старс и е изредил и себе си. Ако някой е пропуснал, да му види профила. Толкова е смешно. Благодари на себе си.

# 130
Логореята на Щонова продължава да се лее. "Браво, а не осъждане". Има го и в профила на Щонов. Сами си пляскат и шепа приближени.

# 131
Опитват се да заглушат вълната от неодобрение, гняв и погнуса. Само че, не е нужно да надвикваш или надприказваш другите, за да докажеш нещо. Нужна е само истината. А тя е, че истинският победител е Дара. А седмичните трябваше да са и след Валери и Ивет

# 132
Дара си заслужаваше най-много победата!

# 133
  • София
Месечков си пуска поне по 3 поста на ден във ФБ. Сакън някой да не забрави, че са победители.

# 134
  • София
Няколко съвета към продуценти и  телевизия: / добронамерени 😉/

1. Никога, ама никога да не вкарват лица от телевизията в нейните реалити. Защото дори да няма корпоративен вот, дори участникът да е дъ бест, ще остане съмнение за подкрепа на техния човек или напротив - за да няма такива, ще го ощетят.
2. Гласуването - да се прецизира
   - да гласуват само зрителите в залата.
   - да се гласува само по един път от един номер / има пак възможност някой да закупи много предплатени карти, но ще му трябват доста и ще се изръси яко 😉/
   - или нещо друго - по-смислено 😊

Общи условия

Активация на акаунт