✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 7

• 19 616
  • 225
  •   1
Отговори
# 90
Хейтът към Неделя е заради купения вот в дисонанс с цялата й префърцунена  претенция за моралност. Това ли е моралът.

# 91
И аз като други,пишещи тук,реших да надникна във фейсбук,да видя какво е мнението там ! Ами един положителен коментар за ,, победителите " не прочетох! Тук в темата,при толкова много изписани страници,назад някъде ми се мерна един леко положителен. И как стана така ,че Щонови спечелиха,все още се питам.Ясно ми е ,де ! Но е наглост.Може би регламента е сбъркан ! Може би телевизията предлагаща продукта ,не трябва да допуска свои кадри да участват! Не е редно,според мен.

# 92
Някой по-назад попита…. Съпругата на Понеделник има лаборатории. Имам спомен, че са Рамус, но някъде четох, че са Геника.

# 93
Аз ще изкажа тук едно еретично мнение, но честно казано не ми пука.
Признавам, че не съм следила цялото шоу, но от това, което видях на полуфиналите и на финалите смело мога да заявя, че Месечков и Щонова представиха най-трудните танци. Наричайте ги акробатика, но точно това ги прави изключително трудни и по-скоро спортни танци.

Както знаем, във фигурното пързаляне много по-голяма тежест носят спортните елементи от обикновеното танцуване и емоционално въздействие. Същото е и при танцуването на земя. В този смисъл, Щонови, както ги наричате, постигнаха сериозни върхове. И не, никак не е лесно да се довериш на партньора си при поддръжките, защото при едно изпускане жената може да не може ходи повече. Същото е и в балета, между другото. Освен всичко друго, възрастта на Щонова ме кара да мисля, че тя направи малък подвиг, като стигнете възрастта над 50 ще разберете какво имам предвид. Чували сте (но още не сте ги усетили), за проблемите преди и след менопаузата. В женски форум съм и за това си позволявам да говоря спокойно по темата. Така че смятам, че победата на Неделя е историческа за това шоу и аз съм доволна от това, защото тя не е професионалист, но се държа като такъв на дансинга. Ако това е шоу за характери, Щонова показа железен характер и физическа подготовка.

Подкрепям напълно,

Напълно съм съгласна.
Трабва да да се знае че тя Неделя изгражда бранд. Това е работа. Тя работи и изкарва пари с това и го прави професионално. Има план стратегия дигитален маркетинг . Тя е продукта. Подръжките не ги прави мъжа и жената на Месечков или някой друг.И монетизира от това.  Другото са безмислен емоции. Тя ще продължава  действа. Дара също. А ние да коментираме.......

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 08:41 от mimi1912

# 94
  • До морето
Казахте ли нещо или така ми се стори? 🙄

# 95
Какъв бранд прави Неделя? Водеща към момента на 30-минутно тв предаване.

# 96
1 Издава книга  ----изкарва пари
2 Предаване
3 Мотивационни корпоративни обучения  безпир.
4. Мотивационни платени семинари  не корпоративни / Резонансът например в зала УНиверсиада 2018 май. който беше с билети  и то скъпи. Залата беше пълна Посещението доброволно/
5 Контакти във водещи болници   и познанства с топ специалисти
   И н т.

Това е бранд. Името ти работи за теб. И ти пускаш фактури всеки месец.
А ние си говорим......

# 97
  • Варна
Съпругата на Месечков е изпълнителен директор на лаборатории "Геника". Доста са позьорски профилите им:

Преди няколко години тя:

Доколкото съм чела мнения, жена му напълно спонсорира неговите амбиции.

# 98
  • Sofia
... Месечков и Щонова представиха най-трудните танци. Наричайте ги акробатика, но точно това ги прави изключително трудни и по-скоро спортни танци.

Както знаем, във фигурното пързаляне много по-голяма тежест носят спортните елементи от обикновеното танцуване и емоционално въздействие. Същото е и при танцуването на земя.

Още не съм чела нататък и сигурно повтарям някого, обаче, с цялото ми уважение, но не разбирате нито от фигурно пързаляне, нито от състезателни танци. При последните особено, защото все пак не гледаме фигурно, най-голяма тежест имат точно танцуването, определени по стандарт стъпки, стойка, движения и т.н, така наречените поддръжки са украсата, черешката, бонусът, но другото, което се явява базата на танца е по-значимо. И така...

# 99
Дара и Джими в Преди обед.
Попитаха Дара как ще коментира зрителския вот, но тя каза, че няма да коментира.

# 100
Дара и Джими в Преди обед.
Попитаха Дара как ще коментира зрителския вот, но тя каза, че няма да коментира.
Умно момиче! Защо да си рита кариерата като мачът е свирен.

# 101
2 Предаване
4. Мотивационни платени семинари  не корпоративни / Резонансът например в зала УНиверсиада 2018 май. който беше с билети  и то скъпи. Залата беше пълна Посещението доброволно/
   И н т.

А ние си говорим......
Е ,това означава ли че трябва да правим,,услуга" на докторката и да я пишем победител в шоу, където искаме да се наслаждаваме? Да не сме благотворително дружество.

# 102
2 Предаване
   И н т.

А ние си говорим......
Е ,това означава ли че трябва да правим,,услуга" на докторката и да я пишем победител в шоу, където искаме да се наслаждаваме? Да не сме благотворително дружество.
2 Предаване
   И н т.

А ние си говорим......

Ние сме благотворително дружество щом го гледаме и ни облъчват с реклами. Този скандал може и да търсен . Няма лоша реклама

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 15:22 от mimi1912

# 103
Не знам колко е търсен този скандал, но нямам никакво желание да гледам интервюто със Щонови, нито ме интересува "бранда" на Неделя.

# 104
  • Стара Загора
И аз бях шокирана при обявяването на победителите. И много разсъждавах защо така се получи и има ли някой някаква вина , при положение, че за всички (и жури и публика и .......) беше ясно , че Дара е най-добре представила се, което личеше от изнесените данни, преди отпадането на Ивет.
 Тогава и зрителския вот беше в полза на Дара. Иии... феновете й са спокойни , че тя ще спечели и е възможно някои от тях дори да не са разбрали, че резултатите се нулират и трябва да гласуват отново.
 Обаче, гласуващите за д-р Щонова и Наско не се успокояват, а се мобилизират и успяват да обърнат резултата. За което ще кажа - well done.
  Според мен точно тук е финната манипулация на продукцията - нулирането на точките и принуждаването на зрителите два пъти да гласуват за едно и също нещо. И точно тук организирания вот печели, защото аз като "редови" зрител вече съм си изказала предпочитанията.

Общи условия

Активация на акаунт