✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 7

• 19 610
  • 225
  •   1
Отговори
# 135
Няколко съвета към продуценти и  телевизия: / добронамерени 😉/

1. Никога, ама никога да не вкарват лица от телевизията в нейните реалити. Защото дори да няма корпоративен вот, дори участникът да е дъ бест, ще остане съмнение за подкрепа на техния човек или напротив - за да няма такива, ще го ощетят.
2. Гласуването - да се прецизира
   - да гласуват само зрителите в залата.
   - да се гласува само по един път от един номер / има пак възможност някой да закупи много предплатени карти, но ще му трябват доста и ще се изръси яко 😉/
   - или нещо друго - по-смислено 😊
Дано някой , който трябва,да чете това , което написахте!!!!

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 20:34 от pgineva

# 136
Няколко съвета към продуценти и  телевизия: / добронамерени 😉/

1. Никога, ама никога да не вкарват лица от телевизията в нейните реалити. Защото дори да няма корпоративен вот, дори участникът да е дъ бест, ще остане съмнение за подкрепа на техния човек или напротив - за да няма такива, ще го ощетят.
2. Гласуването - да се прецизира
   - да гласуват само зрителите в залата.
   - да се гласува само по един път от един номер / има пак възможност някой да закупи много предплатени карти, но ще му трябват доста и ще се изръси яко 😉/
   - или нещо друго - по-смислено 😊

Според мен и двете просто няма как да се случат. Никога няма да изключат всеки, който има някаква връзка с bTV, че не е като да имаме хиляди известни лица, а и навсякъде с подобни формати телевизията си промотира някое друго тяхно име, включвайки ги в каст-а. Не е и нужно да се гласи вота или да се побутват от журито, само с участието доста хора се запознават с тях дори и да не са им гледали предаванията никога - примерно Щонова не я бях чувал даже, сигурно няма и да я чуя повече, че не гледам подобни предавания, ама това е отделен въпрос Grinning

Обвиненията, че техен човек спечелил, ще минат, ако го изкарат до по-голяма бройка сезони и зрителите видят, че различни лица печелят. BBC редовно имат поне 4-5 лица, свързани с техни проекти, но доста често победителите се оказват от някоя конкурентна телевизия, та никой не се тръшка, когато спечели някой "техен" примерно.

За мен да се намали шанса за купуване на вота, трябва най-малкото да се спрат с лакомията и цената на СМС-ите да е доооооста по-малка. Така повече хора биха си дали гласа и ще е по-трудно някой да си купи титлата. Хубав вариант е да има и гласуване онлайн безплатно, но само ако се направи като хората и да не може да се манипулират и там нещата. Иначе никога няма да се ограничат да е само по 1 глас от номер или нещо такова.

С това 1.20 лв. на СМС ... изобщо няма да се учудя общата бройка на гласовете да е примерно 1-2-3 хиляди, ако не и по-малко, което е доста лесно да се обърне в твоя полза с една инвестиция.

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 20:45 от kr1s71an

# 137
Няколко съвета към продуценти и  телевизия: / добронамерени 😉/

1. Никога, ама никога

Това за жалост не ми се вярва да се случи, защото са лаааакоми. Колкото повече sms, толкова повече постъпления DollarDollarDollarDollarDollarDollarDollar Нали някой трябва да им спонсорира яхтите.

Във фейса срещнах коментар на една жена, която каза, че е пуснала 200 sms-а само за Папи...

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 20:51 от mariposa_viv

# 138
Не е гумаджия,нито машинист на влак.Зам.кмет на Пловдив,архитект от когото зависят много разрешения Wink и т.н.Запознали се на парти на общината и по-късно той разбрал,че връзката с жена е изчерпана.Двайсет години им е разликата.Недялка и сина му са набори.
Това обяснява много.

Скрийншот от пост на неделя във фб:

Тази жена ,наистина е Нарцисист, вече съм на 100% сигурна.

Постът показва много добре, че знае, че навсякъде я плюят и са негативни коментарите, въпреки че след победата беше казала, че само положителни коментари срещала и много ѝ  се радвали хората. Чисто и просто си иска победата, купата и пр., на всяка цена, дори и с всенародната "любов", която ѝ се изля. Хитруша е тя, все гледа да се изкара някаква много харесвана от всички, та ако ако някой зрител/читател случайно реши, че не в харесва, му се внушава, че той е малцинство на фона на харесваните я, и се е пообъркал.

Между другото, дядото на мъжа ми, който не ползва интернет, но по цял ден гледа тв, каза още в началото на финала, че пък, че Щонова ще победи.

# 139
Недельо,как не те е срам да говориш за личен пример,когато в живота  влезела болка?!Като влезе наистина страшна диагноза,тогавай ела и се показвай и доказвай.Кой знае колко хора сега в този момент страдат,водят битка м/у живота и смъртта,само им е до твоето ''вдъхновение'' и вирнати в подръжка крака и кривозъба усмивка.Много ще се ''успокоят'',докато една непрактикуваща ''докторка'' 3та младост,си чеше егото на тв екран.Да ти плюя на надеждата.
Иди и направи нещо полезно за такива страдащи хора.И не,не си минала през шоуто по най-достойният начин.Мина по най-НЕдостойният!Тръгнала да ни убеждава в правотата си,изключително противна персона!Наглост,безочие.И да,цяла България не видя,но разбра.Хора,които не са гледали формата са разбрали за ''вдъхновителката'' от всички социални мрежи.Всички са  срещу нея.

# 140
Щонови сега по бтв в dancing stars extra Joy

# 141
Ще гледате ли Щонови при Станислава? Аз превключих. 🤐

# 142
В момента са Ивет и Тодор.

# 143
Точно казано Silverstone,наистина как на доктор , може дори за секунда да му хрумне ,че на хора , които са между живота и смърта , ще се вдъхновяват  точно от разкрачените й крака във въздуха.Това е толкова цинично, тази особа отвръщава  със всеки ден все повече. Нагла, безкрупулна и без грам емпатия. Не мога да повярвам ,че доктор ще напише и говори подобна глупост.

# 144
Бих искала да видя Ивет и Тодор. Къде от чужбина мога да изгледам тяхното интервю?

# 145
гнусни и лицемерни в момента по битиви

# 146
Неделя три пъти отказвала да влезе, понеже била много заета. Накрая приела ,защото нейн познат и казал, че Месечков бил невероятен танцьор Joy
Да беше отказала и четвърти Trollface

# 147
За мен реален победител е Дара.

# 148
Станислава едвам ги изтрайва. Много и личи.

# 149
Като чета и чувам Дара е реалният победител на аудиторията.Сега ми се отслаби горчилката,като я видях млада,дива,красива. Heart Eyes Живота е пред нея.Със силният си характер,тепърва ще побеждава.Иначе не съм и била фен.Е,не мога да харесам тази двулична жена Щонова.
Айде пак започна лелката да се хвали.

Общи условия

Активация на акаунт