Изнервен мъж и невъзможност за комуникация

• 8 216
  • 139
  •   1
Отговори
# 15
Подкрепям казаното преди мен - не бъдете изтривалка и бягайте с 200.
Този нервак не иска да знаят хората, че се виждате - може да Ви използва временно, с идеята да Ви разкара, когато започнете да показвате гръбнак. Възможно е да има и сериозна връзка с жена, която колегите му да познават и затова да Ви крие. При всички положения е добре да помислите за малко интроспекция / терапия, защо допускате да се отнасят така с Вас.

# 16
  • Варна
Освен това не е изнервен. Просто си е гаден. Отвори си очите.

# 17
  • Далечният изток
Имаш ли някакви въпроси към форума или просто си мрънкаш?
Предполагам, че си знаеш много добре всичко, което ти се пише в темата, но ... явно е удобно да си затваряш широко очите.

Той е супер комплексар с това държание, но явно и ти си същата, за да търпиш това. Намери някакъв начин, ако трябва с помощ, да си повишиш самочувствието, да се заобичаш, за да не допускаш който и да било да се държи по подобен начин с теб.

# 18
Явно сте се намерили пасващи се, щом никой от двамата не прекратява тази връзка. Единият крие и грубиянства, другият мисли, че ще спечели като се доказва и виси на вратата на колата. Дълго можете да изкарате така.

# 19
  • Варна
Авторката, ако му покаже вратата, ще му види истинското лице. И бързо ще й стане ясно, че връзка нито имат, нито са имали.

# 20
  • София
Как ли няма да мълча на някакъв нещастник с липса на такт, уважение и отношение към мен!
Бий му хикса и преценявай много добре с кого си лягаш и защо!

# 21
И за кво ти е? Не те харесва достатъчно, не те иска, крие те, крещи ти от първия месец, а ти се чудиш как да го оправдаеш. Ми май при теб наистина е така, ако мъж се държи добре, грижовен е и угажда става само приятел. Като е г***вно, става голямата любов.

# 22
Съгласна съм с повечето други мнения, та освен тях да питам друго. Крие те, никога не ходиш у тях, много пътувал, изнервен  Rolling Eyes Ти сигурна ли си, че е "официализирал" връзката ви? Негови познати/ приятели/ колеги знаят ли за теб, ама да си сигурна, не на думи? Че ми звучи или да има друга жена или сериозно задява някоя колежка в офиса, което би обяснило държанието му /като към любовница, извинявай, не искам да те засегна/.

# 23
  • Ст Загора
Режи!

# 24
  • sofia
Женен?! Също е вариант...

# 25
Знаеш какви отговори да очакваш, има ли смисъл тогава? Той от сега е нервен, че сте четири месеца, когато тръпката трябва да е най силна. Направил ти е магия с "магическата пръчка" и сега вятър те вее. Нищо ново.

# 26
Авторке, ти сигурна ли си, че поздравите, които е пратил приятеля му, са били за теб. Ти неговите приятели познаваш ли ги?

# 27
Неотдавна имаше такава тема дето тя мислела, че имат връзка, пък той криел от приятелите си. Май е модерно това бий ма обичъм те, кво да правиш, така е сега.

# 28
Имаш работа с комплексар с психични отклонения.
Ти също си за психолог.
Ако задам въпрос и някой ми се разкрещи по този начин и ако ми е приятел - е дотук.
Или  пък просто си досаден трол и си измисляш темата.
Не може да има такива жени, които да търпят такова нещо и да казват, че не могат да се разделят с въпросния.
Ми защо е темата?
И това е вероятно.

# 29
И е така за мен.
Хващам се на бас, че е  така и авторката няма да се появи повече.
Grinning

Общи условия

Активация на акаунт