Изнервен мъж и невъзможност за комуникация

• 8 222
  • 139
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Вариантите са няколко и все неприятни...
Първият и най-вероятен - просто не си пада много по теб и не приема отношенията ви сериозно.
Втори, също вероятен, още по-неприятен - не само не възприема отношенията ви сериозно, ами го е и срам от теб.
Трети - има си друга.

# 46
Вариантите са няколко и все неприятни...
Първият и най-вероятен - просто не си пада много по теб и не приема отношенията ви сериозно.
Втори, също вероятен, още по-неприятен - не само не възприема отношенията ви сериозно, ами го е и срам от теб.
Трети - има си друга.

За друга не знам - виждала съм му телефона, няма нищо съмнително.
Май са първите два варианта за жалост.
Подозирах преди, че е говорил нещо против мен на колегите още в началото, та може би сега не смее да им признае, защото ще излезе "ти уж я оплюваше, пък сега"

# 47
Каквато и да е причината, помисли защо допускаш подобно отношение към теб. Иначе ми звучиш леко обсебваща и вкопчваща се в мъжете, което и с този и със следващите няма да доведе до нищо добро.

# 48
  • София
За мен нещо основно в една сериозна и ексклузивна връзка е да не ме крие. Ако сме заедно 4 месеца и умишлено и очевидно ме крие, ще си кажа какво мисля по въпроса. Ако не се промени нещо веднага, край.

# 49
Познаваш ли приятелите му, излизате ли изобщо заедно, или той идва у вас за една бърза?

# 50
Звучи като поведение на нарцисист. Вие вече отстъпвате, а той затвърждава позицията си.

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 21:43 от Erza Scarlet

# 51
  • Varna, Bulgaria
ходи на фитнес просто (не че му личи особено).

Поне да му личеше да има с какво да се оправдаваш, че го търпиш.

# 52
На колко сте години? Да не би да гоните последен влак?

# 53
На колко сте години? Да не би да гоните последен влак?

На 33г съм, той е на 41г. Не знам дали е гонене на последния влак, ама може и така да се каже сигурно.

Приятелите му ги познавам дотолкова, че съм участвала във видео чат (не точно участвала, но бях в стаята и се виждах). Иначе не сме се срещали. Той ми е казвал, че са питали кога ще ме доведе на събиранията им. Отговорът му бил "скоро". Смешно е те да искат да ме видят, а той да не ме показва.

# 54
  • Melmak
Ужас, голяма жена, а позволява да я тъпчат! Спри се и престани да търпиш това отношение!

# 55
  • София
С оглед на възрастта - твърдо те крие.
Направи си сметката!

# 56
  • София
Боже, ама този е и де факто чичко, извинете. Представях си ви като някакви младежи, дето още имат повече его и хормони, отколкото ум в главите.
Стига го бистри тоя лирически герой, зачеркни го просто по най-бързия начин. Какво значение има точно какъв му бил филма и проблема. То не си струва да обсъжда и да се мисли даже.

# 57
С оглед на възрастта - твърдо те крие.
Направи си сметката!

Добре, крие ме...и аз започнах да си го мисля това, но според вас защо ще го прави?

# 58
Защото го е срам от теб? Да не си пълничка? (примерно)

# 59
  • София
Защото мисли, че не си достатъчна за него.
Аз не бих била с мъж, който ме смята за нещо недостатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт