Изнервен мъж и невъзможност за комуникация

• 8 236
  • 139
  •   1
Отговори
# 60
Защото го е срам от теб? Да не си пълничка? (примерно)

Ами откровено имам кг отгоре, но не е нещо чак толкова страшно (169см/73кг). Може и това да е. Сега си спомних, че на няколко пъти ме нарече "дебеланке".

# 61
  • На планетата земя
A, той на всичкото отгоре си позволява и да те обижда, и ти още се чудиш....

# 62
И дъртак на 41... :DDD той защо не се замисли, че вече няма много избор.

# 63
С оглед на възрастта - твърдо те крие.
Направи си сметката!

Добре, крие ме...и аз започнах да си го мисля това, но според вас защо ще го прави?

Милата тя....почвам да разбирам защо те крие и за какво си му.

Килата нямат общо.

# 64
  • Варна
И какво значение има защо го прави? Не иска да те валидира като жената до себе си, това не е ли достатъчно? Крие те, защото се срамува от теб, защото смята, че ще срещне по-добра, защото... Куп причини има, но важно е последствието от тях и това е, че този мъж не те обича, не те иска, а те търпи. Засега. Докато намери нещо друго. Толкоз.

# 65
ОМГ
Значи, започваш психотерапия, за да си откриеш, осъзнаеш, анализираш дефицитите. После започваш да работиш по тях, до колкото е възможно да ги преодолееш.

# 66
Имаш отчайващо ниско самочувствие. Ти самата явно не се уважаваш, а искаш друг да те уважава. Ами не става така.

# 67
  • Melmak
Срам го е от теб или ти си втора цигулка и не иска да те показва, за да не разбере жена му.

# 68
Не си имала много връзки, нали? И сега този го хващаш като удавник за сламка.

# 69
Не си имала много връзки, нали? И сега този го хващаш като удавник за сламка.

Да, не съм. Имах една единствена преди това, която продължи около 8г.

# 70
А другия как се държеше? За тия осем години все трябва да си се научила какво е здравословна връзка.

# 71
Нищо не може да спре една жена да се влюби в най-големия кретен!

Животът си е твой - пропилей го на воля. Все пак имаш няколко резервни, нали?

# 72
Принизяваш се, заради някакъв кретен, който дори крие, че е с теб. Изобщо, какво правиш и искаш от мъж, който го е срам от теб?

# 73
С оглед на възрастта - твърдо те крие.
Направи си сметката!

Добре, крие ме...и аз започнах да си го мисля това, но според вас защо ще го прави?

С теб е помежду другото или е няква откачалка.
Като цяло свестни на 41 г. ергени-няма.

Разкарай го и си намери мъж, който ще се гордее да те показва и ще те целува а не бута с вратата на колата.

# 74
  • Бургас
Чакай. Не бързай да го изоставяш. Покажи му, че може да е нервен, но е и тъп. Кажи му, че тоя път срещата ще е в неговия дом. Не приемай оправдания. Отиди на срещата с познатите, които ти пращат поздрави по телефона. Ако той е там - сууупер! Дръж се все едно нямаш отношения с него, говори с други, забавлявай се. Ако го няма - той ще научи, че си била и не му отговаряй защо си ходила и от къде знаеш за срещата, посмей се. Ако се срещнете у вас и примерно стои винаги до сутринта, още вечерта му кажи, че е време да си ходи, искаш да се наспиш, ама до 5 минути да е тръгнал, да не се мота много.
И т.н.

Общи условия

Активация на акаунт