Изнервен мъж и невъзможност за комуникация

• 8 225
  • 139
  •   1
Отговори
# 75
Пет страници ако не са достатъчни на авторката да вземе решение, то решение няма да бъде взето и нещата ще си продължат по старому.

# 76
  • София
Има ли значение защо те крие?
Рядко са само килограми. Влюбен мъж не се интересува от такива неща.
Не анализирай на НЕГО какво му е, защо му е. Бий шута и се спасявай. Че те е и обиждал, ужас…

# 77
  • Paris, France
Защото го е срам от теб? Да не си пълничка? (примерно)

Ами откровено имам кг отгоре, но не е нещо чак толкова страшно (169см/73кг). Може и това да е. Сега си спомних, че на няколко пъти ме нарече "дебеланке".

Ясно е, че визията ти не гали егото му и не желае да се показва с тебе. Не държи особено на тебе, но си му ОК да идва да те такова в твоето жилище. Връзката май е само в твоята глава.

Мъжете са ловци. Трябва да ги оставяш да водят, да осигуряват терен, да те ухажват. Сама се слагаш в ролята на удобен парцал.

Ааааа, чак сега си спомняш, че няколко пъти те наричал "дебеланке". Ако мене подобен ме нарече по същия начин, ще му посоча вратата и ще му забраня да идва. Оттам нататък ще го наричам "дъртьо", "мекичък пухкавелко" и подобни.

Всеки се простира дотам, докъдето го допуснат. Трябва да се научиш да поставяш ясни граници. 

На твое място бих започнала да подобрявам външността си. Бих отслабнала, фитнес, грим и бих започнала да се срещам с връстници, а защо не и по-млади. И каквото сабя покаже. Много си млада за 40+ годишни използвачи.

И един съвет, който ми даде най-добрата ми приятелка - не води мъже в твоето жилище, под никакъв предлог, поне 1г след започване на връзка! Можеш да излъжеш, че не живееш сама, но без да даваш обяснения с кого живееш. Мъжете, които държат на тебе, ще намерят терен. Женените, заетите, търсещите нещо евтино и лесно ще си тръгнат.

Успех и щастие ти желая.

# 78
Дебеланка ли я наричал.
Да, права си Невена, както винаги Grinning

# 79
  • София
Голям капан е собственото жилище. Хем имаш свободата да си поканиш когото искаш, хем неусетно се превръщаш в удобната мацка с терен, на която стига да й занеса една пица и две бири.... И после може да се видим пак ей така, небрежно, след две седмици. И ей така, да се виждаме без дори да определим какви сме си...
Нещо съм подпалила тази сутрин...

# 80
  • Paris, France
Голям капан е собственото жилище. Хем имаш свободата да си поканиш когото искаш, хем неусетно се превръщаш в удобната мацка с терен, на която стига да й занеса една пица и две бири....

Никакъв капан не е. Тя има свобода, да. Така и е удобно на нея. Като живеех сама, в моето си жилище съм канила мъже, но с ясното съзнание, че е за забавление и не е връзка. По-удобно ми беше да съм си на собствен терен, с всичките ми кремчета, гримчета, шампоанчета. Аз за едното .... няма да се разкарам до мъж, особено ако живее далече.

Като не и харесва пицата с двете бири, може да си каже и да помоли учтиво мъжът да поръча друго. Ако не приеме - вратата. Арабките даже питат "Само това ли е?" и си поръчват каквото искат. Може още по телефона да го пита "Какво ще ми донесеш?" и като дойде, на вратата, пак да пита "Какво ми донесе?". Това на отворена врата, но с верига. Мои приятелки казваха, че не искат да си вмирисват къщата на манджа и предпочитат мъжът да ги заведе на ресторант. Казват и каква храна искат да ядат. Авторката е пасивна и не може да изисква. И аз съм такава, но се научих да казвам не и да поставям граници.

Нейният проблем е, че няма самочувствие и не смее да изисква. По тази причина се влачи с мъже, които не и харесват особено. Ето, писа нещо от сорта, че не си личало, че ходел на фитнес. Вероятно я привличат стегнати младоци, но на подсъзнателно ниво не мисли, че има шанс с тях. Ако отслабне и тръгне на фитнес, ще я свалят точно такива.   

Привличането обикновено е взаимно. Тя не харесва особено мъжа и затова не влага във външност. Той не я харесва и затова не излиза с нея. Да се разделят и да си намерят други. На 33г тя има всички шансове.

# 81
Не е точно така, след 30 трудно се намират мъже, малкото останали са с някакви дефекти. Но по-добре сама, отколкото сле придружена.

# 82
  • Paris, France
По времето на майка ми и баба ми наистина е било трудно жена да намери читав мъж след 30г. Колежките на майка ми, които бяха учили и докторантствали дълго, всичките се бяха оженили за разведени мъже с дете от предишна връзка. В днешно време малко мъже се обвързват преди на чукнат 30г. Младите жени намаляват като брой и също не мислят за сериозни връзки преди 30г. На 33г може да си намери съвсем нормален връстник. Добре ще е да си оправи външността, защото популярните и читави мъже основно това гледат, особено като става дума за брак и деца.

Сирената без жилище и с дете намери IT, мома ли няма да си намери мъж?

# 83
За външността, напротив... направило ми е впечатление, че за мъжете е по-важно да може да готви и да си паснат на харектер. Мъжете далеч нямат толкова високи критерии. Дори една средностатистическа жена може да им се види красива. Е, има и такива мъже с усет към красивото, които си падат само по красива жени, но те са рядкост. Освен това в днешно време май повече гледат материалното положение на жената, мъжете станаха по-пресметливи от жените.

# 84
  • София
Не е точно така, след 30 трудно се намират мъже, малкото останали са с някакви дефекти. Но по-добре сама, отколкото сле придружена.

Е, то същото като да кажем, че самотните жени над 30 са малко и дефектни. Не е точно така. Всички сме с дефекти Simple Smile По-скоро след 30 жената трябва да е наясно що-годе какъв мъж ѝ се полага, предвид нейната външност, характер, среда, финанси и т.н. Малко цинично звуча, а съм уж романтик, но след определена възраст е наивно да мечтае за принц на бял кон, холивудска звезда или едър, но верен  бизнесмен (ако изначално не принадлежи към подобен контингент). Ако има високи критерии за мъжете, но не и самочувствие, че реално ги заслужава, да работи за самочувствието си. По принцип бих препоръчала и да си преразгледа критериите, ама щом търпи простак като този, едва ли е от високи претенции. Иначе на жена над 30, която бичи сама вкъщи, вечеря кило сладолед и бутилка вино и се оплаква, че Хю Грант още не е дошъл да я намери в панелката, първо бих казала да слезе на земята и после да мисли за самочувствие и себереализация.

# 85

Е, то същото като да кажем, че самотните жени над 30 са малко и дефектни. Не е точно така. Всички сме с дефекти Simple Smile По-скоро след 30 жената трябва да е наясно що-годе какъв мъж ѝ се полага, предвид нейната външност, характер, среда, финанси и т.н. Малко цинично звуча, а съм уж романтик, но след определена възраст е наивно да мечтае за принц на бял кон, холивудска звезда или едър, но верен  бизнесмен (ако изначално не принадлежи към подобен контингент). Ако има високи критерии за мъжете, но не и самочувствие, че реално ги заслужава, да работи за самочувствието си. По принцип бих препоръчала и да си преразгледа критериите, ама щом търпи простак като този, едва ли е от високи претенции. Иначе на жена над 30, която бичи сама вкъщи, вечеря кило сладолед и бутилка вино и се оплаква, че Хю Грант още не е дошъл да я намери в панелката, първо бих казала да слезе на земята и после да мисли за самочувствие и себереализация.

Аз съм на 30 излизам и попадам само на някакви с проблеми или мамини синчета, или женкари. Вече напълно съм се отчаяла и дори бих заменила излизанията с килограм сладолед и бутила вино. Че какво му е лошото на това. Да не бъдем предубени. Просто някои хора излизат, излизат и като не искат да правят такива компромиси като авторката, остават сами вечер с бутилката вино.

# 86
  • София
73 килограма на 169 см ръст не е някакво колосално свръхтегло, че първата ѝ работа да е да хукне по фитнеси и да се гримира.
По-адекватен е съветът да потърси терапевт и да работи върху самочувствието си, защото има жени, които са с манекенски пропорции, но от ниска самооценка ги тъпчат по същия начин. И обратното, има такива, които може и да не са като от корица на списание, само че знаят как да отстояват себе си и колко струват и въртят мъжете, както си поискат.
Ако авторката имаше стабилно самочувствие, въпреки килата си още на първото "дебеланке" да му е посочила вратата. Пък после да му мисли на фитнес ли ще ходи, няма ли да ходи...

# 87
За външността, напротив... направило ми е впечатление, че за мъжете е по-важно да може да готви и да си паснат на харектер. Мъжете далеч нямат толкова високи критерии. Дори една средностатистическа жена може да им се види красива. Е, има и такива мъже с усет към красивото, които си падат само по красива жени, но те са рядкост. Освен това в днешно време май повече гледат материалното положение на жената, мъжете станаха по-пресметливи от жените.

Не винаги. Не вярвам някой фитнес маниак с хубаво тяло, водещ здравословен начин на живот да хареса жена с 30 кила отгоре. Може и да има, но това са някакви много, ама много редки изключения.
Обикновено обикновените мъже, които не блестят нито с красота, нито с физика, да, те нямат високи критери.
Но има и случаи дебели и грозни мъже да искат само слаби, финни и красиви жени.
Не им се получава години, ама си искат. После се озлобяват, че жените не ги харесвали.
Мъжете са по повърхностни и първични. Тях ги привлича външността.
Приоритетите и критерите също се сменят.
На 20 един мъж го интересува само секса. Затова и окото му хваща хубавото, това което му гали окото.
На 30 може да реши, че е вече време за жена и деца. Тогава външния вид не му е важен. Търси други черти - да е домакиня, да може да готви, да е грижовна и т.н. А не лица, дупе, цици.
Е, ако намери и такава - бонус е разбира се.

# 88

Не винаги. Не вярвам някой фитнес маниак с хубаво тяло, водещ здравословен начин на живот да хареса жена с 30 кила отгоре. Може и да има, но това са някакви много, ама много редки изключения.
Обикновено обикновените мъже, които не блестят нито с красота, нито с физика, да, те нямат високи критери.
Но има и случаи дебели и грозни мъже да искат само слаби, финни и красиви жени.
Не им се получава години, ама си искат. После се озлобяват, че жените не ги харесвали.
Мъжете са по повърхностни и първични. Тях ги привлича външността.
Приоритетите и критерите също се сменят.
На 20 един мъж го интересува само секса. Затова и окото му хваща хубавото, това което му гали окото.
На 30 може да реши, че е вече време за жена и деца. Тогава външния вид не му е важен. Търси други черти - да е домакиня, да може да готви, да е грижовна и т.н. А не лица, дупе, цици.
Е, ако намери и такава - бонус е разбира се.

Да, но фитнес маниаците са малко на брой. Повечето са средностатистически, които с удоволствие ще се задоволят със средностатистическа жена или дори под това.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 12:26 от Starrr

# 89
  • София
Напоследък забелязвам доста пълнички и непривлекателни жени, които са си хванали хубави мъже, само защото са млади и фертилни.

Общи условия

Активация на акаунт