🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 760
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 995
Сега дали до Ерген 4 ще се влачи драмата Алекс с коя е видян и дали все пак ще има решение. Ей баш Рошльо не ми вдъхваше доверие , само той излезе на място

# 1 996
Малоумен финал, не стига че целия сезон беше доста разочароващ, поне финала да беше както трябва. Все се надявах, че това видео с Магдалена е скалъпено нарочно за да разбуни духовете, ама на...много надцених продукцията. А толкова по-добър финал би се получил, ако беше дошъл и на всяка по отделно обясни решението си, макар и да не избере никоя. Каквито и да са момите, заслужаваха да е на живо, а не по този нелеп начин. Не знам Радо Тушев как е доволен от такъв завършек, излагация. Може да се гледа, да се коментира, но привкуса е горчив. Само като си спомня миналата година какъв финал получихме просто ме хваща яд.

# 1 997
Сега мисля, че тоя или тая мадам Тушьо пусна спойлера още преди началото на шоуто за да не се чувстваме сега изиграни.

# 1 998
Малко извън темата, но защо някои реклами са без звук, а със субтитри?

Съпричастност с хората с увреден слух Yellow Heart

# 1 999
  • Stockholm
И двете финалистки като две Нострадални Геновеви приключиха изявата си в Ергена 3,  без да срещнат любовта Joy
Много ми хареса Финалът, най-доброто, което можаха да измислят. На всички беше ясно, че няма нито една подходяща за него. БегАл е с 200 към летището в Родос, надявам се сам, не с майка си и сестра си Joy

# 2 000
Ех, къде е татето на Ергено, да дойде накрая, па да му залепи една песница зад врата така да го поздрави за избора на Ерген, да го заземи и той и да вземе и двете моми под ръка, подозирам, че е повече мъж от синчето. Карай либерте е тоя свят сега, после защо жени на 20-30 излизат и се хващат с мъже на 60, ето затова, защото синовете им са либерали, на палатки, расти и изранали с джойстика в ръка.
Крушата не пада по-далеч от дървото. Не случайно Тати не дойде на финала. Алеко си се поркри като Тати в критична ситуация.

# 2 001
Мамалеко искаше да излезе добро момче и да не изостави никоя, затова остави и двете, за да се скрие под полата на мама.
Мускетар без шпага най-бързо бяга.

# 2 002
Аз пък помислих, че телевизорът ми се прецака🤣

# 2 003
Вие оставете той кво направил, мъже мухльовци с лопата да ги ринеш... НО милата Продукция не са научили в последния момент какво става! Защо го причиниха това на тия две жени?! Да ги облекат, гримират, да ги пратят там в очакване на "принца" и да ги унижат така? Що сте толкова гадни, бе, хора?! Защо!!!? Толкова ли сте нещастни в своите животи, та искате и други хора да са нещастни? Ба си...

Чао, мацки и пичове, беше забавно в темата, аз си лягам.

# 2 004
  • София
Това накрая, което гледахме, Алеко ли беше или AI? :rolling_:sweat_smile:eyes:
Изкуствен интелект….създаден от естествен идиот Joy
Хахаха, евала за коментара! Право в десятката! Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 2 005
аз това, че не избира никоя го знаех още в началото от една френдка от София. дори го споделих тук. но тогава мислех, че е просто спекулация и не го приех за сериозно.

# 2 006
  • Вестерос
Според мен Магдалена беше подготвена. И понеже е бездарна актриса даже не можа да изиграе шок и потрес. Надежда или не е знаела или е по-добра актриса.
напротив беше в denial, отричане, това си е съвсем нормална фаза, не знаеш коя ще те споходи при някаква шокова неочаквана ситуация, при Надежда беше гняв по-скоро и яд.

# 2 007

Съпричастност с хората с увреден слух Yellow Heart
Понеже разбира се , не гледам, бях убедена , че телевизорът ми сдава багажа Flowers Hibiscus

# 2 008
Сега дали до Ерген 4 ще се влачи драмата Алекс с коя е видян и дали все пак ще има решение. Ей баш Рошльо не ми вдъхваше доверие , само той излезе на място
Гената си ми беше най-симпатичен.

# 2 009
Това накрая, което гледахме, Алеко ли беше или AI? Rolling Eyes
Изкуствен интелект….създаден от естествен идиот Joy

Алеко да ми връчи пръстена.. имаме победител с трета роза Joy

Общи условия

Активация на акаунт