🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 808
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 180
Как трябвало да се кръсти детето? Цитиридис нещо-си чух Anguished моля, не

# 181
Магдалена днес просто пръска с инфантилното си държание… 🫣
Нали е принцеса😂

# 182
Алеко пък все едно е много адекватен. Държи се като внуче, което е свикнало да му щипят бузките и да качват на стола да рецитира, за да му пляскат после.

# 183
Пускам тв на без звук и ще чакам следващите срещи и родители.
Не мога да я изтърпя Маги. Скучно ми е.
Превзета ми идва, противна.

# 184

Айде пак да се изкараме, че не се интересуваме от пари и че нямат значение в една връзка 😄✌
Между ,,най- приоритетно" и ,,нямат значение" има доста етапи...За първа среща и втори въпрос е липса на възпитание и показва кое намираш за най- важно за собственото си дете

# 185
Как трябвало да се кръсти детето? Цитиридис нещо-си чух Anguished моля, не

Цикатридина сигур..не си чула добре Joy

# 186
Малко странно ...вторият въпрос на бащата да е за финанси...Още повече въпроси намират отговор...
Пита човека ,принцесата все пак за милионер е отишла Grinning
Ами този милионер не е направил нито един подарък нито на една жена там, само някакви дреболии за стотинки😂😂😂

# 187
Алеко ако иска да е с Маги или трябва да се примири да е заврян зет дори и да не живеят заедно с тъстовете,тя бабата ще се меси и дава акъли нон стоп.
Все пак ако са си във Варна а младите в София и се виждат само на празници имат шанс ако стиска зъби Ергенчо.

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 20:47 от Evil woman

# 188
Самочувствие не се изгражда само на база какво и къде сме учили. Въпреки това, Маги има големи пропуски в образованието

Цитат на: genevieve
link=topic=1657129.msg48037180#msg48037180 date=1715794611
На мен пък ми харесва семейството на Маги. И майка й, и баща й уместни въпроси му зададоха на Алек. Не мисля, че досега е имало такава среща с родители. Маги явно е била гледано и обичано дете, със стабилна семейна среда и вероятно затова се е превърнала и в човек със самочувствие.
Да, със самочувствие без покритие. Да не знае елементарни неща от обща култура.

# 189
Майката и Магдалена имат много видима обща черта - пожелателно мислене (wishful thinking) и самонавиване -‘ той ще бъде  твоят мъж,, ах, какви са му очите, ах, каква му е усмивката” По-нормалната реакция е предпазливост в тази ситуация, за да се опиташ да спестиш на детето си евентуално разочарование.. Нищо чудно защо Маги избухна влюбена от първия миг

# 190
Този "милионер" Алеко-Калеко май трябва денонощно да работи за да задоволява "принцесата".

# 191
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Винаги са ми били странни тези "малки принцеси" и родителите им. За да имаш претенции да гледат на теб така и после да си те отглежда мъжа трябва да имаш нещо насреща. Добро образование, високо ниво на възпитание, държане на ниво, адекватно поведение, широк мироглед, богата обща култура. Да умееш да водиш интересни и съдържателни разговори, да можеш при нужда и да сготвиш, и да дадеш ако щете адекватен съвет на мъжа си. Претенции, претенции, а накрая насреща нищо.

# 192
За мен е неадекватно Магдалена да си представя как след една година вече ще има дете (беше го казала по-рано през сезона), неадекватно е и Алек да я заблуждава, че ще излезнат и ще почнат да ги правят от раз. Дано се вземат все пак, много са зле и си тичкат. Grinning

# 193
Обикновено семейство. Бащата иска мъжът да е “ стопер “ в семейството, петте лева са важни , майката с принцесата беше смешна  . Но Маги с инфантилното си държание е най-неадекватна ( ще ги срещнела с любовта на живота си и била най-ценното нещо да баща си , забрави за сестра си ) .
Много е зле тая Магда. Почна с клишетата.

# 194

Готин кадър.

Общи условия

Активация на акаунт