🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 101 013
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 165
За бащата на Мги явно е най-важно Алеко да плаща за всичко и да издържа финансово Маги, нали все пак е принцеса. Grinning

# 166
Малко странно ...вторият въпрос на бащата да е за финанси...Още повече въпроси намират отговор...

Въпросът си беше на място. По-добре от рано да се знаят тези неща. И бащата беше много прав, в крайна сметка не си търсят взаимно съквартиранти

# 167
Майка й би била тегава тъщичка с вечно неудовлетворени претенции и недай си боже Алеко да действа в своя си интерес някой път, а не на дъщеря й ще си покаже още повече зъбките. Иначе е съвсем нормално да реагира на детето си като дете - една майка, ако обича детето си, винаги го вижда като дете, макар това да е жена на 36 години ... та донякъде разбираемо. Бащата с финансите от вратата за краката - доста тъпо

# 168
  • София
Леле, Магда и майка са лиготия до шия, чак ми е неудобно да ги гледам.

# 169
Ти с какво се занимаваш??

Ан тъй, Саше..мачкай.....Joy

# 170
На мен пък ми харесва семейството на Маги. И майка й, и баща й уместни въпроси му зададоха на Алек. Не мисля, че досега е имало такава среща с родители. Маги явно е била гледано и обичано дете, със стабилна семейна среда и вероятно затова се е превърнала и в човек със самочувствие.

# 171
Малко странно ...вторият въпрос на бащата да е за финанси...Още повече въпроси намират отговор...

Въпросът си беше на място. По-добре от рано да се знаят тези неща. И бащата беше много прав, в крайна сметка не си търсят взаимно съквартиранти
Щом това е най- приоритетно...

# 172
Стига бе, това е нелепо. 36 годишна жена, бяга като 15 годишна и й викат "Малката принцеса". Това е несериозно. Не мога да се обвържа с такава жена. Направо куфарите и при кралят и кралицата.
😂
Понякога такива бебешки обръщения си остават с годините като израз на обич, особено от татковците. Просто не е подходящо да ги споделят публично.
Не, не...тяхното е супер крайно. Чуй майка й "Ти познаваш МОЯТА Принцеса". Ужас. 36 години, бате! Когато майка ми беше на 36 аз бях на 16-17 години. Жената готви, чисти, държи се на положение. Не се мяташе на баба ми и на дядо ми като стафида. Не са се виждали по половин година, но не се е държала като някаква лигла на 10. Крайно потресен съм. Директно я зачерквам тази. Тя ще се чува с майка си всеки ден, та даже по 3 пъти. Съвети за всичко, вмешателство....абе не, не. Закривай!
😂 Не се паникьосвай, на телевизора е.

# 173
Много глупаво да питаш кандидат зет си на първа среща ще издържа ли дъщеря ти Grinning
Майка й пък с тази " привилегия" да познават щерка й, при положение, че лъсна вече и чия държанка е била, и татуса за семеен мъж...тцтц

# 174
Сега разбрах защо Маги е толкова инфантилна, чак лигава. Ами то за нея никога няма да се намери добър мъж - на нея си е най-добре при мама и тати. И то с тази властна майка и мекушав баща съвсем е ясно. Маги ще си бъде винаги детето на мама и тати и въобще на акъл и поведение не е за жена на 36 години.

# 175
Пита човека ,принцесата все пак за милионер е отишла Grinning

# 176
Магда съвсем се разлигави....Майката същата превземка. Щастливи били....явно критерии за щастие много!

# 177

Щом това е най- приоритетно...

Айде пак да се изкараме, че не се интересуваме от пари и че нямат значение в една връзка 😄✌

# 178
Добре им се получава общата комуникация с мама , тати Маги и Алек. Доста непринудено. Бащата го прави това. Щото е много естествен.

# 179
На мен пък ми харесва семейството на Маги. И майка й, и баща й уместни въпроси му зададоха на Алек. Не мисля, че досега е имало такава среща с родители. Маги явно е била гледано и обичано дете, със стабилна семейна среда и вероятно затова се е превърнала и в човек със самочувствие.
Да, със самочувствие без покритие. Да не знае елементарни неща от обща култура.

Общи условия

Активация на акаунт