🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 990
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 150
Алеко няма ли да целуне и майката

# 151
Родителите на Магдалена ми се струват напълно нормално семейство. Рядкост са такива сплотени семейства, повечето са разведени, вражди.

Харесва ми, че майката на Магдалена пита за семейните тържества, явно досега гаджетата на Магдалена не са присъствали на такива. Бащата на Магдалена изглежда душко-добродушко. Майката й изглежда властна жена.

# 152
Мама с блузка с надпис "кралица".Маги   е принцесата,Алеко трябва да е принцът на белия кон..Rolling Eyes
Направо си е магаре.

# 153
“Моята принцеса”, жено я се успокой, дъщеря ти е на 36 години. А държанието на Магдалена “татиии не го плаши”, а той човека изглежда мега пич, за разлика от майка ѝ дето се изкара с големите претенции. Майка ѝ що не мисла като дъщеря ѝ е била мутреска жена и са ги тормозили, а сега я изкарва принцеската на мама?

# 154
На мен също не ми е проблем близката връзка, която имат помежду си. Аз лично коментирах маниера на майка й и откъде идва всичко при Магдалена. Факт е, че за всеки родител детето винаги ще си е дете. И моята майка така ми казва, когато съм й правила забележки понякога Grinning “без значение на колко години станеш, ти винаги ще си моето дете”. Та явно и те така. И нормално да се посрещнат по този начин, след като не са имали никакъв контакт 2-3 месеца и не са имали представа какво става с нея, как се чувства и т.н.

# 155
Маги явно цял живот е била дондуркана.

# 156
Еми сори, ама тая среща ми е неудобно да я гледам. Майката е толкова превзета, че е от тези хора, които винаги съм отбягвала.  Магдалена все едно е в детска приказка, така се изразява и така разсъждава. Бащата, горкия, изглежда свестен, обаче кралицата отдавна го е пречупила.

# 157
Бащата на Маги изглежда много добър и скромен, майката има неприятен маниер и прекалява с преиграването.

# 158
Малко странно ...вторият въпрос на бащата да е за финанси...Още повече въпроси намират отговор...

# 159
Разговора с тати накратко " готов ли си да отглеждаш финансово нашата принцеса " Joy

# 160
Майката на Маги не ме кефи

И мен. Лигава ми се вижда. Маги на нея явно се е метнала.
Как говори лигаво майката и се превзема!

# 161
Майка й е властна и претенциозна жена.

# 162
  • Варна
Добре де, вижда се едно сплотено, на моменти леко сладникаво семейство. Заедно са си. Прегръщат се. Казват си го. =======> ХЕЙТ

На Нани като дойдат 3-мата родители тип 'далечни' познати които се виждат веднъж годишно какво трябва да е възклицанието? УААУУУ ето едно прекрасно семейство, дистанцирани студени, разведени, прекрасни.
Нека се обичат хората,едва ли някой го дразни факта, че са сплотени. Абсурдно е колко са инфантилни и заради това е " хейта".
Охххх майката искала светъл ореол около св. Маги ,тази жена дава заявки за немислимото - да надмине мама Светла Joy

Писах аз вчера, че ще пенсионираме мама Светла.

Бащата на Маги ми хареса, но майката не особено.

# 163
Стига бе, това е нелепо. 36 годишна жена, бяга като 15 годишна и й викат "Малката принцеса". Това е несериозно. Не мога да се обвържа с такава жена. Направо куфарите и при кралят и кралицата.
😂
Понякога такива бебешки обръщения си остават с годините като израз на обич, особено от татковците. Просто не е подходящо да ги споделят публично.
Не, не...тяхното е супер крайно. Чуй майка й "Ти познаваш МОЯТА Принцеса". Ужас. 36 години, бате! Когато майка ми беше на 36 аз бях на 16-17 години. Жената готви, чисти, държи се на положение. Не се мяташе на баба ми и на дядо ми като стафида. Не са се виждали по половин година, но не се е държала като някаква лигла на 10. Крайно потресен съм. Директно я зачерквам тази. Тя ще се чува с майка си всеки ден, та даже по 3 пъти. Съвети за всичко, вмешателство....абе не, не. Закривай!

# 164
Магдалена днес просто пръска с инфантилното си държание… 🫣

Общи условия

Активация на акаунт