🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 986
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 135
Е нормално семейство има, какво му намирате кусури Simple Smile

Ми щот за ТГ ни трият...трябва нещо да коментираме..лаф да става дет се вика...

# 136
Магдалена не го ли изкара всичко мега драма, сълзи и сополи то просто не може. 😂
Майка ѝ как погледна Алек като дойде и си обърна главата, мега науважително.

На мен ми направи впечатление, че майка й настоя да седне на дивана до Магдалена и Алек и някакси заряза баща й сам на другия. Неуважително към бащата и сякаш ще се бута винаги между двамата.

# 137
Мда, ако баща и влизайки Магдалена, беше ѝ казал: Къде си, ма, парцал? - всички щяхте да сте мега доволни. Направо се излагате.
Точно, за мен Магда и родителите й имат хубави и любящи отношения. В България и в цяла южна Европа, детето е глезено и носено на ръце докато родителите могат да дишат. Това си е заложено в нас като култура. Нищо лошо не видях, а Магда сигурно заради това е така над нещата, спокойна, неагресивна и неистерична, защото е обичана и с позитивна самооценка.

# 138
Майката на Маги не ме кефи

# 139
На мен са ми много сладки, обичат се хората и са мили един към друг.

# 140
В интерес на истината, майките забравят на каква възраст са децата им. И моята майка е така, намирам го за нормално. За нея СЪМ на около 15, а съм по-голяма от Магда.
 Но съм шокирана, че е от такова любящо семейство, а е метреса на мутри. Евгени беше целуван от мама Светла, но и той и брат му са с много елитно образование.

Маги още от началото ми напомня на моя приятелка от детството- богати родители- майката лекар по професия, бащата дълги години шеф на полиция и кандидат кмет доста години. Та те имаха образование, но въпросното момиче растеше в пари и охолство и въпреки че беше отличничка не успя да избуда висше образование. В последствие се ожени за богат дъртак, който е на баща и на годините и се хвалеше, че холът в къщата и е 100 кв.м.или,нещо такова. Та родителите често в стремежа си да дадат всичко на децата си им правят лоша услуга.

# 141
Няма нищо по-хубаво от това един човек да знае, че е обичан от родителите си.

# 142
Ся двамата седнаха да се надлъгват…

# 143
Мисля, че бащата е под чехъл в това семейство.

# 144
  • тук и там
Мама с блузка с надпис "кралица".Маги   е принцесата,Алеко трябва да е принцът на белия кон..Rolling Eyes

# 145
Добре де, вижда се едно сплотено, на моменти леко сладникаво семейство. Заедно са си. Прегръщат се. Казват си го. =======> ХЕЙТ

На Нани като дойдат 3-мата родители тип 'далечни' познати които се виждат веднъж годишно какво трябва да е възклицанието? УААУУУ ето едно прекрасно семейство, дистанцирани студени, разведени, прекрасни.
Нека се обичат хората,едва ли някой го дразни факта, че са сплотени. Абсурдно е колко са инфантилни и заради това е " хейта".
Охххх майката искала светъл ореол около св. Маги ,тази жена дава заявки за немислимото - да надмине мама Светла Joy

# 146
Бащата на Маги изглежда пич. С две дъщери и жена и внучка. Развил е едно дзен излъчване…

# 147
Почне ли един разговор с ,,искааам" и ,,задължителнооо" ...не е на добре

# 148
Айде пак моята принцеса, привилегия, чест 😂😂😂

# 149
Принцесите вечерят с пляскани кюфтета..

Общи условия

Активация на акаунт